31 / 3 - april nästa

Imorgon är det ju faktikst första april, har ni tänkt på det?! Jag har inte alls hittat på något bus att lura någon, det brkar ju bara bli fjasko av mina försök till sådant. Dålig fantasi är vad jag har! Däremot brukar jag lätt bli lurad, så passa på, jag är ett lätt offer för alla som har hittat på första april skämt!

Det här blir i alla fall sista inlägget för Mars 2008. Jag ska nämligen säga godnatt till bloggen och internet nu. Ska sätta på någon gamal film och sedan somna tidigt. Eftersom jag blir väldigt trött när jag ligger i sängen och kollar film så ska jag sattsa på att dra ut laddningssladden till datorn. Jag gillar nämligen att somna till filmerna, och då är det ju så jobbigt att gå upp och stänga av datorn sen, då blir man ju helt klar vaken. Om jag däremot drar ut den innan jag lägger mig så kan jag kolla och förhoppningsvis somna innan batteriet tar slut, för sedan stänger den ju av sig sjävl! Smart jag är ibland va?!!

Får sovmorgon imorn eftersom vi börjar halv 10. kanske runt hal 8 kvart i 8 kan jag gå upp då! Dröm sött


31 / 3 - träningberoende?

Jag har börjat bli väldigt träningsfixerad känner jag. Eller inte direkt att det är så att jag TRÄNAR varje dag. Men jag har börjat planera mitt nyttiga liv som ska börja efter påsklovet. Alltså just nu bara tankar på träning. Det blir ju obligatorisk innebandyträning nu fram till Vikinglinecup. Inte så stor skillnad för mig eftersom jag alltid går på alla träningar förutom om jag är sjuk eller bortrest (händer sällan).

Men jag har också bestämt att alla onyttigheter ska bort. Jag äter ju varken godis alls eller typ smör på mackorna (ÄÄÄCKLIGT) Och det är inte för att jag bantar som vissa håller på och säger hela tiden utan för jag tycker det smakar skit båda två. Jag ska dock äta godis under påsken, för att äta påskägg är en helt annan sak än o äta sådant sött varje vecka. Men allt som liknar kakor, läsk och sådant ska bort HELT under en tid.

Förutom våra två träningar per vecka plus träningsmatcher så ska jag ut och springa 1-2 gånger också. Snart är coopertestet i skolan och konditionen ska upp ännu 1 elr 2 snäpp! Jag har länge pratat med mamma om att skaffa simkort i någon simhall. Så jag ska försöka fixa det så att jag en gång i veckan kan simma, det är faktiskt jätte bra träning för alla muskler i kroppen.

Ungefär såhär ser mina planer ut. Dessutom ska jag precis som nu göra framförallt knä&benövningar hemma varje kväll. På tal om det, jag ska precis tagga från datorn för att göra utfallssteg, höftlyft & tåhävningar som är extremt bra för mina knän! KYSS

31 / 3 - Mitt liv går under!!!

Japp nu har ju typ hela dagen gått och jag har varit jätte dålig nu på eftermiddagen att uppdatera. Men jag har haft många bollar i luften som man brukar säga, haha vilka himla vuxenutryck jag har! Vi hade ju som sagt temadagar idag och det var verkligen sjukt tråkigt. Liksom, alla vet ju att typ droger är farliga? Jag vet att jag aldrig i hela mitt liv kommer knarka, vad mer behöver jag veta? Vist är det skönt att slippa vanliga skolarbetet nu sista veckan innan lovet, men det är så sjukt segt med vårat tema, ANT (alkohol narkotika tobak) så det är inte sant!

Efter skolan åkte jag i alla fall själv in till stan. Och vet ni?!!! Mitt liv går under!!! Jag var inne på Åhlenscity för att kolla på mina drömskor. Men dom var helt borta! Jag gick runt och runt på skoavdelningen i minst en halvtimme och kollade på alla skor om och om igen ifall det var så att jag hade missat dom, men dom var helt borta! Lyckades i alla fall få med mig lite hem ifrån den rätt snabba rundan på stan. Ett vanligt MaxFactor puder för ca 70-80 kr på H&M. Dessutom ett vanligt svart baslinne från GinaTricot för 99 kr (likadant som jag köpte med Izabelle fast i vitt så ingen idé att lägga upp bild) och en rosa jättesöt klänning från GT med, 149 kr. Den lägger jag upp bilder på när jag sytt upp den en aning!





Det var vårväder så den tjocka flisen la jag i väskan och köpte en fruktsmoothie från Wayne's coffee som jag verkligen älskar! Nu ska jag kolla lite tv eller något tror jag! PUSS

31 / 3 - temadagar

Om 3-4 minuter ska jag ner o möta Sara och gå till skolan. Vi har temadagar nu och alltså lugna dagar utan skolarbete, SKÖNT! Tror jag tar en sväng på stan efter skolan (vi slutar klockan 2) ska kolla in mina drömskor ännu en gång! Skulle behöva ett svart baslinne också. KYSS


Sara & Jag. Hade jag inte perfekta blonda färgen på håret där?!!

