31 / 5 - summer feelings

Åååh gud va härligt! Vi åt nyss mat ute i solen på balkongen. Och nu sitter jag här med datorn. Solen i ryggen och musiken på! Ska en snabbis in och hjälpa till med disken sedan ska jag sätta mig här ute och fortsätta plugga tyvärr, men det är sista nu, håll ut Ida! har skrivit en text om Migration och läst lite i boken, bara resten kvar...

KYSS


31 / 5 - everyone searching for love

Nuuu är jag hemma från Jönköping! Har inte en enda bild tyvärr från helgen, får se om pappa har några på sin iphone. Jag skulle ju pluggat massor massor massor i bilen, men det enda jag hann göra var att läsa ut engelskaboken. För sedan somnade jag tyvärr. Man blir faktiskt väldigt trött av ljudet från bilen. Så nu alldeles strax ska jag sätta mig med datorn i sängen och skriva frågor till mitt Geografiprov. Det är det alldra lättaste sättet att plugga tycker jag. Läsa från boken och skriva in frågor och svar på datorn. Det tar rätt lång tid. Men man lär sig JÄTTE mycket på vägen. Sedan har man ju frågorna att fråga och svara på.

Måste försöka hinna springa ikväll också, jag har ju omprov på coopertestet på tisdag, och jag känner att det inte alls kommer gå bra, jag har ju inte börjat med försäsongen än och har inte alls hunit springa mycket nu den sista veckan (inte en endaste gång) för det är det alldra sista med skolan osv...
Jaja, dags att sätta igång, KYSS


30 / 5 - kusin vitamin

Nu är jag här igen. Eftersom jag inte tog med min dator och farmors dator har fått virus har jag lite svårt att få till bloggandet. Vi kom i alla fall upp igår runt middagstid och vi åt i Gränna på något "café". Efter det åkte vi vidare till bankeryd och träffade min kära pyssling. Ni kanske jag tror jag förväxlar det med syssling, men nej, hon är min pyssling. Hennes farmor och min farmor är kusiner, haha släkt på långt håll! Vi pratade i alla fall lite hemma hos farmor och farfar och sedan fortsatte vi hemma hos henne. Vi gick hem och sov osv.
Idag har vi varit nere på "stan" Jönköping har en shopping gata, jag måste vara väldigt bortskämd som bor i Stockholm, hehe. Köpte i alla fall en tunika som jag kollat på många gånger innan. Funderar faktiskt på att ha den på skolavslutningen.

Nu gör vi inte mycket alls, jag ska avsluta inlägget snabbt så att inte kusin och lillebror sabboterar allt, dom ska nämligen ha datorn till något spel. Sämst! KYSS

29 / 5 - inatt är jag din

Hemma från skolan dåra. Som vanligt en väldigt skön dag, fredagar. Tyvärr så sket sig allt när vi hade bild idag! Jag hade gjort texten till mitt skivomslag på photoshop och eftersom skrivarna i skolan typ är sämst, så blev bilden bara suddig när jag skrev ut! Därför fick jag göra om HELA min baksida och kommer få fixa jätte mycket med framsidan nästa gång. Surt! Jag hoppar över att springa idag och ägnar mig åt att packa istället.

Jag (och de flesta tjejer) kan ju inte göra som killar och bara lägga ner 1-2 ombyten för en helg och sedan vara glad och använda dom kläderna. Jag har beslutsångest plus att jag aldrig vet dagen innan vad jag vill ha på mig dagen efter. Jag har försökt lägga fram kläder på kvällen för att sedan ha dom dagen efter, men på morgonen har jag ändrat mig ändå. Det är verkligen hopplöst att vara tjej ibland när man måste släpa med sig sjukt mycket grejjer. Men jag skulle aldrig för något i världen vilja vara kille, så sjukt tråkigt det borde vara!
KYSS


29 / 5 - youre on my mind every night

Godmorgon alla söta personer! Jag sitter nyduschad och dricker te. Jag vet inte jag har inte ont i halsen med det känns som att jag är på väg att få det. Lite irriterande. Därför ska jag göra allt för att vara frisk och kunna vara ute i det fina vädret! I eftermiddag kommer jag uppdatera lite grann ifall jag hinner.
Jag ska nämligen ut och springa när jag slutar skolan, efter det packa och runt 3-4 så ska vi ner till Farmor&Farfar i Jönköping. Men nu blir det att göra mig i ordning det sista, KYSS


28 / 5 - our last goodbye

Juste nu vet jag vad det var jag glömde nämna innan. Vi har nämligen haft melodifestival idag i skolan. Under våren så har alla 7/8/9or jobbat med att göra låtar. Antingen helt egna eller bara sätta ny text till en redan befintlig låt. När alla låtar är  färdiga så röstar varje klass fram ett bidrag och sedan har vi en melodifestival. Som sagt så var den idag. Och Felicia blev framröstad i våran klass att vara med. Ni ska bara höra hur SJUKT bra hon sjunger, det är verkligen galet! Under hennes framträdande idag så rös jag hela tiden. Grymt vacker låt hon har skrivit (satt text till), och hennes röst, jag döööör verkligen! Synd att hon inte vann bara, tror det beror på att sexorna röstade också, dom ska alltid förstöra allt!

Men grymt bra jobbat sötnos, du äger! :-) Ni får också bilder på de linne&kofta jag köpte igår. KYSS


Felicia på scenen!


Grå kofta från Zara, 149 kr.


Rosa linne från Salt(?) 99 kr.

28 / 5 - youre perfect in my eyes

Godagens! Egentligen borde jag i just detta ögonblick sitta och läsa min engelska bok som vi ska vara färdiga med tills imorn. Det tänker jag också sätta igång med en liten stund efter det här inlägget. Vid 8 så tänker jag däremot sätta på radion oavsett om jag är sjukt längt ifrån att vara färdig eller inte. Jag ska nämligen lyssna på den mest värdelösa matchen på länge. AIK-Hammarby. Äckliga lag, men man är ju tvungen att hålla koll...

