21 / 4 - le fast solen inte skiner!

Dagen idag har väl rullat på... Vi hade egentligen håltimme från musiken men vi valde att sitta upp i synthrummet o typ bara snacka o Sofia lärde mig lite på pianot. Asså hon är helt galen den gullungen! Jag tycker jag har rätt bra koll eftersom jag tidigare för några år sen spelade synth, men hon är ju grym! Hon spelar liksom kända riktiga låtar, och vet ni vad det SJUKA är med det (asså på ett bra sätt, hon är verkligen grym!) hon har lärt sig ALLT det via youtube! Helt galet att bara sitta där och sen typ lära sig allting helt utantill!

Efter skolan gick jag hem och pluggade kanske en halvtimme-45 minuter. Sedan skulle jag iväg till min nya tandläkare. Jag har nämligen bytt från folktandvården eftersom dom är typ helt efterblivna och sliter i munnen o allt möjligt, gillar verkligen inte personalen där. Så jag har bytt till mammas tandläkare som typ är "privat" eller va man ska säga. Det va liksom jätte mysig lokal för att vara tandläkare och 'läkaren' va jätte snäll osv.
Jag har jätte fina tänder men eftersom jag har mina "huggtänder" som alla kommenterar så har hon skickat en remiss för att jag ska till någon specialist för att få tandställning, LÄSKIGT!

KYSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0