30 / 3 - chokladtårta ;o

Vanlig skoldag idag men ändå rätt chill. Vi hade mattelabb o då typ skulle vi göra mätningar med vatten (?) Istället blev det bara massor av slabb och typ litet vattenkrig med Liv&Felicia.. Det var roligt, haha! På so:n kollade vi bara på de personer som inte hade redovisat sina powerpoints och på spanskan fick vi jobba själva i våran övningsbok (man gör inte så himla mycket när det är sådana uppgifter) Sedan hemkunskap där vi fick tillbaka proven. Gick mycket bättre än vad jag hade trott faktiskt! Vist Esmat hjälpte mig på lite grann eftersom jag fick TOTAL BLACKOUT! Men när hon hade rättat så hade jag faktiskt bara missat tre frågor, en var helt fel o två fick jag inte fullt poäng för. MVG delen viste jag gick bättre än G&VG och där hade jag bara missat 1 av 4 frågor. JAG ÄR GRYMT NÖJD!


Vårat 91lag som rätt många av oss 94or körde med förra året (nu är vi dj) Vet faktiskt inte vad vi gjorde under våran flagga men vi snackade typ ihop oss precis innan match, rätt töntigt! Ikväll blir det träning det ska bli skönt! Är på så dåligt humör för allting just nu så jag vill bara komma iväg till sollentuna och spela av mig all ilska!

(rubriken: jag åt chokladtårta som stod hemma i kylen, jävla tjockis allså!)

30 / 3 - måndag

Söndag;
-Städade rummet
-Hittade hemmanycklarna
-400 kr rikare på GinaTricot
-Kollade på The notebook för säkert 100de gången!

Måndag;
-Har duschat, bytt om, sminkat mig

-Börjar 20 över 8.
-Sista dagen innan 3 dagars "temadagar"
-Hoppas på att vi inte får tillbaka hkprovet!!!!!!!
-Träning mellan 18.30-20.00



Från Chamonix förra sportlovet. kommer vara i Sälen om en vecka, LÄNGTAR.

28 / 3 - forget the past

Nu glömmer jag bara datumet 28de. Det väcker många minnen som jag helst inte vill lägga bakom mig. Men jag är tvungen, allt är så förändrat nu. Jag har inte samma känslor för dig längre eftersom du krossade mitt hjärta. När vi träffats o pratat / jag fått tillbaka min ipod så finns du inte i mitt liv längre. Jag lägger alla stunder jag fick de där pirret i magen bakom mig, jag skiter fullständigt i dig o ditt liv. Jag litade på dig, allt du sa tog jag åt mig. De var fel o göra det och jag kommer aldrig låta mig bli så kär som jag var i dig någon mer gång, de är inte värt de sömnlösa nätterna och tårarna som trillar ner för kinderna varje dag.


28 / 3 - lördagen

Matcherna
idag gick väl rätt så dåligt om jag får säga det själv. De två P99 matcherna var väl dom som gick bäst och P98&F99 gick åt helvete att dömma. Men jag är i alla fall 450 kr rikare som jag sparar bland mina andra domarpengar. Dessutom 700 kr ungefär i månadspeng, jippiiiie!
Efter det så gick jag o Cecilia hem till hennes farmor och farfar. Gjorde typ inget speciellt fram till middagen. Och när vi sitter o äter så ringer Jesper, Cissis pappa. Det är nämligen så att för bara några veckor sen så var det inbrott i hans bil då han var i Rotebrohallen för innebandymatcher, ingenting blev snott förutom vårat lags medecinväska typ (?) Men nu ringer han och berättar att någon har slagit in bilrutan IGEN!!! Den här gången är det Cecilias väska som låg i framsätet som är snodd. Bilen stod typ på exakt samma ställe som förra gången! Han säger att vi ska ut och kolla om typ någon slängt ifrån sig väskan eftersom inte Cissi hade något "värdefullt" i väskan. Så jag Cissi och hennes lillasyster Cornelia går ut och kollar runt lite. Av ren slump så vänder sig Cissi och ser att det ligger något på ett tak ovanför några bänkar vid en skola, HENNES VÄÄÄÄSKA!! Cornelia klättrar upp och hämtar ned den.

-Och vet ni vad de komiska är (?!) ingenting var taget ur väskan förutom några kondomer. HAHA

Vi åkte sedan hem till Daniel och var där med Dennis också. Behövde tyvärr åka rätt snabbt och Dh va snäll o föllde mig till bussen :-) Nu är det filmdags för min del! KYSS (långt inlägg, men bilhistorien tog upp många rader)

Cornelia på taket!


Och med väskan!


Jag&lite Cecilia<3


Me

28 / 3 - morgon

Jag vet inte riktigt varför jag gick upp o skrev de där sista inlägget igår. Jag hade nämligen somnat til o sen fick jag för mig att jag behövde skriva något här på bloggen. Så jag gick upp o satte på datan igen, skumt! Nu har jag vaknat i alla fall, ätit frukost och har inget o göra nu. Vid 12 ska jag vara i Rotebro för att dömma knattarna i innebandy. Det blir fyra matcher idag och 450 kr. Rätt bra för att bara vara där i lite mer än två timmar tycker jag!


Gaaah en gamal bild på mig o Christina utanför vcafé.. haha!

28 / 3 - dröm sött

dags att sova, dröm sött


27 / 3 - lonely night

Skulle ju åkt till min bästavän idag efter middagen... Men mamma blev sen, alltså blev middagen sen. Det va snö kaos, jag har dunder ont i magen o skit trött typ... alltså blev det inte som tänkt ikväll. Men jag ska vara med henne efter våra matcher som vi ska döma imorgon i alla fall, de ska bli mysigt! Gör inget just nu, msn och sådant där roligt. Har alla en bra kväll, vad har ni för er?
KYSS


dreaming

they say that i'm a dreamer, but what else am i to do, when dreaming is the only way i can be with you?