Jag var och fixade med klänningen idag, så nu har jag inget tjuvlarm på den längre. Härligt! Den är sjukt söt verkligen och jag sitter med den på just nu. Men inga bilder på den förens skolavslutningen. Ifall det inte skulle vara så att jag använder den innan dess och har något annat den 9de.



Har lagt in bilder från Falun på datan nu (från min kamera). Inte så mycket att se. Förutom en liten bild nu sådär bara. Med nuduschat hår står jag i skidbacken som låg vid stugorna, och det var snö kvar!!
KYSS

27 / 5 - soliga dagar

Hejsan! Och stort förlåt! Haha jag ska inte börja säga så efter varje dålig uppdatering jag lovar, men det är mycket nu på slutet av terminen. Jag kom för bara några sekunder sen på att jag har svenska läxa tills imorgon, har ca 20 sidor kvar i boken plus frågor.. Wooooopsi! Som tur är så vet vår svenska lärare att jag alltid lämnar in i tid i vanliga fall så tror det är lungt om jag lämnar in en halv dag försent. Hehe.

Annars idag har jag varit på stan och shoppat loss! Bilder och sådant där på vad jag har köpt kommer imorgon. Men knasiga H&M glömde ta bort en sådan där pipsak, fast den pep inte när jag gick ut så jag måste åka tillbaka imorgon med kvittot och allt, segt! Efter en runda på stan så mötte jag upp Amanda och vi drog till konfan. Jag måste ju säga att vi seriöst har bästa gruppen! :-)

Inga bilder idag, det är dags för mig att sätta igång med svenskan nu ! ;o
KYSS

26 / 5 - some say love it is...

Hej darlings! Förlåt för att jag inte uppdaterat mycket alls sedan Falun. Men jag har varit sjukt trött och är det fortfarande. Jag har jätte svårt att ta igen mig efter en sådan fullspäckad helg med så lite sömn. Dessutom har skolan dragit igång nu och jag känner att det är väldigt mycket som är lagt de två sista veckorna. Därför har jag pluggat för matteprovet som vi har imorn för fullt idag, det har inte gått så bra...

Men i alla fall om jag tar dagen lite snabbt. Jag var i skolan som var som vanligt. Förutom att vi hade håltimme från livskunskapen och sedan är sista lektionen bara vitatimmen där vi som inte har råd bara sitter och läser tidningar?! Därför var det ingen ide att vara kvar i skolan så hela klassen drog typ efter musiken.
Cecilia kom in till stan och vi gick hem till mig för att båda behövde plugga. Det blev inte så lång tid för hon var sjukt trött och jag skulle följa med mamma och pappa och kolla på Victors teateruppspel. Hehe japp, min lillebror går på teater! Sedan hem och plugga igen och nu sitter jag här. Funderar på att kolla på film!

Lite fler bilder från Falun, massor av andra finns på facebook. Och KYSSAR


HOPP! Pillis, Cissi, Ragna, Tessan, jag, lite Amanda, Mickis


Lollo och jag med hennes hjälm


bänken!


I love Mickis!


Me & Tessan! Min smilis<3


jag vågade hälsa på "vargarna" till slut, hehe :$


Ragna, Tessan, jag, Izza vid vattnet!

25 / 5 - oroa dig inte, det är en ny dag imorn

Besökarna stiger nu när jag är hemma igen, kul att ha ny uppdatering. Visst? Är helt slut så mer kommer imorgon.

På träningen lallade vi bara runt, spelade match och la straffar. Jag ska lägga mig tidigt, har rå mycket plugg känns det som! Håll ut bara två veckor kvar! KYSS

25 / 5 - summer nights

Tillbaka till bloggen! Helgen har varit suverän men jag är helt utmattad! Vi hade två matcher varje dag och gick upp TIDIGT. Inte bara det, under de timmar vi fick sova så blev vi störda ändå. Gissa av vad? Massor av "fjällhundar" (?). Det var utställning på det stället vi bodde (MITT UTE I SKOGEN!!!) och det var sjukt många sådana hundar (vi trodde det var vargar först) som bodde där och dom lät förjävligt! De ylade och skällde ständigt dygnet runt typ. jaja. Matcherna gick väl sådär. Vi hade en svår serie men kämpade på bra tycker jag. Ingen medaljplts dock.

Vet inte, finns inte så himla mycket roligt att berätta om man inte var på plats i Falun och var med. Kan i alla fall passa på att säga grattis till våra grannari Falun, Järfälla som vann sin p94a serie :-)
Nu ska jag iväg på träning. KYSS

Bara tre av bilderna sen helgen. Kommer komma fler antingen här eller på facebook.


från v. Ragna, Lollo, jag, Bella, Mickis


Från v. Lollo, jag, Cissi, Bella, Andrea


Typ alla brudar innan de skulle ge sig av från Rotan

20 / 5 - just dream about u&me

Dags för att krypa ner i sängen snart väl? Jag har fått iordning på packning och jag tror jag har med allt (?!) Hoppas det, för det är långt upp till Falun tror jag och man åker inte direkt tillbaka för att hämta något ju! Hoppas på det bästa i alla fall :-) Brudarna har i alla fall kommit in i stugorna och så. Så boende har vi! Väckarklockan är ställd på 10 i 5 för att sedan åka hemifrån 10 över.

Juste jag har hittat en sån sjukt söt klänning som jag bara måste köpa! Men jag funderar fortfarande.. Den är nämligen svart, hur kul är det på en skala 1-10 under sommaren? Men inte så fasligt dyr, så jag kan kosta på mig en somrigare också!

Godnatt och förvänta er inget inlägg förens tidigast söndag. Jag hoppas att alla önskar mig och mitt lag ett stort lycka till, det kan vi nämligen behöva! :-) KYSS

20 / 5 - sad face!

