30 / 10 - dålig uppdatering

ja verkligen dålig uppdatering. Kanske inte så här långt, eftersom jag skrev igår. Däremot har jag inte tagit några bilder på mina kläder från barcelona och absolut inte ens börjat tänka på det. Men det kommer någong gång i alla fall. Igår och idag sov Amanda, Cecilia och Lovisa här hoss mig efter träningen.
Vi kollade på hipp hipp hora, som jag faktiskt aldrig sett innan! Sedan blev det bara latjolajban. Väcktes klockan 12 av att min lillebror och Cecilias lillebror började stöka i rummet bredvid. Och med tanke på tiden vi somnade så var det inte det bästa. (Är verkligen övertrött jusst nu.)

Och på tal om uppdatering är det verkligen inte säkert att det blir någon sådan på några dagar. Idag efter våran fysträning som jag strax ska dra iväg på så slaggar jag hoss Therese och imorgon tillbringar jag min halloween hoss Amanda. Så dator kommer nog finnas inom räckhåll men kanske inte så sugen på att skriva blogg mitt i allt "bus eller godis" haha.

Ha det goodie, KYSS


29 / 10 - skönhetssömn

Godmorgon alla.
Första natten i min älskade säng sen i Fredags. Riktigt skönt om jag får säga det själv! Igår var jag riktigt trött, tycker det är lite konstigt. Jag blir alltid trött när jag varit ute och rest. Speciellt på vägen hem efter flygresan. Är inte det underligt eftersom man sitter på flygplatsen, sitter i flygplanet... jaa alltså bara sitter och tar det lungt.
Jaja inte mer med det, jag har fått några timmars skönhetssömn i alla fall.

Har inte riktigt mina planer för dagen färdiga än. har pratat med Cecilia om att träffas innan träningen (och efter?). Men hon ska typ till sjukhuset med blodprover så jag får se när jag åker ut till sollentuna. Får faktiskt ta och rycka upp mig i mitt planerande. Har inte fastställt några planer för resten av lovet, bara pratat med olika personer om att träffas osv. Om jag inte bestämmer snart så har ju faktiskt hela lovet gått!



Haha, inga intressanta bilder just nu, så det blir en bild på min superheta
tapet i mitt rum. Mamma och pappa vägrar att måla om rummet, så
jag får gå och ha nallemotiv som jag haft sen jag var typ 3 år. NAJS!

Kommer i alla fall uppdatering med mina grejjor från Barcelona
under dagen. Håll utkik, PUSS

28 / 10 - BACK ON TRACK

Hejsan alla! Nu är jag tillbaka i Sverige dåra. Inte speciellt jätte kul. I alla fall inte att kliva av planet på Arlanda och mötas av denna kyla! Inte efter att dagen innan gått i korta shorts i 24 graders värme i alla fall!
weekend resan har varit mysig. Har gått runt lite överallt och njutit av värmen och shopping. Inte hunnit med så jätte mycket på de två hela dagarna vi varit där. Iförsig har jag sett Barcelona så himla många gånger tidigare. Va lite mer miljöombyte och nervarvning efter allt jobb i skolan.

Bilder på kläder jag köpt kommer i morgon eftersom jag inte riktigt är på humör för massor av kamerajobb nu. Ha en bra kväll alla! KYSS

24 / 10 - fredag och lov!

Äntligen fredag! Somnade tidigt igår efter träningen. Var helt slut efter skolan och alla prov! Men nu ska jag snart dra mig iväg till sista dagen i skolan innan lovet. Och dessutom har vi bara syslöjd&bild. Slutar 11.10. riktigt skönt!

Efter skoldagen drar jag iväg till Sollentuna och bästavän.
Skriver mer ikväll om lovet och Barcelonaresan, KYSS



Cecilia och jag. Haha, vi är verkligen inte så längre!
älskar dig mest av allt bästavän

23 / 10 - tråkigt inlägg

ja precis som jag sa igår så kommer det bli tråkiga inlägg nu fram till jag kommer hem från Barcelona på tisdag. Idag hade jag nämligen två prov och so debatt. Är verkligen helt slut efter dagen! Alltså har jag verkligen inte orkat ta bilder och hitta på något roligt att skriva om.
Hela eftermiddagen har jag degat framför tvn och kollat på the hills. I love it! Det är verkligen avkopplande att för en gångs skull strunta i vardagsproblemen och istället kolla in alla problem som finns i deras liv. Låter kanske sjukt men så är det verkligen för mig. Haha.
Redan mörkt trotts att klockan bara är halv sju! Det känns som att man ska gå och lägga sig när som helst, men ändå har jag inte ens åkt iväg på träningen! Det börjar verkligen bli sen höst och vinter nu!