27 / 3 - earth hour




Imorgon 28/3 är det dagen då typ alla ska släcka ner alla lampor osv. Jag tyckte Emilia hade ett rätt coolt mjölkpaket igår när jag var hemma hos henne, vad tycks om svarta mjölkpaket för att påminna alla om dagen? Lite ballt eller hur?!

Dags för skola nu i alla fall, har mentorstid innan vi börjar, trist!

6 / 3 - rubrik?

jag har kommit på att mina rubriker alltid är så tråkiga. Men grejen är att jag gillar dom inte alls, så jag slänger bara upp något som har med inlägget att göra, väldigt tråkigt får man ju faktiskt säga!

Innebandymötet igår gick väl helt okej, Per hade laddat upp med massor av läsk/mineralvatten/chips osv, kanske inte så "passande" då vi har lagmöte, men gott var det! Vi gick typ igenom vad alla tänkte göra till nästa år, och som väntat så skulle vi knappt ha ett helt lag kvar. Antingen går alla som ska fortsätta till olika klubbar, som är väldigt tråkigt, eftersom vi har ett bra lag som utvecklats mycket under åren! Ett annat förslag var att vi skulle ha ett samarbetskontrakt med Väsby som är i samma situation med spelare typ. Om det blir bra och Väsby är duktiga och sådär, tycker jag idén är bra. Men man vet ju aldrig, sådanna kontrakt och sammarbeten kan ju även bli en hel flopp! Men jag ser possitivt på att kanske inte behöva hitta en helt ny klubb till hösten!


Izza, Tessan Pillis. GULLUNGAR


Tessan äter massor av chips, behövs på hennes perfetka kropp! :D


Paula (min älskade och äldsta barndomsvän!) satt parkerad med minst en chipspåse under hela kvällen :D

Allt från mig, träning ikväll!

25 / 3 - innebandykväll


Eftermiddagens och kvällens klädsel och frisyr.

Haha hade inget o göra därför bytte jag kläder och tog kort osv, känner ju att jag är lite dålig på dedär med bilder på dagens kläder. Åt i alla fall vofflor dagen till äre, voffeldagen ju! Om en kvart åker jag ut mot mammas jobb för att bli upphämtad med bil. Vi åker till Sollentuna på lagmöte inför nästa säsong, det är ju lite si&sådär med laget osv...
KYSS

Everything I do reminds me of you...

Jag kan komma ihåg alla, exakt alla stunder vi var tillsammans... så fort jag sluter mina ögon är du där... :/


25 / 3 - tur eller vadå...

...?! Jag vaknade av att det hade blivit rätt ljust i rummet, något jag ofta gör. Alltid så brukar jag ta upp telefonen för att se hur mycket mer jag får sova innan klockan ringer. När jag tog telefonen så var den helt svart... laddaren var i såklart, så batteriet kan inte ha laddat ut (?) jag trycker på sätta på knappen och inget händer. Det va nmligen så att det var något knas med batteriet (?) så jag tar ut det och sätter i igen och då funkar det att sätta på telefonen. Såklart undrar ni varför jag berättar den här rätt tråkiga historien, men när jag fått på telefonen så är klockan en minut över halv 7, klockan skulle ringa halv 7... Snacka om tur! Om jag inte hade råkat vakna hade jag försovit mig rejält!

Skola snart nu... KYSS

24 / 3 - sömntuta


NYVAKEN, alltså inte speciellt fixad osv, invirad i djurgårdsfilt!

Yes, råkade ju somna under min läxläsning, kanske för att kemi med kol och atomer/molekyler är alldeles för tråkigt(?)! Har i alla fall läst igenom sidorna nu och ska precis göra ett nytt försök med boken och kriterierna. Wish me luck. Kollar dessutom på SSK-Rögle på tv4 sport, lite kul att följa kvalserien, de går ju inte så bra för de svartgula stockholmslaget, följer det med gläääädje!

24 / 3 - :$

Wooopsi, råkade somna när jag läste igenom No:n. INTE BRA. Är sjukt seg nu bara för det och kommer inte orka läsa igenom det förens efter maten säkert...

23 / 3


23 / 3 - vinter igen?

Jooh, massor av snö är det ute! Känns nästan som riktig vinter igen, eller det är ju mycket ljusare ute så kanske inte riktigt lika. Alla har ju sagt att det är vår osv, men egentligen tänk efter... det är bara Mars ännu, även April kommer vara full med överaskningar i vädret, HAHA!

Träning blir det idag i alla fall... Blev helt plötsligt galet trött på allting nu när jag skrev de här inlägget... jag orkar inte med allting...

Alla dagar jag var din...

Låten passar så sjukt bra in i min situation tycker jag... tänk att en tjej sjunge detta om en kille, det skulle vara MIN VERKLIGHET just nu...