USch va orättvist! Nu sitter mitt älskade lag i bilarna och åker upp till Falun! Själv får jag vänta tills jätte tidigt imorn morgon för att göra detsamma. Istället ska jag hoppa in i duschen och packa det sista av mina grejor. Har världens magknip vad ska jag göra?!!
KYSS


20 / 5 - i wrote you a letter every day

Sitter och funderar på vad man behöer ha med sig till Falun. Enligt tränarna får man ju inte ha med sig alldeles för mycket saker. Det kan ju bli riktigt svårt för jag brukar ju alltid ta med mig dubbelt så mycket än vad jag behöver. Dags att tänka om kanske... Jag gör i alla fall som jag brukar göra. Jag lägger allting som jag funderar på att ha med mig på sängen. När jag gjort det lägger jag de nödvändiga sakerna i en hög och det mindre nödvändiga i en och ser hur mycket plats som blir över. Funkar väl helt okej i de flesta lägena. Haha!


KAOS
KYSS

20 / 5 - pain

Kärlek är som en drog, man vill bara ha mer och mer trots att man vet att man bara mår dåligt i slutänden!


20 / 5 - another step

Godmorgon höll jag nästan på att säga, haha. Men det är så att jag faktiskt har sovit lite grann. Jag kom hem runt 1 kanske efter att ha varit i ursvik med barnen. Satt lite vid datorn utan att blogga och när Victor kom hem så började vi kolla på en Beck film. Och vips så sov jag!
Nu är jag i alla fall vaken och ska börja packa snart. Jag åker ju nämligen inte upp idag till Falun som resten av laget!!! :-( Malin i mitt lag skulle ha åkt upp imorn morgon eftersom hon inte kunde åka idag, i bilen skulle dom haft med sig våran tränare också, som jobbar fram till halv 6 på morgonen. Men hon har fått träningsförbud pga en fot hon gjort illa(?) så hon ska inte med till Falun alls. Istället får jag och Mamma som är lagledare vänta tills imorn och åka och hämta upp Henrik utanför hans jobb vid halv 6 och sedan vidare mot cupen. JÄTTE jobbigt ju! Jag kommer behöva gå upp vid 5, kanske tidigare!!!!

Jaja, lägga sig tidigt ikväll!
KYSS


20 / 5 - sovmorgon?

Jag läste klart boken igår men vart himla sur på slutet. Boken bara stanna liksom. Haha, det är som med sånna där överaskningar som man vet finns och vet när man ska få/göra dom men man har ingen aning om när. Jag hatar att vänta på att få reda på saker, även vad som händer i böcker!

Ja i alla fall. Det blev "sovmorgon" till klockan 7 istället för kvar över 6 idag. Vi ska ut i skogen och gå promenad med barnen. Hehe. Berättar mer om Falun när jag kommer hem! KYSS


19 / 5 - minneslucka

Det där med att vara grymt sugen på bloggandet idag la sig efter ett tag. Jag fick sjukt tråkigt framför datorn och allt annat som fanns att göra hemma så jag satte mig med boken jag håller på att läsa. Det är den andra boken av män som hatar kvinnor. Aldrig har jag satt mig under en eftermiddag/kväll bara för att läsa. Men jag är inne i de 50 sista sidorna och jag kan säga att det är klart spännande och man fastnar sjukt lätt i boken! Jag hade noll koll på klockan! Trodde att jag bara läst i några minuter.. Och i och med det så försvann alla ideer om vad jag skulle skriva om här på bloggen. De kanske kommer tillbaka imorgon?

Eftersom jag faktiskt kommer kunna blogga imorn. Jag berättar mer om de ändrade planerna med avfärden till Falun då. Nu ska jag läsa äääääännu mer ur boken! Haha läsoman?!
KYSS

19 / 5 - lets have some fun

Som ni har märkt så har jag kollat klart på filmen. Haha den var aas sorglig! Jag har typ svårt för att gråta när jag kollar på filmer med kompisar. Men när jag sitter här hemma alldeles själv så blir det nästan en pöl runt om mig.. Haha inte riktigt men nästan! Det finns en film. Min favoritfilm, och ni vet vilken! Som jag gråter till exakt varje gång jag ser den! The Notebook. Andra filmer kan jag bara gråta till den alldra första gången, vist jag kan bli "berörd" om jag kollar på den mer än en gång men inte riktigt gråta. Haha. Intressant diskussion jag har här hemma med mig själv, not!

Vad ska jag göra nu då? Kolla runt på lite olika bloggar kanske. Ni får mer uppdatering sen. Jag känner mig på riktigt blogghumör idag! KYSS



 ? :-P Riktig bildbrist som ni kanske märker!

19 / 5 - boys are toys!

"gråt inte över en kille, tänk på mascaran."
Jag kommer så tydligt ihåg när Cecilia min alldra bästa vän sa så när det just tog slut mellan mig och Sandro. Haha jag tyckte faktiskt jag hade det mest klockrena svaren av de alla! : "det gör inget jag har vattenfast" Men vafan tjejer gråt ut, allt känns så bra efter när man kan släppa de idiotiska killarna! Killar har alltid varit skit och kommer alltid vara, and we know that! Lev istället för vännerna & familjen och låt killar vara nöjen så länge de varar! Girls just wanna have fun!
KYSS


19 / 5 - Marley and me

Yeeah som rubriken. Haha ska se den där filmen. Pappa hade den på datorn och jag är trött på att se filmer som jag redan sett 10 tusen gånger! Så jag kör på ett litet lyxmellis! osaltade cachew(?)nötter, powerking och äpple. Det är ju sista dagen man kan äta "vad man vill" innan det är dags för Falun och riktig och näringsrik mat. Uppdaterar senare, är helt slut!





Haha några av mina teckningar jag fått av barnen när dom lekte mamma, pappa & barn.
KYSS

19 / 5 - du lär dig av dina misstag

-förlora mot Vallentuna
-förlora mot råttorna
-sträckt muskeln över knät
-sönderslaget smalben
-mosat näsben (man lär sig väl vad hög klubba är det första man gör när man lär sig spela innebandy?!)
-dunkande huvud

Och en ny dag med sexåringarna. Lyckat!