Imorgon slutar vi i alla fall klockan 11 efter två lektioner och då är det lov, lääängtar!
PUSS


22 / 10 - plugg

Jag är nog den tråkigaste bloggaren i världen just nu! Men det får ni stå ut med till höstlovet. Har så himla mycket plugg och så himla lite tid till annat. Har inte ens hunnit tagit kort på dagarna. Idag satt jag 4 timmar med att skriva frågot på datorn, plus att jag måste träna dom också. Vi har ju liksom typ 25 sidor i biologiboken där man ska kunna exakt allting. Jobbigt värre!

Jag har i alla fall hunnit ändra designen lite grann så vad tycks? Om man lägger märke till bakgrunden har jag gjort den lite mindre genomskinlig också.

Puss

22 / 10 - onsdag

Igår var en så himla jobbig dag! Pluggade exakt hela kvällen och kan fortfarande ingenting typ. Så det blir en hel pluggkväll idag också. Trist! Dessutom låg vårat internet nere så jag kunde inte ta en paus och vila mig framför datorn någonting. Tvn var tråkig och vad mer kan man göra hemma? Mitt tidsfördriv blev att se hela första säsongen av The Hills som jag sett tusen gånger samtidigt som jag smsa lite grann med roligt folk.

Har lite brottom till gymnastiken så jag får ta och avsluta inlägget med en bild. Prövade lite gamla roliga kläder igår och hittade den gamla klänningen jag hade på avslutningen i femman! Och den passade fortfarande perfekt. Iförsej var den lite stor när jag använde den senast, men inte överdrivet. Den är prickig & utan några axelband och kommer från Zara, rätt gullig (när man var mindre)

 

21 / 10 - skolaskola

hejsan! En lektion mindre idag, alltså 40 minuter mer att plugga på! Har två prov och två redovisningar den här veckan, det känns inte så jätte bra faktiskt. No:n har jag knappt börjat med, förutom att jag lästa de mesta av första kapitlet igår. Matten orkar jag inte plugga, hur gör man det liksom? Har aldrig pluggat inför ett matteprov tror jag. Sedan har jag och Sara våran svenskaredovisning om lasermannen imorgon och på torsdag är det redovisning med So arbetet.

riktig stressig vecka, men skönt att det är lov sen! Försöker hinna med ett inlägg senare ikväll.. har väldigt mycket att göra om man säger så, därför uppdateringen har varit så himla usel på sisstone!

mitt mellis today!

19 / 10 - nedräkning

Bara en vecka kvar nu. Bara 5 skoldagar och två prov. Sedan är det äntligen höstlov! Tänk att det redan har gått en halv termin typ. Det har gått jätte snabbt tycker jag! På lördag, alltså om 6 dagar åker jag i alla fall till Barcelona. Ska bli riktigt skönt! Sedan blir resten av lovet fullt med kompisar! Vad ska alla hitta på under lovet?


19 / 10 - söndag

Lite dåliga uppdateringar igår, och kommer säkert bli det idag med. Är inte riktigt på humör för att lägga upp bilder osv. Lite om matchen igår i alla fall. Vi körde ju mot Huddinge. Och vi visste ju att dom är skit grymma.. så jag var jävligt taggad! Tyvärr fick jag inte med det ut på plan (på något sätt lyckades jag bli helt otaggad i spelet). Förutom lite stress och rätt mycket felpassningar gjorde vi i alla fall ett bra jobb tjejer! Och 2-4 är inte så mycket att förlora med ändå.

Sedan var det hem och äta middag osv. Blev inte mat förens halv tio! Inte så jätte kul för mig. Lite film och sedan sova vid ett ungefär. Nu sitter jag här och har precis väckts av väckarklockan. Idag är det en till match, men med DJ, hoppas på bättre lycka där! Innan det ska jag bara ta det lungt och ladda.

PUSS

18 / 10 - amandaaaaaaa

Hihi, nu har jag och alla varit nere i rotebrohallen och kollat på lite matcher med dom där små knattarna som vi ska börja dömma! Så himla söta! Nu sitter jag här med Amanda och har lite mys innan våran match mot Huddinge. DÖDA!

KYSS

18 / 10 - innebandydag

Godmorgon alla! Riktigt fint väder idag! Väckarklockan väckte mig klockan 10 och då var det bara att stiga upp. Det var dessvärre lite krongligt, eftersom våran katt hade sovit med mig hela natten och som vanligt så låg jag helt inmosad mot väggen och han låg utsträckt över resten av sängen. Tänk att en katt kan ta min säng bara sådär!
Nu ska jag alldeles strax skynda mig att göra i ordning och packa det sissta. Ska nämligen ut till Rotebro och kolla på en p99-match så att vi som ska bli dommare vet hur vi gör med kvitton till klubben osv. Senare ska jag vara med Amanda älskling innan våran egna match mot Huddinge! Dom är riktigt bra och det kommer bli en hård match!