22 / 3 -

ud va jag har mycket nu har jag kommit på... Jag har varit så inne i alla mina tankar de senaste veckan så jag har helt glömt bort alla skola jag har! Visste ju såklart att jag hade VÄRLDENS STÖRSTA hemkunskapsprov som ligger till grunden till vårat slutbetyg i det hela grundskolan ut... Men har de senaste dagarna helt glömt bort, svenskauppsatts, Noprov, bildläxa, musikläxa och allt dedär. SKa nog sätta mig o göra bilden nu samtidigt som jag kollar på Rögle-AIK. Råttorna får spööööööö.

BTW, kolla ut genom fönster nya istiden påväg? Snöar ju grymt mkt!

22 / 3 - pluggdags

    1.  

    Och så en färdig smothie! Bär/frukt, lite glass, mjölk/yougurt... allt som behövs! Nu blir det plugga hemkunskap... vitaminer, mineraler, proteiner, kolhyderater och sådant dära!


21 / 3 - want summer back!


Jag & Amanda i spanien!

21 / 3 - svart?!

Matcherna gick väl åt skogen om man säger så... Förlorade båda två trots att vi körde lika bra som lagen. Jag gjorde i alla fall en tunnel på målvakten som är rätt roligt att göra då och då. Däremot mår jag rätt dåligt nu efteråt. Det är jätte läskigt för de gjorde så på matchen också... Iblnd blir det helt svart för ögonen. Ni vet när man typ ställer sig upp ibland så kan de börja snurra i huvudet, så plus att det blir helt svart när jag bara sitter ner... Yeahyeah ska väl kolla film o ta de lungt nu, KYSS&SMEK

21 / 3 - match

Jag är färdigombytt till match som ni ser och Izza kör på hejjarklacken idag eftersom hon käkar pencilin. Vi ska dock försöka smuggla med henne i laguppställningen till 94amatchen. Sista seriematcherna idag, väldigt tråkigt, eftersom det blir våran alldra sista 94a match i Rotebro, vi lägger ju nämligen ner det laget efter i år och sattsar kanske på Dj eller damlag om vi inte byter klubb. Tråkigt värre.


21 / 3

I hate dreaming of you every night...


21 / 3 - sovdags

Cecilia kom inte med idag de va lite tråkigt tyckte jag .. :( Izabelle kom i alla fall som planerat o vi var först på stan, bilder på det jag köpte kommer här nedan. Vi drog hem och chillade typ. Det slutade typ med att båda satt o grät och efter det hade vi typ lite attacker med skratt, man orkar ju inte alltid vara ledsna liksom... Trots att båda har det jobbigt o sådära.. Jag finns alltid för dig de vet du Izabelle <3 Vi var sedan nyttiga o åt massor av grönsaker med dipp eftersom vi har två tuffa matcher imorgon som tyvärr inte Izza får vara med på egentligen..

Nu ska vi sova våran skönhetssömn snart, är helt slut efter varje kväll den här veckan, inte mycket sovande..


Tröjan kostade 99 kr från GT precis som allt annat jag köpte idag.
Legginsen kostar 200 och ska bli mina vid nästa månadspeng, haha!


Vanligt vitt linne, långt. 99 kr, Gina Tricot




Skärpet ser bättre ut på sig än liggande löst på bilder. Kostade 79 kr.


Grönsaksdippen för kvällen.

Juste, köpte dessutom en foundation från H&M för 135 kr.
KYSS

20 / 3 - done

Idag har jag skrivit 200 adresser i dokumentet som jag hållit på med hela veckan. Sammanlagt har jag skrivit ungefär 650 adresser. För att jag ska få pengar för de här ska jag dessutom hitta något nummer till alla adresser också, 650 nummer... SEEEEGT. Jag har i alla fall jobbat klart för idag och min praovecka är över. Om ca 10-15 min ska jag plocka ihop mina saker och ta mig upp mot tcentralen. Där ska jag möta Izabelle så ska vi kolla lite i affärer. Senare, vet inte riktigt när, kommer också Cecilia o vi ska ha tjejkväll som jag nämnde. Det kommer bli mysigt. Hoppas vi har någon bra KOMEDI på datorn, för jag klarar inte av några andra filmer just nu...

PUSS

izabelle, ida, cecilia <3

20 / 3 - helghelghelg

Just nu vill jag faktiskt inte ha de! Eller såklart man vill eftersom de alltid är skönt att få helt ledigt o köra matcher o sådant där, men sen är det ju måndag igen... Då är det tillbaka till skolan efter två härliga praoveckor. Det börjar direkt med ett JÄTTE STORT hemkunskapsprov som har med hela vårt slutbetyg för hemkunskap att göra, eftersom vi inte har det i 9an. Dessutom Noprov när vi haft två lektioner?! Helt sjukt... Japp ikväll kommer i alla fall brudarna hit o vi ska försöka ha så kul som möjligt o glömma all annan skit! PUSS


19 / 3 - torsdag

Jag som trodde de höll på att bli vår...? Det snöade ju idag, sjukt! Idag har jag i alla fall bara suttit på pappas jobb, skrivit över 100 adresser, det är långtråkigt men jag kommer ju få bra betalt om jag gör färdigt det. Ikväll blir det träning, de sista seriematcherna är i helgen. Två grymt viktiga, i DJ-serien är det mot Bollstanäs, de är kamp om vi ska komma 4 eller 5. I 94:a serien är det mot Åkersberga och varje match vi har haft mot dom de senaste åren har gått från innebandymatch till typ ruggby! Ni skulle helt seriöst sett förra året, de flög folk över sargen exakt hel tiden typ. Lagen ska i alla fall krossas!