18 / 5 -

Sitter och taggar med djurgårdslåtar här hemma! Det är ju både råttkross ikväll plus våran match mot Vallentuna dam typ? Därför kan jag tyvärr inte gå och se vårat kära djurgården... Synd värre!
I alla fall, jag sitter typ helt död här hemma. För jäklar vad trött man blir efter bara en dag på sexårs! Aldrig trodde jag att det skulle vara så krävande att vara med "små söta lugna barn", vist små och söta, shure! Men dom är ju som vildar allihopa! Jag och Sara skulle nämligen gå och bära/släpa på 5 ungar som hängde och klängde i oss varje steg vi tog. Dessutom skulle dom hålla på att prata bebisspråk och leka mamma pappa barn med oss? Allså var vi verkligen så påfrestande när vi var små och det kom någon yngre till våran sexårsverksamhet?

JAG ÄR I ALLA FALL UTMATTAD!!! Hur ska jag klara två dagar till?!! (Fast jag fick faktiskt massor av teckningar från barnen!)
KYSS


18 / 5 - om du lurar mig

Godmorgon. Sovit gott? Min sömn har väl vari sådär. Kunde inte somna igårkväll pga huvudet. Jag gick och la mig runt 10 kanske. Läste lite ur engelskaboken till halv 11. Sedan gick det verkligen inte att somna! Usch usch! Jag är jätte trött! Och önska mig lycka till idag, jag ska ju vara med alla sexåringar. Jag är inte den bästa på barn kan jag ju säga! Eller allså jag tycker inte illa om barn men jag är inte bra på att "ta hand om dom". Liften i åre fixade jag och Ebba grymt bra ju att springa och lyfta upp alla små som trillat osv. Men nu ska man ju liksom ha hand om dom osv. Haha jaja det löser sig, jag är ju med Sara som varit på sexårs innan!

KYSS

17 / 5 - pöss!

Usch jag har verkligen sjukt ont i huvudet och inte vet jag varför! Jag har i alla fall ätit alvedon och ska lägga mig i sängen och försöka sova! Jag måste nämligen vara utvilad tills imorn! Vi har ju elevensval i skolan och jag och Sara ska ha prao på mammas skola. Vi ska vara med sexåringarna tre dagar i rad. Med små busfrön vill man ju inte vara hängig och ont i huvudet, inte en så bra kombination!

Dessutom om det är så att jag håller på att bli sjuk så måste jag ju bli frisk inför Falun, ett MÅSTE verkligen!
KYSS


17 / 5 - FAN!

Är jag inte dum i huvudet?!!!! Jag glömmde helt och håller att det är Gossip Girl, så nu har jag missat det två söndagar i rad, fiffigt Ida!


17 / 5 - some pictures...

... från i fredags!


Emilia hunny


Haha jag ser verkligen drogad ut!


KNAS...


KNASIGARE...


KNASIGAST! kolla mig liksom, wtf?!
KYSS

16 / 5 - to die for

Är jag inte sjukt duktig?! Jag hade tänkt ha en riktigt lugn kväll och vara utvilad inför träningen imorn. Eller rättare sagt jag trodde inte jag skulle ha tid att träna idag. Men efter att jag åkt ut med bussen och pappa hämtat mig vid hållplatsen vid tapström och vi handlat osv, så stack vi ut och sprang. Är faktiskt lite stolt. Benen fortsätter att vara helt stumma osv, men annars gick det bra och det var verkligen skönt att vara ute.

Nu sitter jag och kollar på 1an och såg nyss Sveriges bidrag i Eurovision songcontest. Jag chansar på någon av de 4 sista platserna. Inte bra gjort alls faktiskt. Varför röstade inte Sverige på snygga EMD elr något?!!



Katten ute och går i koppel. KYSS

16 / 5 - ta dagen som den kommer

Riktigt mysigt väder ute eller hur! Och hur utnyttjar man det alldra mest om inte sitta nere vid vattnet vid gamla stan och äta en smarrig ben&jerry glass?! Det var i alla fall det som jag och Robin gjorde. Satt i solen och pratade om allt mellan himmel och gjord typ. Haha nej, men lite om vad som hänt sen senast vi sågs. Det är alltid lika kul! Du är grym tjejen, de vet du va?! Alltid på lika bra humör med henne.

Vi gick en snabbis till Gina och kollade lite, inget som var speciellt bra därifrån idag. På vägen köpte jag en smothie och Robin en chailatte, sedan fortsatte vi mot tunnelbanan och skildes vid fridhemsplan där jag gick av. Trevlig dag!
Om ca 10 minuter ska jag upp till tunnelbanan igen för att åka ut mot brommaplan, ska ta bussen ut till landet därifrån. Har fått för mig att det är melodifestivalen idag? Kanske ska göra ett nytt försök med att titta på det, semifinalen gick ju inte så bra för min del, slutade titta efter två bidrag och missade helt och hållet Sverige. Men är det så, är den stora finalen idag?


Solstråle!


Haha inte riktigt taggad på kort idg med mitt utseende! :P


Världens godaste glass! plus en av mina naglar, så ser dom ut efter att Emilia piffade till dom igår!


LOVE


Ännu en bild på värdlens sötaste tjej!

Nu ska jag packa ned datorn, KYSS

16 / 5 - there's nothing left

Goodmorning sunshines! Lördag morgon och det betyder att man får sova hur länge man vill! Blev till ungefär 10 i 11 då alla andra började vakna och stöka runt i köket. Jag är väldigt känslig för ljud och speciellt ljus när jag sovet. Måste ha det tyst och mörkt annars vaknar jag direkt!

Idag är planerna att möta upp Robin och åka till Ben&Jerry serveringen. Sitta ute i solen och typ bara prata kanske. Jag tycker det låter helmysigt! Efter det tror jag att jag åker ut till landet, ska försöka ha med datorn så jag kan blogga där! Annars kommer jag in till stan igen imorgon efter en extra träning med innebandyn. Då kommer det komma bilder från hela helgen!
Dags att ta reda på vad Robin gör! KYSS


15 / 5 - go for it

Nu ska jag ut och äta sedan en sväng till RIX FM i kungsan!  Ni får en tjuvtitt på en bild sen idag! KYSS