Vad ska alla göra i solskenet idag ?



En bild på sockersöta-Sara

17 / 10 - bio'time

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig kväll med tjejerna i laget. Vi åt på pizza hut vid hötorget (inte bara pizza som jag trodde det var på resturangen, utan olika sallader, pastarätter osv. också!) Jag och Cecilia delade på en cecarsallad och en stark kebabpizza. Helt okej faktiskt. Sedan var det film time. Något att rekomendera är filmen "Steph brothers". (stavning?) Den var verkligen riktigt rolig.
En man och en kvinna gifter sig. Båda har var sin 40årig son som fortfarande bor hemma. De två blir alltså 'steph brothers'. Resten kan man räkna ut själv. Det går i alla fall inte som planerat att få dom att flytta ur huset på en månad och dessutom fixa var sitt jobb. Resten får ni se själva!

Hittade tyvärr ingen bild av filmen och har inte skickat kort som de andra tog under kvällen, alltså blir det lagbilden iår!


17 / 10 - äääntligen

Äääntligen fredag igen! Det blir en lektion extra idag eftersom vi måste flytta våran musiklektion från tisdag till idag. Lite synd eftersom vi kommer ha en timme mitt på dagen som  vi inte har något att göra nästa vecka. Men blir inte speciellt sent idag i alla fall. Slutar 10 i 2. Och efter det har jag planerat att åka till Sollentuna och träffa bästavän, ifall hon fortfarande kan göra något innan innebandyn ikväll. Vi ska nämligen äta middag och gå på bio tillsammans. KULKUL. Nu ska jag kila iväg och träna lite på min synth på "release me" som finns i det förra inlägget. PUSS

Vad ska alla göra idag?


16 / 10 - release me


release me - Oh Laura

Vi ska sjunga den här på musiken med komp på piano. Inte kul!
Kompet och sången ihop blir alldeles för kantig, och melodin går inte alls ihop!
Jag är så himla trött på det här nu. Alltså ett litet trött och argt inlägg!

Idag fick jag i alla fall två viktiga mejl till mig. Ett där Marie i styrelsen i laget skickade ut schema för mig, Cecilia, Amanda, Viktoria & Paulas matcher. Det är 120/110 kr per match som vi får och ungefär sex stycken matcher nu innan jullovet. Det andra mejlet var från våran kontaktperson/handledare som vi ska ha på praoen. Och som jag skrivit innan är det klart nu att jag och Ebba ska ha prao i Åre vecka 11 som liftvärdar. Och idag fick vi lite information som vi ska ha med på papperet vi lämnar in till skolan. Över detta är jag i alla fall riktigt glad!

15 / 10 - plugg

Här blir ett tråkigt litet inlägg utan bild eller liknande. Har tränat lite på musiken som vi har i skolan. release me på piano. Och eftersom jag fortfarande har min gamla synth sen jag spelade, som var för typ två år sen, så kan jag träna hemma! Kan nästan ackorden, kompen och sången ihop nu. Det låter lätt. Och det är det, eller i alla fall piano-delen. Att dessutom få in sången, som går i en helt annan melodi en hur man ska spela blir lite knepigt. (dessutom är jag helt tondöv och kommer skämma ut mig när jag sjunger upp.)

Tänkte köra någon gång till med pianot, eftersom det inte finns något kul alls på datorn ikväll. Sedan ska jag sätta mig i god tid och plugga till No-provet. Jag och Yasmina i min klass har ju nämligen slagit vad. Den som har sämst betyg inom No:n i 8an får ett straff. Och straffet är verkligen inte kul! Så jag ska verkligen se till att det inte blir jag! (Har redan försökt dra mig ur, eftersom Yasmina är den smartaste inom No som jag känner!)

15 / 10 - stan



som ni ser var det en sväng på stan idag. Riktigt roligt med Emilia&Liv! Nu ska jag snart äta middag, sedan plugga NO och försöka mig på musiken lite grann. Ha en bra kväll alla! KYSS

15 / 10 - snabbt

Hej hallå! Snabba och bra nyheter! Jag och esmat sprang origentering på 9 minuter sämre än MVG tid. Detta pågrund av att vi nästan stod och tittade på kontroll 7, men ändå inte hittade den på en kvart. Alltså skulle vi haft en RIKTIGT bra tid om vi inte stått där och fiffilurat (har för mig att esmat brukar säga det ordet, tyckte det passade in (a) ) Dessutom har jag och Ebba fått en PRAOPLATS I ÅRE! Fullt säkert. Vecka 11 drar vi dit som liftvärdar och får stå i olika liftar varje dag och åka skidor och snowboard mellan de olika! Riktigt kul! Längtar!