Haha hetingar på tåget till åre alltså! Myskläder o värsta minerna!


18 / 3 - oförstående

Juste... en sak till om de små barnen idag. Jag tror mamma precis hade läst ur någon bok eller liknande för dom så sa hon ngt med ordet kärlek. Alla barnen börja typ fnissa åt det. Tänk när man var så liten så man kunde tycka sådant var pinsamt och lite äckligt, ni vet killbaciller o sådant... Just nu är jag inne i typ världens jobbigaste samtal via msn o jag gråter så mycket så det är inte sant... tänk om man bara förstod hur svårt kärlek kan vara när man va liten..?!


18 / 3 - skoldag

Nej inte riktigt men rätt så nära. Pappa var ju borta över dagen med jobbet och det skulle vara väldigt onödigt att följa med ut i Sverige när jag redan har mina jobbuppgifter nedladdade på min egen dator. Alltså tog jag mitt pick o pack och satt på mammas jobb och gjorde detta istället. Hon jobbar ju med låg&mellanstadie elever och dom är ju faktiskt hyffsat små. Väldigt gulliga iförsej men!
När de hade typ eget arbete eller vad de kallades så sprang typ alla tjejerna i årskurs 4 till bordet där jag satt. Och dom fnissade typ hela tiden, utgulligt!

Har varit plugg för mig hela eftermiddagen, eller... Jag somnade när jag läste igenom hemkunskapen, så jag har faktiskt inte gjort någonting typ...



Vårväder idag!!! Och precis nu hör jag glassbilen utanför fönstret?!!! Härligt det känns verkligen, synd att det fortfarande är rätt kallt bara

17 / 3 - sleepy time

Ska upp tidigt o ska faktiskt fösöka somna ordentligt inatt, utan att tänka på all jävla skit just nu. Önska mig lycka till de kan jag behöva. Inte en jävla tår ska fram ikväll!!! Sovgott o dröm sött


love is pain

"Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut. Du ska inte behöva gråta dig till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin."



17 / 3 - dagens fynd


tights från GT, precis som ljusa jeans! 299 kr


Fondationborste från Yves Rocher, den skulle tydligen vara väldigt bra och kostade bara run 120 kr.


Ansiktsmasker från H&M, 20 kr styck.


Haha en bild på min lyxiga lunch igår också! Var på någon fin resturang med pappa.

KYSS

17 / 3 - våååååååår

Ååh gud va fint väder de är ute! Det känns verkligen som vår när man går ute.. På våren är man dessutom typ glad o pigg.. men de kommer väl så småning om... Jag va nere en sväng på stan o köpte lite olika saker, de kommer bild senare, för nu ska jag sätta mig med min bokrapport, hate it!

KYSS

16 / 3 - som jag lovat...

... bilder från åre! Är trött och ska sova strax, ska upp tidigt o göra massa pappersgrejer på pappas jobb imorn, hoppas jag kan få gå i hyffsad tid så jag hinner åka förbi hötorget en sväng o kolla lite grejer på Gina Tricot. By the way, de här är bara några av bilderna från åre, så om ni vill se fler så får ni kolla in facebook, lägger troligtvis upp dom imorn, för jag orkar inte nu. Förlåt Ebba, skulle gjort de idag men...


Ebba m. brownie me m. pancakes


En enkel mobilbild, men gud vilken underbart solig dag!


Mig i skogen, balla åre kläder, haha!


jaaaag i rockgondolen, haha!


snowboard i puckelpist = not fun!


hemsk bild på tåget upp till sthlm


skidbrud i liften :D


Ebba är ju verkligen otroligt söt medans jag ser ut som en uppblåst groda!


I väntan på skidbussen


Mamma&Pappa ska inte klaga på att jag o lillebror inte städar efter oss hemma i köket, kolla in Duved Staffhotells fräsha spis!

Dröm sött, ett the hills avsnitt för min del nu?!

16 / 3 - soffpotatis

Haha, jag har inte fått något o göra ännu av pappa, så jag sitter o latjar här på datan. Lyssnar på lite musik och kollar igenom gamla bilder! Gud va jag kan sakna dom tiderna ibland. Här kommer några stycken som jag o Ebba kollade på unde våran vecka i åre, som jag plockade ut för dom va så himla söta! ;-)



Hihi Sofia gullunge!



Cecilia ;D<3



Lovisa ;D<3



Hehe Simon! :)

16 / 3 - prao

Dags för nya tag. Den här veckan är de dags att praoa på pappas jobb, myspys! Jag kommer troligtvis typ bara skriva över saker från papper till datorn och typ skriva in saker i olika listor typ. Men det är ju rätt chill, och jag blir ju bättre på sådant så att jag kan få jobba lite hoss han o tjäna lite extra pengar någon gång ibland kanske!
Jag fick i alla fall sovmorgon och fick sova hur länge jag ville, vaknade dock vid 9 och har inte sovit så bra inatt heller. Åt lite frukost, sminkade mig, började lite på min svenska bokrapport och sedan åkte vi iväg. Vi va o köpte typ skivor till hans jobb o nu sitter jag här på kontoret. Håller på att instalera skrivaren till min dator, eftersom jag får ha med den hit och göra jobbet på den. Bilder från åre kommer komma upp idag också! PUSS



Ebba o ja ändrade lite på färgen på den här under tågresan upp eller något sådant. Haha bildbrist just nu som ni kanske förstår!