15 / 5 - here comes the sun

Hejhallå! Jag har precis kommit hem från en toppen eftermiddag hoss Emilia tillsammans med Liv och Sara. Vi var hos henne för att fira hennes födelsedag förra helgen. Av mig, S & L fick hon en handkräm och en kräm för nagelbanden. Tror hon blev glad för det. Vi har i alla fall haft sjukt kul och tagit massor av bilder osv. Som kommer komma in senare ikväll eller imorgon. Hinner inte nu eftersom jag måste fixa, för jag, Cecilia, Lollo & Oldoz ska typ gå på RIX FM ikväll. Emilia kanske skulle följa med, jag vet inte riktigt :-)

Istället för massor av SJUKA bilder från oss så hittade jag massor av bilder på Ebba, Emilia & Yasmina på facebook. Och det är SJUKT hur fina bilderna är! Den här är en jag gillar GRYMT mkt! Älskar verkligen Ebbas skratt! :-D KYSS


14 / 5 - my love

Dags att dra iväg till kära innebandyn! Ska väl prata ihop oss inför Falun antar jag. Ska bli kul att träffa brudarna! KYSS


14 / 5 - I live for you

Efter skolan så åkte i alla fall jag, Liv och Sara ner till stan. Jag köpte en ny plånbok eftersom jag har så sjukt mycket kort nu med bankort och leggitimation och allting, fick inte ens plats innan, så det var dags nu.. Men jag är så sjukt kräsen med sådant där, jag hittar aldrig någon perfekt. Men det blev en helt okej vid med 'bling' på från Accent för 199 kr.

Men egentligen så var det inte det vi var nere på stan för att göra. Vi fixade lite hemligheter. Förlåt Emilia att vi behövde skaka av dig till Ebba och Yasmina men vi var tvungna ;-)


Helt okej, jag får plats i alla fall!


Från matten, har ingen aning om var vi håller på med, Sara och mitt hår i alla fall!
KYSS

14 / 5 - we can stay together like friends

Godagens gott folk! Sitter och "taggar" inför träning ikväll. Nej ska jag erkänna så har jag riktigt tråkigt verkligen! Har letat runt lite på internet efter klänningar, kjolar, shorts, tunikor, tröjor, väskor, skor, armband, halsband, örhängen. Ja, allt möjligt. Jag skulle så gärna vilja ha sjukt mycket pengar så man kan köpa allt det man vill ha.

Skolan just nu är riktigt chill verkligen! Vi har SJUKT mkt håltimmar eftersom alla lärare verkar ha gått upp i rök?! Nej men vissa rättar nationella för 9orna och vissa är på möten och sjuka osv. Jag skojjar inte, vi har haft håltimmar typ alla dagar den här veckan.
Måndags - ingen spanska
Tisdags - Slutade efter musiken, ingen livskunskap eller klasstid (90 min tidigare än vanligt)
Onsdag - Tror faktiskt inte vi hade någon håltimme..
Idag - Varken något NOlabb eller SO. Slutade runt halv 2(?)



Mohaha, GAMAL bild på mina FJORTISAR :-)
KYSS

14 / 5 - back to..

... SCHOOL! :-(
KYSS


13 / 5 - tired

Usch vad jag blev trött! Är det inte sjukt..? Jag har haft svårt att somna nu rätt många dagar i rad, allt det tar väl ut sig nu! Jag ska faktiskt lägga mig i sängen och köra plugget nu! Tidigt värre men det är skönt att göra så någon dag ibland! KYSS, dröm sött!

13 / 5 - please stand for a while

Dags att sätta mig med plugget. Kom ju inte så långt med det igår.. Ska försöka mig på matten igen, men först 40 sidor i våran engelskabok, Small Steps. Inte alls taggad, jag har faktiskt jätte svårt att hänga med i engelska, har verkligen svårt för det språket. Det är knasigt, alla borde ju kunna engelska?!  KYSS


13 / 5 - visa

daghar jag fått hem mitt bankkort som jag och mamma var och fixade förra veckan typ. Usch jag vill verkligen inte ha ett! Eller vist det är ju skönt o ha ett där man kan ha alla sina pengar och så. Men jag känner verkligen att jag kommer shoppa upp allt. Eller om ni förstår.. Jag har verkligen ingen uppfattning om hur mycket pengarna är om jag bara ser en siffra. Det kan låta som mycket pengar, och vipps så är dom borta! Jag gillar att kunna känna pengarna, HAHA! Det låter säkert sjukt men jag tycker inte alls det där med att bli "vuxen" och ha massor av kort och konton hit och dit låter bra alls!

Skulle föredra att ha alla mina miljoner kronor som jag kommer ha när jag bli vuxen under kudden, sova med dom och veta exakt var dom är! Haha knasig tjej jag är!


Haha vet inte riktigt varför jag strök över numret, har en känsla av att det inte är så bra att lägga ut här på bloggen? :P
KYSS

13 / 5 - lucky me

Okej, liteduktig är jag faktiskt! Direkt när jag tryckt på knappen för att publicera senaste inlägget så reste jag mig från stolen, satte på mig joggingskor och gick ner och sprang. Utan att tveka en sekund. Det är så mycket lättare att komma ut när man har bestämt sig för det! Och det är ju verkligen skönt när man väl kommer ut! Trots blåst, och två ben som var helt stela och krampade & ett par knän som var lika dåliga som alltid så gick det bra! Jag sprang hela vägen till stadshuset och hela vägen tillbaka utan att stanna. Eller jag stannade 30 sekunder när jag skulle vända och springa tillbaka, men det räknas inte. Det är ju en kort runda på ca 3 km bara. Så om jag försöker springa den nästan alla dagar med någon dag som jag vilar på så borde ju min kondition bli lite bättre vist?

Nu är det dags för mig att äta lite mellis och kolla avsnitt av The City. Visst är Witney söt!


13 / 5

Hejsan! Gud nu är det VERKLIGEN skärpning! Jag har sagt det så många gånger förut, jag måste verkligen komma igång med joggningen. Men det blir ju aldrig av. Jag säger ALLTID att jag är lite förkyld, att jag har haft ont i knäna hela dagen, jag är för trött, det spelar väl inte så stor roll om jag hoppar över det en endaste gång(?), jag springer imrogon istället. Shure allt dedär stämmer in på mig, jag är helt slut efter att jag kommer från skolan och skulle göra vad som helst för att lägga mig och somna. Problemet är bara att när jag säger något liknande varje dag när jag har tänkt ut och springa så skjuter jag ju på det hela tiden och det blir aldrig någon bra rutin på allting. Men idag ska jag ut och springa, sitter i träningskläder och ska bara få ork att faktiskt resa mig upp och sticka ut. Nej, slut snackat här, dags att röra på sig!