Nu ska jag iväg på stan med Emilia sis & Liv "skrollan"

 
Bilder från flottsbro för två år sen. b1. Jag&ebbas snowboardar. b2.Ebba<3

15 / 10 - origentering

Nu har jag varit uppe i en och en halv timme. Gjort iordning mig (inget smink förutom mascara), fixat matsäck och bråkat med pappa. Riktigt trevlans (inte). Idag är det origentering och jag&Esmat sattsar stenhårt på att vinna och få ett MVG. Bild på matsäck finns längre ned. Den består av en hemmagjord macka med sallad, gurka, rödpaprika, brieost. Har också med mig en stor termos varm choklad och en yoggi med jordgubs-cheesecake smak, hoppas den smakar gott, det låter i alla fall som det.

har glömt att berätta om mina betyg som jag fått. Fick MVG på min svenska deckare. MVG- på min bokrapport. Alla rätt på G-delen på matteprovet (har inet gjort VG/MVG än). Har också fått veta att jag i alla fall blev godkänd på so-provet, men tror det kommer bli ett bättre betyg när vår lärare rättat klart.

Vad gör alla idag? Här kommer min snygga matsäck:


15 / 10 - gårdagen

hade jätte stressigt igår så hann tyvärr inte med något inlägg. Efter skolan gick jagoch Ebba hem till mig för att göra våran berömda "ungspankaka". Vi skaffade oss dessutom nummer till både åre och sälen för att kolla om det var möjligt med prao-plats. Vi ringde upp växeln i både åre och sälen och såklart är det typ sura tanter som sitter och svarar i telefonen. Vi fick i alla fall tag på ett nummer till tjejen som har hand om praon i åre. Hon var rätt stressad men berättade att det är möjligt att få en veckas prao som liftvärd. JIPPIE! Vi skrev ihop ett mejl till henne om kontaktuppgifter och lite om oss själva. (dessutom har vi troligtvis redan ett ställe att bo på.) Så vi hoppas verkligen på det bästa!

Senare blev det iväg till domarkursen med Cecilia, Paula, Viktoria och Amanda. Så nu är vi färdiga att bli "matchledare". Alltså dömma flickor och pojkar födda 98-99.

Dagen igår var alltså helt perfekt! :-) KYSS

(bilder kommer senare)

13 / 10 - The hills

Hejhallå! har kommit hem från skolan och hemkunskapen för ett litet tag sen. har tänkt äta en macka nu innan träningen och samtidigt kolla på The Hills, i love it! Alltså bara ett snabbt och lite gulligt inlägg här! Sry för det. Vad ska alla göra ikäll? puss

12 / 10 - promenad

Nu har jag i alla varit ute på promenad. Ca 1,5 timme. Gick runt Stadshuset, genom Rålis upp mot Stadshagen och sedan runt Karlbergsslott. Riktigt skönt väder var det! När jag kom hem blev de pasta-lunch och nu ska jag bara ta det lungt.

Juste, måste hinna plugga lite No och Engelska nu ikväll också, så alla fåt påminna mig så jag inte glömmer det. Det är ju så lätt att tiden bara rusar iväg! Har alla en trevlig söndag?



Blir en bild på lillebror som liten också!

12 / 10 - Söndag

Vad sägs om en promenad? Sitter och funderar på om jag ska gå en runda runt Stadshuset själv, eller om jag ska vänta tills mamma kommer hem och se om hon vill följa med. För vädret är ju suveränt idag!

Igentligen är ju söndag en dag jag ska ut och springa på. Men avstår det idag med. Förkylningen har precis släppt nu i veckan. Men kände mig riktigt hängig igår, hade ont i huvudet hela kvällen och så somnade jag ju några timmar på eftermiddagen. Ska vila några dagar till med fysen så jag blir riktigt frisk! Sen är det full fart igen.

Lika fint väder hoss er?



Soliga Stockholm

11 / 10 - sovit

Hejhallå! Redan Lördagkväll och jag har inte skrivit ett enda inlägg! Fy på mig! Men har faktiskt inte gjort mycket alls idag. Match vid 10. Det blev 3-3 efter att vi släppte in ett mål i de två sissta minutrarna. Tråkigt, eftersom vi i stort sätt var mycket bättre än laget vi mötte. Däremot var jag riktigt dålig idag och gjorde bort mig rejält mycket! Inga detaljer.