15 / 3 - back home...

...hate it. Fyfan va jobbigt de kommer bli här hemma. De va så skönt att komma iväg ett tag. Nu har allt här sktit sig och jag orkar inte. Bilder osv från åre kommer imorn, för jag är så jävla trött, har typ inte sovit något på hela veckan. PUSS

11 / 3 - ååååååååre

Vi fick inte igång internetet när vi kom upp, grejen passar inte in i datan, lite segt för vi kan inte blogga. Vi bor på typ ett psykhem med fett knasiga människor, de är typ fest där till 4 på nätterna, haha! Vi har det bra i liftarna, lite segt men.. Vi har de grymt kul med massa åkning. Skriver och lägger in bilder när jag kommer hem. PUSS

8 / 3 - tågluffare

Här kommer bara ett inlägg så att ni vet att jag och ebba lever! Förutom att vi inte kan bära all vår packning själv och typ sväääälter ihjäl här på tåget så har vi det väl bra! Ebbas internet funkar typ inte (?) men vi har anslutit oss till någons annans. Hoppas det funkar när vi är i åre? Hur ska vi klara oss utan internet liksom?!
Godnatt i alla fall, puss

7 / 3 - åre next

Det här blir sista inlägget för mig här hemma i stockholm. Ska nämligen packa ner datorn och resten av sakerna i väskan nu. Förhoppningsvis och troligtvis kommer både jag och Ebba blogga från åre, bara vi får i ordning på internetet. Det ska inte vara några problem men man vet ju aldrig. Det kommer verkligen bli jätte kul att komma iväg, det har varit så mycket med skola och allting nu de senaste veckorna så att åka ifrån Stockholm till åre med Ebba, som jag känt i 4 år och trivs väldigt bra med kommer bli sjukt kul. Men såklart kommer jag sakna andra personer grymt mycket när man åker iväg också. Vänner och speciellt Sandro... Haha jag kan slå vad om att jag kommer gråta på tåget, haha!

KYSS, ha en trevlig kväll och natt alla!

7 / 3 - äntligeen

Matchen idag var mot BeleBarkaby, dom som alltid ligger topp i serien. Och eftersom vi kör i division 1, den bästa serien för 94or i stockholm kan man ju tänka sig att dom är rätt bra. Vi har typ alltid förlorat mot dom med udda mål trots att vi de senaste åren blivit mycket bättre och spelar lika bra som dom. Förra matchen t.ex. gjorde vi tre mål direkt och efter mindre än 3 minuter tog dom timeout. Alltså va vi väldigt revanshsugna idag och det gick ju rätt okej, det slutade faktiskt 2-2!!! Haha känner att speciellt två av deras spelare va aas arg på mig hela matchen för att jag körde henne över sargen, det va ju ändå hon som stoppat upp sin jävla klubba i min tröja?!!!

Haha, nöjd med matchen trots att jag typ höll på att spy varje gång jag fick en armbåge i magen. Bara att ta nya tag, om 4 timmar sitter jag på tåg till åre!


7 / 3

Än så länge har jag allting under kontroll och packningen är snart på sin plats. Eller jag har tagit fram allting jag ska ha med mig tror jag, så de ligger utspritt på skrivbordet, i sängen och lite grann i väskan. Men det är inte direkt något jag kommer behöva springa runt och leta efter ikväll i alla fall. Det känns skönt.
Har kollat lite på the hills också under morgonen och tror jag ska göra det nu igen. Det är så sjukt bra ju! Dessutom har vi match idag mot belebarkaby med 94orna, KROSSA!!!


7 / 3 - sleepyy

Dags att sova, har helt kommit av mig i packningen och bättre att göra sig i ordning och sova ut ordentligt inatt! Match imorgon innan tåget går nämligen! sweet dreams!

6 / 3 - inget intressant!

Haha precis som rubriken säger. Jag har nog inget intressant att säga er läsare. Håller ju på med packningen för fullt. Dessvärre har jag inte ens gjort hälften av alla saker som står på min långa lista. Har i alla fall fått ner alla snowboardsaker tsm med kläder. Det är ju det viktigaste om man ska praoa (?)
Drivrutinerna för ebbas mobilabredband är i alla fall nere på datan nu. Om det är rätt pogram och allting funkar kommer vi att blogga även under veckan.

Eftersom det här är min sista "riktiga" kväll hemma innan jag åker iväg såg jag till att få välja middag, var nämligen sjukt sugen på tacos och efter det ben&jerry. Blev dessutom en film som jag redan sett innan, kommer inte ihåg va den hette men det var i alla fall en kille som inte kom in på collage och skapade alltså ett eget för alla som inte heller hade blivit intagna.


6 / 3 - paaaaackning

Nu är det bara att packa för fullt! Tåget avgår från stationen 23.15 imorn och då ska jag ha packat allting som står på min 1,5 A4sidors långa packningslista. Guuud va jag är sugen på att resa. Komma bort från Stockholm ett tag o bara tänka på roliga saker! Såklart kommer jag sakna många här hemma, speciellt min underbara pojkvän! Sjukt jobbigt att vara borta en vecka utan att ha CHANS att träffa honom! Men mycket telefonpratande blir det nog med många av vännerna, det är ju bara och ringa för jag och Ebba har ju våra mobiler hela tiden. Nu ska jag fortsätta packa ner mina saker som ligger över hela rummet just nu. Måste hitta en resväska att ha nu med det samma!