Cecilia&jag i vintras(?) eller möjligtvis lite in på "våren" / vårterminen

12 / 5 - 2009



Så här ser min kväll ut nu framöver! Dags att sätta sig i sänge och kolla på alla ländernas låtar! Önska mig lycka till med variablar och allt vad det heter i matteboken också!
KYSS

12 / 5 -



Jag ser typ ut som en hamster, men vist ser håret långt ut?!!
KYSS

12 / 5 - your voice

Har ju fått höra att det är semifinal i eurovision song contest ikväll, där våran svenska sångerska ska vara med. Om jag får vara lite pinsam så måste jag faktiskt berätta för er att jag inte har någon aning om vem som sjunger våran låt och knappt vilken låten är! Lite koll ska man ju ändå ha?! Trots att jag tycker sådant är rätt tråkigt egentligen. Men ikväll ska jag faktiskt sätta mig vid tvn med en kopp te&matteboken och kolla. Duktigt Ida!
KYSS


12 / 5 - small steps

Precis som rubriken säger. Small steps. Så heter våran engelska bok som vi läser just nu. Det är fortsättningen på Holes eller som andra känner igen den som, Ett hål om dagen. Boken som jag faktiskt måste sätta mig med alldeles strax och läsa massor ur (har även svenska och matte!). Men namnet funkar så bra in verkligen. Ta små steg, inte skynda eller rusa in i saker. Låta det ta den tid som behövs för att man ska känna sig säker i det man gör. T.ex. vänskap/kärlek. Lär känna personen innan du gör något som du kanske kommer ångra senare. Lita på personen innan du "lämnar ut dig själv". Tänk på det ni!

Dagen idag har varit helt okej, hade håltimme från de två sista lektionerna. Så jag kunde i lugn och ro hjälpa Ebba, som brutit foten, ner till bussen, på bussen och sedan hoppa av någon station innan henne. Hoppas verkligen du blir bättre snart hjärtat! Och tack för alla underbara minnen med dig verkligen! Senast i Åre var verkligen superduper bra!


memories!

11 / 5 - "långsamare än en fosil i en trappa"

Guuud nu ska ni höra på våran träningsmatch, det är HELT sjukt verkligen! Vi ade fått ett mail från ett lag, som presenterade sig ungefär som "ett blandat lag från 16 år som precis börjar spela tillsammans och vill ha lite matcher". Om man tar kontakt på det viset till ett DJ lag tror väl alla att det är ett gäng tjejer runt 16-18 år, precis som ett DJ lag, vist?

Grejen var bara den att när jag kom till hallen stod alla och viskade med varrandra och jag undrade såklart vad som stod på, jag fick typ ett snabbt svar som "dom har typ ljugit om vad dom är för lag" och jag fattade ju verkligen NOLL! Men när jag får se deras lag så förstår jag.. Mer än hälften av laget har typ olika handikapp. De är TVÅ tjejer och resten vuxna killar / gubbar!!! Den äldsta gubben var 65 år. Det var typ tre vuxna som inte hade något handikapp och dom sköt svinhårt. Resten gick typ bara runt. Alltså vist inget emot handikappade verkligen inte... Men tänk er att vara råtaggad till en match som man tror är mot jämngamla tjejer, så möts man av något sådant! SJUKT! Alltså just att alla är killar/gubbar, det brukar man ju i alla fall nämna när man tar kontakt med unga tjejerJag hade i alla fall galet svårt att tagga om efter det och tror hela laget hade det, man blev verkligen chockad! Juste rubriken också innan jag stänger av datorn... En av de handikappade tjejerna var rätt 'stor'. Och hon kunde verkligen inte springa så snabbt om man säger så. Perre våran tränare kom med skönaste kommentaren! Vet inte exakt men något liknande: "hon är långsamare än en fosil i en stentrappa" Så klockren!

Gud, kvällen har varit helt sjuk i alla fall! Ses imorron, KYSS


11 / 5 - smile bitch!

Stressigt nu känns det som! Hade ju hemkuskap till klockan 4 idag och eftersom jag ska vara på träningen en halvtimme innan vanlig tid (1 timme innan träningstid) idag så blir det rätt stressigt. Vi åker ju till Falun om en vecka och tre dagar, så vi ska ha träningmatch idag mot Jordbro typ. Har absolut ingen aning om vad det är men! Det ska bli kul att köra match i alla fall, serierna slutade ju för ett rätt bra tag sen..

KYSS


11 / 5 - konfa

Juste glömde berätta om söndagen. Izza sov ju hos mig och vi fick gå upp TIDIGT! Runt 9. Eftersom jag och Amanda skulle på konfa hela dagen. Det blev jätte stressigt! Vi var i alla fall på högmässa först, långtråkigt! Sedan åkte vi till naturhistoriska för att kolla på "den biologiska utvecklingen" haha eller något liknande kallade dom det. I alla fall, hur det sägs att människan skapades utifrån biologin. Jag har aldrig hört någon annan konfagrupp göra något sådant? Det var helt okej, vi har ju en så bra grupp så! Efter det stannade några kvar och kollade på den där utställningen med gaydjur, medans jag, Alexander, Erik, Marcus, Kalle, Hedvig och Isolde åkte mot fridhemsplan. Killarna försökte få med mig och Isolde att spela bowling, men det är kanske inte direkt våran grej. Vi gick samma väg hem i alla fall. Det var trevligtvärre!

Nu ska jag till skolan om ett tag. KYSS
Bildbrist och därför en bild på Emma sen grillningen. Syns inte mycket menmen!