Hade ingen lust att skriva när jag kom hem. Vet faktiskt inte vad jag gjorde på dagen. Har glömt, eftersom jag somnade runt halv 4 och vaknade vid 6 när mamma ringde och ville att jag skulle sätta på ugnen. Så ikväll blir det bara en riktigt lugn kväll. Känner att jag kommer somna bra ikväll trotts min tupplur. Kanske håller på att bli sjuk igen? Vet inte riktigt, får hoppas på det bästa!

Vad gör alla ikväll? PUSS

10 / 10 - själv vid datan.

Här sitter jag hemma, ensam, vid datan. Kan inte vara ute och ha roligt eftersom jag som nästan varje helg har match i morgonbitti! SUCK. Resten av familjen sitter i soffan och glor på idol. Själv tycker ajg att det har gått alldeles för långt och bojkottar detta program helt. Alltså blev det ett lite tråkigt och ensamt innlägg här i bloggen!

Någon som kan muntra upp mig med era fredagsplaner?


Om jag ens ska kolla på idol igen vill jag ha tillbaka den gamla juryn,
grymt mycket bättre alltså!

10 / 10 - shopping

Dagen har rullat på som vanligt. Tyckte dock att den här Fredagen har kännts längre än de övriga. Märkligt. Efter skolan åkte i alla fall jag och Sara in till stan för lite shopping. Och det gick bra på den fronten! Nu efteråt är jag såklart glad för mina inköp men orolig för att alla mina pengar tagit slut! Sånn är jag alltid och det är inte kul. Vad jag än köper så har jag ångest för att jag har under 3 000 kvar.
Det blev i alla fall en tröja, ett par tights, äppglans och ett litet mellis. Dvs. en yougurt (haha stavning?) och en Ben&Jerry kula som jag och Sara delade på. Alltså inte så mycket av det onyttiga i alla fall.

 - tröja H&M 149 kr.

  - tights H&M 69.50 kr

  - läppglan H&M 29.50 kr

  - Ben&Jerry chocolate-cheesecake 7-eleven 20 kr.

10 / 10 - äntligen fredag!

Jah, ÄNTLIGEN FREDAG! Just nu har jag lite klädproblem, har ingen aning vad jag ska ha på mig idag. Och tiden börjar rinna iväg. Strax är det skola. Kanske får ta och skynda mig lite grann!

Idag är det skola först och sen en sväng till stan med Sara.
Vad gör alla ni under dagen? KYSS


orkar inte lägga upp någon bild sen idag, eftersom
jag inte har ngn aning om vad jag ska ha på mig.
alltså en bild på mig sen jag var liten. Haha

9 / 10 - skolfoto

Gud vad mörkt det börjar bli ute nu! Halv 7 och redan svart och gatlycktorna på fullt. Har haft en vanlig skoldag med G-delen på matte provet. Tror det gick rätt okej fasst med några fel.
Idag ahr jag fått hem två intressanta saker i brevlådan;
-kallelse till matchledarutbildning. Alltså den 14/10, nästa vecka, ska jag, Cecilia, Viktoria, Paula & Amanda gå våran dommarkurs och efter det dömma pojkar och flickor födda upp till 1999 (?)
-Skolfotot. Både ensamfotot och klassfotot. Visste ju tyvärr redan hur det skulle bli, så ingen nyhet för mig.

Kvar som jag väntar på från posten är, skolkatalogen (som kommer separat från skolfotona), lagfotot från både Dj och F94. Tycker jag borde få fotografierna nu, eftersoom många andra har fått hem dem! Väntar också på ett paket från H&M med lite saker som jag bestält!

Nu ska jag iväg på träning om ett litet tag, men jag är väldigt intresserad vad ni läsare gjort idag? PUSS

9 / 10 - från gårdagen

Här kommer bilder från min, Ebbas, Saras och Livs luff utanför
min port igår.  Lite flummiga bilder om ni frågar mig, men det var kul i alla fall!












8 / 10 - manikyr

Nu har jag som planerat tagit bort mitt fula och riktigt ovårdade nagellack. Suttit i ca 40 minuter med olika lager på lager med manikyrsättet. Känner mig genast mycket fräshare. Eller rättare sagt har MYCKET fräshare naglar! Det bästa sättet att få den franska manikyren att hålla länge är väl ända:
1. underlack, genomskinligt
2. lager med vitt lack på "nageltoppen" två gånger.
3. ett beige/rosa lack som täcker resten av nageln
4. överlack, genomskinligt

Att pensla tunna lager och låta det torka mellan varje omgång riktigt ordentligt gör att lacket håller sig mycket längre. Några andra tips man kan behöva?


naglarna är ojämna och bilden är snabbt och slarvigt tagen.
Men det blev rätt bra idag fakiskt. Ska hålla mycket bättre
plir på mina naglar i framtiden!
PUSS

8 / 10 - håltimmar&prov

Tjillevippen alla! Det blev ett inlägg med sakerna från i går i alla fall (se förra inlägg). Skulle ju köpt ett par tjocka legins, men han inte förbi hötorget till Gina innan jag skulle vidare till globen, där det såklart inte finns Gina Tricot ?! En sväng till Din Sko resulterade i ett par vita pumps i alla fall! Rea och sissta paret.