 Bilden visar bara början på min packning, mycket mer ska ner i väskan!

6 / 3 - två veckors 'lov'

Borta två veckor från skolan, FATTA VA SKÖNT!!! Det känns som att den här veckan har gått på typ en sekund och vi bara gått någon dag i skolan. Dagen idag gick väl okej den med, inte något nytt eller så. Efter skolan fick jag med mig brudarna ner på stan en sväng. Tyvärr behövde jag åkte rätt tidigt för att mamma ska hjälpa mig och färga utväxten alldeles strax! Vad jag köpte kommer på bild här nere! Och nu blir det fullt med packning till åre!

Dagens outfit; marinblå&vit randig tubkjol från GT, 99 kr.
vitt linne från H&M, vanligt rätt långt.



Allt från H&M;
1. Garnier sminkbortagning, 49,50 kr
2. H&M lösögonfransar, 39,50 kr
3. H&M puder, 49,50 kr
totalt: 138,50

6 / 3 - prao next

Sista dagen i skolan för veckan. Det var ju lov förra veckan och nu väntar två veckors prao! Fatta vad skönt att inte har någon skola på två veckor! Dessutom har jag ju bästa praoen med Ebba. Tänkte lägga upp en bild på outiten idag eftersom jag har gott om tid fram tills att jag ska gå. Men jag orkar inte riktigt så ni får vänta tills i eftermiddag, då kommer den komma! En anledning att besöka bloggen igen ;-) kan i alla fall säga att jag har min blå/vit randiga tubkjol som jag lovade att lägga upp bild på men som jag glömde, haha. PUSS

5 / 3 - sovdags

Japp jag är verkligen sjukt trött efter en heldag i kungsberget. Gick upp tidigt, åkte snowboard hela dagen, kom hem och åkte direkt till träning. Har nu dessutom mejlat min och ebbas handledare i åre så att allt med tider osv lösaer sig tills vi kommer dit. Tänk vi åker i övermorgon! Kungsberget idag var i alla fall bra förutom alldeles för litet skidområde. Men med gott sällskap blir allt bra, vist ? :)

fr v. älsklingen ebba & jag i liften. Tror jag ska fixa min utväxt imorgon innan vi åker iväg?!!


5 / 3 - snabbt

Jag är inte alls trött o det är jag glad för! Kom upp jätte lätt för ca en halvtimme sen. Har packat det sista och om några minuter ska vi åka och hämta upp Sara och Ebba. Ha det bra alla, skriver säkert inte mer idag. Men jag ska ha en underbar dag i Kungsberget! :)


4 / 3 - rörigt i huvet

Jag känner att jag inte har så bra koll på någonting just nu. Jag vet inte hur mycket jag har glömt att lägga fram tills imorgon, om mina kläder kommer räcka eller om det kommer bli för kallt? Ebba svarar typ inte på sms så jag vet inte hur det har gått med kartor över Åre, eftersom jag inte hittade vårt hotell någonstanns på internet! Vår handledare är typ sjuk och henne skulle vi ha kontakt med nu i veckan för att få veta tider osv. Jag har heller ingen koll på vad jag ska ha med dit upp och tiden börjar rinna ut!
Dessutom borde jag duscha och tvätta håret, för jag känner på mig att jag kommer ångra om jag inte gör det i morn morgon. Men jag orkar inte det.. Kanske går upp extra tidigt och tar en dusch, för att bli lite pigg osv!

Längtar i alla fall till morgondagen, hoppas det blir lika bra som Rome förra året med klassen!




4 / 3 - mascara

Hela eftermiddagen har jag suttit/legat framför datan och kollat på th hills. Har snart kollat igenom hela säsong tre en gång till och ska snart börja på fyra. Har varit galet trött idag och var jätte nära att somna på religionslektionen. Om Essi inte rört på sig lite grann när jag låg med huvudet i hennes knä hade ögonen trillat ihop HELT. Dessutom somnade jag här hemma under ett av avsnitten på the hills och vaknade precis på slutet. Som tur va har jag ju redan sett alla dom.

Skulle ju lägga in bild på min nya mascara från igår, så här kommer en bild från google i alla fall. Det är Lumene's Blueberry Curl Mascara waterproof. Fick tipset av ebba och eftersom jag tycker hon har VÄRLDENS finaste ögonfransar kunde man ju hoppas på att få i närheten av hennes. Såklart blev dom inte lika fint böjda osv somhennes är naturligt typ. Men mascaran var riktigt bra! Det blev inte fullt med klumpar förutom de lilla som blir när mascaran är helt ny. fransarna blev bra och "spretiga". Dessutom är mina ögonfransar böjda ända sen imorse utan att jag använt ögonfransböjaren någon gång efter att jag satt på mascaran! I vanliga fall brukar jag behöva böja dom innan mascaran, så som man ska. Men även efter för att mascaran inte håller dom uppe. Det slapp jag med den här och är riktigt nöjd!


4 / 3

The hills time!