11 / 5 - om du lämnade mig nu

Hejhej, DÅLIG uppdatering... Men det har varit fullt upp hela helgen verkligen! Jag åkte ju ut till landet i fredags och tillbaka tidigt på lördagen. Åkte direkt in till stan för att hjälpa Izabelle köpa klänning. Vi gick runt i solen och hade jätt mysigt. På TC så uppträdde blandannat RMK och Ison&Fille. Trevligt värre! Det bestämdes att vi skulle grilla med Emma och Oldoz på kvällen, så Izza åkte hem till familjen ett tag samtidigt som jag mötte upp Filla! Vi gick också runt lite grann, fikade osv. Det var sjukt mysigt för det är alldeles för sällan jag träffar henne!

Hon följde i alla fall med hem till mig för att jag skulle ta med lite saker till kvällen, sedan gjorde vi sällskap på tåget eftersom båda skulle till Norrviken. Jag träffade Izza där och vi köpte läsk och chips på ICA. Sedan åkte vi bort mot badberget och mötte upp Emma&Oldoz. Även Edwin, Jonte och Maxim(?) var där. Vi hade jätte mysigt och grillade korv osv. Efter ett tag blev det i alla fall kallt och vi åkte hem till Emma. Ludvig och Paloma kom dit också. Tyvärr behövde jag och Izza åka efter ett tag...

Det var min Lördag! KYSS


Filla baby!


Izza&Ida vid Norrviken


GRILL!


Izza and the boys, hihi!


Oldoz&Ida, haha!

10 / 5 grillkväll

hej sötnoar, nu äre såhär att Ida ligger och sover, eller nästan iaf. Och hon bad mig skriva ett sött litet inlägg för att visa att hon lever, och det kan jag med gooooood glädje säga att hon gör!
Vi hade det ju trevligast ikväll med sötnsarna Emma&Oldoz, det va ju sjukt kul att träffa dom söta människorna igen! Men nu ska jag nog runda av, och kanske sätta på tv:n eller nått eftersom jag inte är speciellt trött (aa)
MÅÅÅNGA KYSSAR / Izabelle

8 / 5 - hejdå guldet!

Sitter på landet med mammas dator i knät. Vi kollar på semifinalen i hockey VM mellan Sverige och Kanada. Just nu ser det ut som att Sverige åker ut, Kanada leder med 3-0 och snart är andra perioden slut. Men vad ska man egentligen förvänta sig, Kanada är grymma! Åker hem till stan tidigt i morn morron, ska på stan med Izabelle och hjälpa henne att hitta en klänning. Skriver säkert mer innan det, ska nämligen förbi hemma innan det. KYSS

8 / 5 - i just wanna go home

Hejhallå! Strax ska jag iväg till skolan. Egentligen skulle jag ju haft mentorstid idag och börjar om fem minuter, men istället blev den inställd och jag börjar 10 i 9 istället. Mysigt värre! Igår hade vi ihopslagen träning med Väsbys damlag eftersom vi ska ha ett sammarbete med dom nästa år. Till skillnad från våra träningar som brukar vara rätt slöa så var det betydligt högre tempo på deras träning! Gick sådär, passningar och liknande var inte på topp idag... Men det var kul i alla fall! KYSS



Haha Ris ibk DJ - Åkersberga. Jag ser ju ut som en mupp men!

7 / 5 - fast i tankarna



Denna tröja fick jag med mig hem igår innan konfan från stan, typ alla har sådana men de ljusa färgerna är så himla genomskinliga och det vill inte jag ha, men sen när jag hittade den här marinblå så blev tröjan helt plötsligt 'perfekt' 129 kr från Gina



Det känns som att vattenfast mascara 'sliter' jätte mkt på ögonfransarna eftersom man varje dag måste gnugga jätte mkt med bortagningsmedel osv, så idag passade jag på att köpa en ny mascara. Jag gillade min mascara från Lumene så jag sattsar på den fast i icke-vattenfast. 105 kr kicks

kyss

7 / 5 - suprise!

Juste, jag skulle ju berätta för er om min och Victors överraskning igår! Vi hade för en vecka sen ungefär fått veta att vi skulle göra någonting efter min konfaträff nästa onsdag (igår). Det hade ju jag helt glömt bort men jag och Amanda blev upphämtade utanför kyrkan och vi åkte och släppte av henne. Sedan fortsatte vi i bilen. Och dom som känner mig bra vet att jag hatar att veta att någonting ska hända eller jag ska få någonting eller liknande, men inte få veta vad! Det är skit irriterande när folk ska hålla inne på sina hemligheter osv.. Haha! Så jag sitter och typ skriker hela vägen i bilen vad vi ska göra, men får inget svar.

Sedan parkerar vi bilen utanför Orionteatern och vi fattar att vi ska GÅ PÅ BOUNCE!! Det är verkligen en sån sjukt bra dansgrupp och jag stod verkligen och gapade typ hela showen igenom. Eller i alla fall när dom gjorde "väggen" De hade en vägg och så var de tre av dansarna. De åkte ut som "fack" i väggen så de gjorde värsta dansen och förflyttade sig från "platta" till "platta". Efter det så använde de fortfarande väggen och typ en trampett under. De studsade typ på rygg på trampetten och sen typ "sprang upp för väggen", gjorde typ vålter osv. Fast liksom åt sidan.. Det är skit svårt att förklara, men dom gjorde det i alla fall på själva väggen liksom på vägen upp och ned.. Jaja, skit svårt att förklara som sagt.

Men det var i alla fall AASGRYMT!


7 / 5 - goodmorning sunshine

Nu blir det ett jätte snabbt inlägg idag igen, MYCKET mer kommer i eftermiddag! Då ska jag berätta om min och Victor dunderbra överaskning som vi fick igår!!! Nu drar jag iväg till skolan. Hade bestämt att ha långbyxor idag eftersom det har varit så grått sista dagarna, men det är ju skinande sol så shortsen har åkt på idag igen! KYSS


6 / 5 - jag saknar din röst som viskar i mitt öra

Jag vill bara att ni ska veta att jag lever! Haha. Eller kanske inte riktigt. Jag försöker fördriva tiden eftersom jag tror jag är klar med alla mina uppgifter för dagen. Pappa sitter dock i telefon så jag kan inte fråga om jag får gå. Därför fördriver jag tiden här, genom tråkiga inlägg utan bilder eller något speciellt att skriva om.
Ni kan ju få veta vad jag gjort idag i alla fall;
- skrivit olika adresser i adressbok på datorn
- pantat massor av ramlösaburkar som dom haft stående här på kontoret
- sorterat alla papper och kuvärt i självsortering.
De två sista var bara småsaker och jag tror inte dom kan hitta på något mer till mig...