Idag hade vi två håltimmar. Från No:n och Matten. Lite typiskt sådär, eftersom vi har matteprov i morgon och No prov lite längre fram, om två veckor ca. Hade behövt sissta tiden att jobba! Men rätt skönt i alla fall med tidig lunch osv. Efter lunchen var det i alla fall So prov. Rätt lätt tyckte jag. Men typiskt mig att typ glömma det alldra viktigaste i frågan typ. Men jag tror det gick bra med G & VG delen. MVG:n är jag lite osäker på, men tyckte jag skrev rätt bra reflektioner.

Efter att jag hade slutat gick jag hem och väntade på Sara som fortfarande hade halvklass i gympa kvar på dagen. När hon ringde att hon var nere vid min port så behövde jag komma ner för att Ebba och Liv skulle skriva av matte kriterierna från mina papper. SVIN KALLT! Blev i alla fall lite roliga kort som säkert kommer upp här snart. Sedan blev det ett litet mellis med Sara och lite plugg till matten. Nu har hon precis gått och jag funderar ¨på att fixa felen på min svenska deckare så jag kan få ett betyg imorgon av Christina. LOVE


Esmat på gymnastiken imorse<3

8/10 - skor & örhängen från igår


7 / 10 - tisdag

Tisdag eftermiddag och vandringsdagen är slut. För rätt länge sen men i alla fall. Riktigt tråkig dag! Speciellt eftersom vi hade ett par lärare från studion som gick med oss hela dagen istället för våra mentorer. Och dom var riktigt tjatiga och hela det köret. Efter att ha gått i Hagaparken begav vi oss hemmåt. Blev en snabbis till h&m och kicks. Köpte ett par billiga örhängen för 20 kr. Rätt fina tyckte jag. Det komemr de bild på sen när jag orkar!

Om ca. 40 minuter hade jag tänkt åka in till globen. Ska på Djurgården-Timrå med mamma ikväll. Och innan det ska vi äta middag i globengallerian och plugga på mitt so-prov. Mysigt! Åker lite tidigare för att jag ska hinna kolla lite i affärerna innan mamma kommer dit. Sattsar på att köpa ett par strumpbyxor som är "tjocka" inte sådanna där tunna nylon som alltid går sönder. Har hört att det finns sådanna på GinaTricot för 100 kr. Inte så farligt!


7 / 10 - vandringsdag

Godmorgon alla! Idag har vi vandringsdag i skolan. Och enligt mig och rätt många andra är den här dagen så ONÖDIG! Visst det är såklart jätte skönt att slippa skolarbetet en dag. Och allt detdära blablabla man ska vara i skolan för det är lag blabla. Men bara vara ute och gå? Dålig fantasi från skolan!

Min morgon har varit lugn. Såklart jätte trött som alla andra dagar, men inte stressig på något sätt. Därför kan jag slå mig ner här vid datorn och skriva innlägg. Har fixat min matsäck som består av ett äpple, hemmagjord smothie och två mackor. Hade inte någon lust att göra pasta eller liknande matsäck.

Som varje morgon kollar jag på vakna med the voice. jag älskar det! jag förstår inte att man kan prata så himmla mycket. Bara babbla på, men att det ändå är intressant. Jaja, dom får fortsätta så bra som dom gör så är jag nöjd!

  - matsäck

  - Josefine på vakna.

6 / 10 - måndag

Måndag och jag är trött som vanligt. Skolan har som tur var flytit på ganska bra idag. Dessvärre är det SVINKALLT överallt och jag har gåshud både hemma men speciellt i skolan! Att det inte finns någon värme någonstanns, stör mig riktigt mycket på det! Det är ju trotts allt höst.
Bild är från våran hemkunskap med panerad fisk, kokt potatis&morot och en sås gjord på gräddfil, majonäs, bostongurka, curry, mangochatni (stavning?). Låter absolut jätte äckligt, men det blev en bra smak till fisken!