4 / 3 - ny dag nya chanser

Idag blir väl typ "sista" dagen i skolan innan praon. Eller i alla fall sista riktiga med tråkiga lektioner osv. Imorgon ska vi ju nämligen till kungsberget och våra fredagar är ju som alltid sjukt sköna med endast tre lektioner. Ikväll ska jag väl packa tills imorgon. Ska nog också ta och kolla igenom garderoben och så vad jag ska ha med till åre. Kanske ner på stan en sväng till någon dag. Kanske hitta något nytt så man kan vara lite fin där i alla fall. Dessutom glömde jag köpa puder igår, så det skulle behövas! Det blir inte idag i alla fall, för jag ska ta det lungt så jag orkar med att åka snowboard hela dagen imorgon. Ska dra till skolan nu, gymnastik vid 20 över 8. PUSS

Från stan igår med Ebba&Yasmina (och saaandro :-D) fr v. jag & Yasmina


3 / 3 - tisdag

Dagen idag har väl gått rätt så snabbt. Vi hade ju spanska provet idag och jag chansar på max G kanske. Det gick verkligen ÅT HELVETE! Jag glömde böja typ alla verb i dåtid o hela skiten! Men jag var sjukt trött och kunde inte koncentrera mig. Men vem bryr sig, det är snart prao i efter den kan man börja tänka på betygen igen. Däremot fick vi veta våra betyg på No provet som vi hade innan lovet, och det blev ett MVG. Inte så svårt att få, eftersom jag inte ens skrev riktiga meningar på många av frågorna utan bara skrev ihop massor av ord. Haha.

Efter skolan skulle jag och Ebba åka in till stan och köpa massor av saker till Åre osv. Blev inte så himla mycket av det, köpte i alla fall strumpbyxor och vattentät mascara. Ebba köpte sina stavar så hon i alla fall kan åka ;-) Yasmina följde dessutom med och skulle kolla på täckbyxor till Kungsberget på torsdag.
Sandro kom in till stan och typ gick med en liten stund. Sedan åkte vi hem till mig i några minuter och efter det följde jag med honom till slussen där han tog bussen.

Nu ska jag skriva ihop ett mejl till våran kontaktperson i Åre. Blir ingen bild i det här inlägget men kommer senare. PUSS

3 / 3 - brottom

Springa ner o möta Sara nu. Blir sväng med Ebba på stan efter skolan, planera allt för Åre, skriva ut kartor och skicka mejl till kontaktpersonen. PUSS

2 / 3 - läggdags?

Ska till kojs nu tror jag. Dålig uppdatering och de är jag ledsen för. Men det är sjukt mycket nu, vi har nämligen spanska prov imorgon som jag pluggat såsädr 10 minuter på totalt. NOT GOOD! Men får se hur det går imorgon, är sjukt trött o har inte gjort så mycket mer än att fuska med några ord på handen, haha! Godnatt alla, sweet dreams


2 / 3 - skoldags

Vaknade faktiskt inte imorse och var jättejättejättejätte trött som jag brukar när jag ska till skolan. Utan vaknade faktiskt exakt en minut innan klockan ringde utav ljuset ute. Det börjar bli vår, det är inte kolsvart utanför fönstret när man vaknar utan näst intill dagsljus! Härligt värre. Nu blir det i alla fall första dagen i skolan. Bara fyra dagar till ett nytt "lov". Prao i vå veckor. PUSS

1 / 3 - sista inlägget

Det här blir sista inlägget på sportlovet, eftersom jag ska stänga ner datan direkt efter detta. Duschadeför en liten stund sen och efter det satt jag med arbetsplanen över mitt syslöjdsarbete fram tills nu. Träningen gick väl bra, eller vi sköt ju bara eftersom det var målvaktsträning för alla målvakter.
Mickis har varit i Åre på lovet och berättade att det typ var -15 grader på mornarna!!!! Och det börjar närma sig vecka 11 då jag och Ebba åker dit, hur ska vi klara oss?! I alla fall, skola imorgon. Take care KISSES

- Jag & sen Ebba

1 / 3 - mars

Gud vilket vårväder det har varit idag. Det ser så sjukt mysigt ut med allt folk som går promenader i solen nere på isen precis utanför fönstret! Tyvärr är jag rätt rädd för isen för de alltid knakar så dant när man går! LÄSKIGT värre! Mit rum är i alla fall extra fint eftersom mamma putsat fönstrena osv. Har dessutom hjälpt henne att gå ner i källaren med bokhyllan om vi monterade ner igår.



Rena fönster och blå himmel!

1 / 3 - the hills

Eftersom alla Word pogram har "tagit slut" på min dator så kan jag inte göra något skolarbete förens pappa har uppdaterat det. Har kollat igenom spanskan och tycker jag kan det rätt bra. För min del är det The hills just nu!

1 / 3 - last day

Sista dagen på lovet har jag inte tänkt göra någonting. Tyvärr börjar skolan redan nu för mig, eftersom lärarna är helt knäppa och lägger in prov till tisdagen precis efter lovet osv. Man kan ju inte tvinga barn att plugga under ett lov?! Lov ÄR TILL FÖR att låta oss vila ut och inte tänka på skolan. Helt sjukt! Alltså ska jag plugga lite grann på spanska och skriva min arbetsplan för syslöjden på datorn, sedan ska jag ta det riktigt lungt sista dagen i friheten.

Tror dessutom det blir målvaktsträning ikväll. Inget mål för mig såklart, men vi ska skjuta på klubbens alla andra målvakter. PUSS

RSS 2.0