Jag tror jag stannar vid hötorget eller liknande på väg hem härifrån, kollar in på Gina Tricot eller liknande affär, vill ha någon ny tröja eller något sådant. Sedan vid halv 5 (tror jag) har jag konfaträff och jag möter upp Amanda innan det vid Karlberg. KYSS

6 / 5 - jobbajobbajobba

Ja det blev ju ett jäättee kort inlägg imorse, skulle precis gå så jag slängde bara ihop några ord på några sekunder, menmen. Som jag nämnde så har vi operation dagsverke idag. Det är en dag då alla på skolan (säkert andra skolor också) jobbar istället för att vara på lektioner. Man ska få ihop kring 150 kronor, som sedan går till barn (kommer inte ihåg precis vilket land det är i år), så att de ska kunna gå i skolan och liknande. Jag är med pappa på hans jobb precis som på praoen. Det är mysigt att bara sitta på hans kontor och skriva adresser osv. Nu har jag fått ännu mer arbete, så jag ska fortsätta! KYSS

6 / 5 - operation dagsverke

Idag är det ingen skola eftersom vi jobbar och samlar in pengar till barn i något fattigt land. Uppdaterar senare. KYSS

5 / 5 - hagaparken

På så JÄVLA dåligt humör idag och kommer säkert inte skriva mer idag. Vi var ialla fall i Hagaparken idag med klassen, bött, regnigt och kallt! bye

5 / 5 - tisdag

  

linne - Gina Tricot
shorts - H&M
kofta - Zarah
Väska - Accent

Nu drar jag till skolan, vi har "mini utflyckt" idag över No;n och So;n, vi ska kolla typ rester från istiden i Hagaparken. vi äter matssäck där. Hoppas verkligen det är varmt, för jag har ju som ni ser shorts på mig! Men såklart har jag med mjukisar ifall det skulle börja regna som lillebror sa, jaja hoppas inte i alla fall! KYSS

4 / 5 - monday

Hemma från en lång dag i skolan. Men den har rullat på utan att något speciellt har hänt. Fick typ ett precis MVG utan att ha pluggat NÅGONTING (förutom precis innan lektionen) på spanskaprovet. Väldigt stolt med det! Eller, alltså vår lärare har verkligen sjukt lätta prov tycker jag. Det är typ en A4 sida med bara tre olika "övningar". Plus att vi typ har prov på samma sak hela tiden. Menmen bra jobbat av mig tycker jag!

Ikväll blir det träning som kommer bli väldigt skönt! Eller, jag är sjuk och jätte täpt i näsan och ont i halsen, men gud vad jag är taggad på att träna! Här nere är lite bilder som jag tycker blev väldigt bra från helgen:







Den första är jag alldra mest nöjd med faktiskt!
KYSS

4 / 5 - take a chance on me

    

Lite snabbt dagens klädsel. Ska springa iväg till skolan nu, därför dåliga bilder!
leggins från?
tunika, Gina Tricot
Grå tjocktröja från?
Svart väska, Lindex

KYSS

3 / 5 - honey honey

Oj, jag höll helt på att glömma bloggen! Vilken kattastrof va? Haha! Neej men i alla fall, kvällen har jag ägnat framför tvn och Gossip Girl. Alltid lika svårt att komma ihåg tiderna på tvn nu ju! Tog sedan en lång dusch och efter det fixade jag naglarna framför Wipeout (heter det så?) I alla fall, den där hinderbane-grejen på 5an. Jag måste nog vara den sämsta nagelmålaren i världen. Eller i alla fall den med minst tålamod! Jag kan inte komma ihåg en ända gång som jag väntat tillräckligt länge på att lacket ska torka. Jag tror nämligen att det är tort, sedan råkar jag komma åt något och vips så har allt kladat och blivit jätte fult... Ska städa iordning rummet så jag kan få min försenade månadspeng imorgon! Önska mig lycka till, det är ju så tråkigt!

Jag vet inte om jag nämnde att jag var på stan med Emilia, Sara och Yasmina efter skolan i torsdags. I alla fall, nagellacket som jag målade med idag köpte jag då och dessa två skor, som jag tyckte va jätte söta faktiskt! ;



Vad kallar man de? haha skor-med-knytsnören. Ljusrosa från H&M för 98 kr!



vita/beiga sandaler, också från H&M, 78 kr!

KYSS

3 / 5 - bilduppdatering

















En liten del av min Valborgs-helg. Hinner inte göra värsta inlägget nu, håller på att kolla kläder på internet och sedan ska jag sätta på mig kläder och gå över till Robin, undra om dom har vaknat?
Mer uppdatering ikväll jag lovar, påminn mig att lägga ut bilder på skorna jag köpte i Torsdags! KYSS

2 / 5 - landet

Dååålig uppdatering förlåt! Men som sagt så är jag på landet och när det är så sjukt fint väder är man inte speciellt taggad på att skriva i bloggen. Jag är helldre ute och blir brun! Men eftersom jag la upp lite bilder på facebook så tänkte jag vara lite snäll mot er också! :-)

Valborgen var väldigt rolig. Jag och Robin åkte runt på hennes moppe och gjorde lite allt möjligt. Vi var uppe i Nibbla backe och kollade på majbrasan precis när den höll på att brinna ut. För mycket småbarn och vi åkte bort mot konsum i träkvista. Elias i min klass var tydligen vid skaterampen och det dära, så vi åkte bort dit och typ sa hej och sådär, men han skulle åka hem så vi fortsatte att åka runt. Det blev väldigt kallt så vi åkte hem runt jag vet inte när, men i alla fall så tillbringade vi resten av natten i hennes källare, med massor av bilder och sådant. Men bilder orkar jag inte lägga upp nu så det får bli hemma i stan på söndag eller något, kanske ikväll.

KYSS

RSS 2.0