Nu om 10 minuter ska jag sätta på mig riktigt varma kläder och bege mig till pendeltåget och träna i Tureberg. Vad ska alla göra ikväll ? LOVE


5 / 10 - shoppa

Sitter här hemma och börjar bli riktigt sugen på att shoppa! Fick 500 av min underbara farmor idag innan hon åkte hem till Jönköping! Så jag har lite pengar att spendera! hade tänkt köpa en väska som jag sätt på Åhlens för rätt länge sen, så jag hoppas att den finns kvar, eller i alla fall någon liknande! Ett par pumps är också på handlingslistan. vad mer? Lite vanliga tröjor och linnen skulle sitta fint i min garderob!

Några favoriter i affärerna jusst nu ? LOVE


5 / 10 - gossip

Och idag är det äntligen dags för säsongsstarten av Gossip Girl. Det får man väl allt inte missa? Jag har paxat bästa platsen i soffan, massor av filtar & kuddar och en kopp te!


5 / 10 - regn

Här i Stockholm har det spöregnat hela dagen! Inte kul alls anligt mig. Kallt och ruskigt bara. Men så har väl vädret varit överallt? Allt prat om storm osv under helgen. Vad har ni gjort i regnet idag ? LOVE


5 / 10 - söndag

Riktigt tidig morgon alltså! Klockan 06.30 ringde klockan och det var dags att gå upp! En timme att göra iordning mig och sedan åka iväg på matchen. Det var hemma match i turebergshallen och Vallentuna var motståndarna. Och det gick ju jätte bra! 5-1 till oss. Tyvärr var jag som en virrig höna på planen och gjorde knappast något rätt ! :-( I slutet fick jag byta ner till backen och det gick faktiskt bättre än att vara center (?) tyckte jag i alla fall. Så det kanske är att börja sattsa på spelfördelare nu istället.

Senare åkte jag, farmor & kusin ut på stan. Dom åker ju hem till Jönköping idag så Erik skulle passa på att handla kläder, som min faster sagt att han skulle göra när han var i Stockholm. Han köpte jeans mm. för 1000 kr på h&moch jag fick det på mitt h&m kort, alltså massor av poäng och sedan kanske en rätt stor check?

LOOVE


4 / 10 - lördag

Har inte blivit något innlägg tidigare idag. Har varit iväg på matcher osv mitt på dagen och annars har jag inte haft så stor lust att skriva. Och absolut inte något att skriva om! Ber så hemskt mycket om ursäkt för det.
Vi vann med 2-1 mot Bollstanäs, riktigt bra tjejer! Fick faktiskt köra back! Efter att ha spelat center ungefär sådär hela mitt liv som innebandyspelare så ska jag börja spela back och point (spelfördelare). Jobbigt!

Ikväll var det tacos kväll med farmor och farfar + kusin och lillebror. Och såklart paxade jag första parkett till tvn klockan 20.00 när älskade SvenssonSvensson började!

Haft en bra lördag och lördagskväll ? PUSS


Storvretacupen i julas. haha knät var inte så jätte bra!


4 / 10 - godnatt

Nu blir det läggdags och i morgon en hyffsad sovmorgon till 11.00
Sov gott och dröm sött alla prinsar och prinsessor ;)


3 / 10 - bilder

Some pictures:

 
- min och Saras fredagseftemiddag, titanic, smothie & toast


- Esmat och jag på skoltoan.


- Idag fyller Linnea år, firades med att sjunga högt i matsalen! Gratta henne (www.yourse.blogg.se) ! <3


3 / 10 - spagetti

Okej, jag är suuuupermätt just nu. Efter en stor portion pasta och köttfärssås, som jag och min "älskade" Kusin lagat tillsammans. Farmor och farfar diskar just nu. Och själv sitter vi här vid datan och typ gör ingenting?

vad ahr ni alla för er på en fredagkväll ? loove


hihi jag och min bästavän! Älskar dig cecilia!

3 / 10 - fredag

Skola, klippning och sedan sissta delen av titanic-filmen med Sara. En lugn och slön fredag! Nu blir det däremot kabalik eftersom min kussin från Jönköping sitter här brevid mig, riktigt uttråkande ;-) Blir ett innlägg lite längre fram med bilder från eftermiddagen!

PUSS

2 / 10 - titanic

Nu har jag faktiskt varit på riktigt film humör ett tag! Det går liet upp och ned med detta om jag ska vara ärlig. Har inte på ett långt tag varit speciellt sugen på att se på någon film alls. Men nu efter att både ha sett Arn och Mamma mia så har jag börjat med filmslukeriet. Idag fixade jag hem Titanic (!!!!), som är en sånn fantastisk film! Har bara sett den en ända gång, och då missade jag slutet. Och det var ett par år sen! Så nu blir det kolla på den igen och sedan kanske ett till innlägg innan träningen ikväll!

vad tycker ni om titanic, hiss elr diss ?

 
riktiga titanic eller min och Sofia's hemmagjorda ? (a)

2 / 10 - klippning

Har äntligen en tid hos frisören! Blir imorgon klockan kvart över 1. Så nu äntligen blir jag av med mitt slitna hår! Tyvärr är jag orolig att det är så mycket slitet att jag blir av med hela håret! jag som ändå tycker jag fått rätt långt hår. Men det är väl bäst eller hur? Att klippa det ordentligt och sen efter det börja sköta håret bättre så jag kan spara långt igen? :-)


2 / 10 - dagen

Och äntligen är en jobbig skolvecka slut! Eller okej, Fredag kvar. Men hur mycket räknas våra fredagar igentligen? Tre lektioner som inte är jobbiga alls! Tyvärr har våran engelskalärare lyckats klämma in engelskatest på adverb. har verkligen inte lust att sätta mig och försöka få in det i skallen!
Annars idag fick vi tillbaka våra spanska prov. MVG! Har faktiskt kommit på att jag är mycket bättre på spanska än engelska! Ligger på ett MVG i spanska men typ bara G max ett svagt VG i engelska (typ vad jag tror) Inte bra alltså!
Idag hade jag också mitt coopertest trotts att jag är helt genomförkyld. Jag tänker inte berätta min tid för en enda kotte på den här jorden, så pinsam är den! Bättre att springa på omprovstiden och få ett betyg i alla fall, istället för att vara förkyld båda gångerna irad och få ig!


Haha, en bild på mig sen barcelona
förra hösten! (man har ju förändrats)
Det är i alla fall klart att vi har ett flyg hem från
Barcelona på höstlovet nu!

1 / 10 - träning

Nu har jag haft en rätt lugn kväll hemma. Pluggat lite grann och försökt göra klart alla matte talen som jag och ebba skulle göra tills i morgon. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt några kvar! Fy på mig!! Men orkade inte sitta, det är så himla tråkigt verkligen. So kriterier har jag dessutom hunnit med!

Nu blir det i alla fall iväg på träning. Klockan känns jätte sent, eftersom det redan nästan är helt mörkt ute. Det är det dåliga med vintern, så mörkt och tråkigt!
Och i morgon har jag mitt coorvertest. Springtestet på 3 km. Men såklart så är jag jätte förskyld den här gången med! Alltså får det bli ett coorvertest som inte direkt blivit som jag hoppats! Sjuk både på själva testet, och nu på omprovstiden! Illa illa!

eftersom jag älskar den här bilden,
får den vara med på bloggen igen inom så kort varsel

1 / 10 - två flugor i en smäll!

Igår slog jag faktiskt två flugor i en smäll! Blev ju ett inlägg om den käraste Arn filmen. Och efter det lite senare på kvällen såg jag faktiskt en till film som länge varit planerad att kolla på! Pappa hade ju fått hem den efterlängtade Mamma Mia! Så länge som jag gick runt och tänkte på att jag skulle se dom dära filmerna. Planerade bio med mamma som inte blev av osv. Och sen båda filmerna på samma kväll!

Innan har jag ju sett Mamma Mia på musikal. och igentligen var filmen inte så stor variation. Andra skådespelare och "riktig" miljö, inte bara på en scen. Men förutom detta var filmen och den svenska musikalen likadan. hade förväntat mig något mer "filmaktigt" om ni förstår vad jag menar?
Visst var den bra, men inte de bästa jag sett.


1 / 10 - gympa på pampas

Första lektionen var i alla fall gymnastik idag. Och träning inför våran origenteringsdag på grimsta. Idag blev rundan i pampas. Och jag och Esmat var verkligen inte på humör! Eftersom det fanns hur många stup som helst (som beskrivningen sa att kontrollen skulle vara vid "stupet") och vid alla dessa stup fanns det hur många kontroller som helst, men ingen visade jusst "sh år 8" som det skulle stå på våra. Alltså inte så himla mycket origentering för vår del! Istället satt sig Esmat och surade på en sten som ni kan se på bilderna här nere (a) PUSS

 

1 / 10 - ösregn!

Jag vill verkligen ha en ny mobil! Den stänger av sig om vart annat och idag blev jag väckt av pappa en halvtimme efter jag skulle gått upp. Klockan som jag ställde på mobilen vid halvsju igårkväll hade såklart stängt av sig. Tack gode gud att pappa var hemma och hade varit hyffsat uppmärksam på vilken tid jag skulle upp! Blev i alla fall riktigt stressigt!
Och på bra humör blev man ju inte av att det var grått och regnit ute!


RSS 2.0