29 / 4 - hockeykväll

Tillbaka från kyrkan nu! Inget att oroa sig för. Jag hade verkligen ingen aning om att Alexander i min klass skulle dyka upp i samma konfa grupp, men det är ju trevligt värre... Förutom honom så är det många från Rålis som Emilia och gänget känner. Alla dom är ju trevliga, så jag och Amanda har ju inget att vara oroliga för!

Själva kyrkan var väl helt okej. Eller, först typ gjorde vi ngn övning med kort. Sedan gick vi upp till kyrkan och gick någon rundtur med ögonbindlar för ögonen, så vi hade ingen aning om var vi gick osv. Det var väldigt läskigt eftersom ledarna ledde oss så vi inte gick in i något och man hade ingen aning om hur det såg ut runt omkring osv. Sedan var det typ någon kvälls mässa och det kom lite andra människor dit också. Och det var då som den där himla tystnaden kom emellan psalmerna och texterna och allt vad det är. När det är helt knäppt tyst och allt man gör hörs. Jag får verkligen panik!

Nu ska jag kolla på USA-SWE i hockey-VM. KYSS

29 / 4 - time to go

Snart dags att sätta på sig dojjorna och möta min 'bästis i laget' (GUUUUUUD VA JAG KOMMER IHÅG NÄR VI ALLTID SA DET!!!) I alla fall, jag ska möta upp Amanda vid Karlberg och sedan ska vi på våran konfaträff. Grejen är bara att jag inte vet direkt var vi ska vara. Vi har gatoadress och mamma säger att det är typ där jag och Emilia gick på kör när vi var småååå, men jag har faktiskt ingen aning. Men det löser sig alltid.

Håller tummarna för att det är sociala människor vi ska vara med, annars dör jag!


Mohaha, gullunge till höger. Mitt hår ser skit knasigt ut här men what ever!
KYSS

29 / 4 - shululu

Guuud va vi är lyxiga! Gissa varför jag är hemma så tidigt? Joo för vi hade ingen So efter lunch och eftersom min gympagrupp har gymnastik på morgonen och slutar efter Son då den andra gruppen har gympa så slutade vi till lunchen! Stor del av No lektionen snackade vi om föräldrarmötet igår och eftersom vi har sexualkunskap så var resten av lektionen chill den med. Svenskan läste vi bara på och på matten så kollade vi på film som vi inte hunnit klart med på livskunskapen. Riktigt skönt!

En sak som inte är så skönt däremot är att jag har fått grymt ont i halsen och missar därför min joggingrunda idag (hur ska de gå på coopertestet nästa vecka egentligen!!) plus att jag knappt kan svälja just nu. Därför ska jag ta en sväng upp till ICA. Köpa soppa som jag kan äta till lunch, så jag slipper svälja vanlig mat. Dessutom typ ingerfära och citron som Esmat föreslog, man ska typ göra "te" av det, det hjälper tydligen jätte bra mot halsont!

Hörs senare bloggen, jag har satt på mig tubbla nylonstrumbyxor, en sjal och en tjockare tröja så jag kan känna mig lite duktig och känna att jag inte blir mer sjuk! Det är ju faktiskt varmt ute, så tjocka jackor kan man ju inte ha på sig! KYSS


29 / 8 -

Godmorgon! Sitter o knarkar Chaite för fullt! Jag vaknade nämligen upp och hade SJUKT ont i halsen... Inte kul alls, det är ju vår och då ska man vara frisk och vara ute i solen ju! Jag har ju dessutom gymnastik nu på morgonen som jag får ta det väldigt lungt på.. Och joggingrundan idag får jag se hur det blir med, jag måste ju faktiskt ut!! Men kanske dumt att bli jätte sjuk nu innan Falun och allt... Önska mig lycka till så jag blir frisk!

KYSS


Miss Åre!

28 / 4 - good news

JIPPIE! Vår klass kommer i alla fall inte splittras har vi fått besked om! Det blir 8b som splittras. Dom har ju ett par riktiga idioter, men helldre de än att världens bästa klass försvinner! ;-) Våran andra klassmentor (inte min egen men) bli MARIA! Världens bästa lärare enligt mig, jippie jippie! Allt för dåligt kanske det inte blir? Trots att skolan blir så HIMLA DÅLIG nu när allt förändras...

Jag har i alla fall skrivit upp alla yrken som vi har på provet i spanskan, det är rätt så lika namn som på svenskan, så jag tror jag får in dom i huvudet trots att de är många... Dessutom sytt om mitt ljusoranga linne till tubkjol som det var meningen att bli från början när jag köpte det, blev helt okej tycker jag! Bild kommer imorgon eller liknande.

Tror jag ska krypa till kojs rätt tidigt idag, men inte riktigt än! KYSS


28 / 4 - lär dig leva med såren

Hej allaihopa!
Har inte blivit så mycket med mitt pluggande inför spanskaprovet nu på eftermiddagen... Men det känns som att det är väldigt lite man ska kunna så jag tror inte det ska vara några problem att kolla igenom det ikväll och sedan lite imorn efter min och Amandas första konfaträff med gruppen. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas det inte är största nördarna för jag kan garantera att vi två dör då!!!

Jus nu är mamma&pappa på skolans föräldramöte för år 8. Eftersom de ska berätta alla planer och förändringar som kommer ske för oss till 9an... Hoppas verkligen alla föräldrar skäller ut skolledningen, för det är sjukt hur mycket som ska ändra! Dom har liksom på förslag att splittra alla klasser och bilda två nya 9or till nästa år tex?!! Liksom vad tänker dom med? Jag gillar min klass sjukt mycket och det är faktiskt våra slutbetyg det handlar om nästa år! Då kan dom inte tro att man kan bilda helt nya klasser där alla får helt nya lärare! SJUKT!



Så här fina är träden på min gata!

28 / 4 - iväg till skolan



randig tröja, Gina Tricot
Svart linne, Gina Tricot
leggins, H&M
väska, accent

Just one more time...

Jag skulle kunna vara hon du höll om och älskade om jag
var lite snällare
var lite sötare
var lite roligare
var lite bättre
var lite mer lik dig...


27 / 4 - lev för det du älskar

Träningen var väl sådär. Knäna funkade rätt okej idag tills fram på slutet... Men det var ju okej. Bir bara irriterad på att typ ingen tar regeln om att komma på alla träningar fram till cupen på allvar... Såklart man kan missa en gång, men det är inte så himla bra fokus tyvärr.. Men det är väl bara att köra på, inga sura miner, de flesta bidrar ju med de de kan... KYSS

27 / 4 - let you go, and the memories

Idag har det varit en helt vanligt dag, alltså orkar jag inte ens berätta om den. Ni har ju hört det så många gånger förr! Fick veta att våran gymnastiklärare som är jätte bra ska vara pappaledig nästa år, så det kommer bli ännu en ny lärare som inte känner oss och som inte kan bedömma efter hur vi utvecklats... Hur fan ska 9an gå för oss?!!!!

Jaja, jag fortsätter kolla på moppar och ska strax packa i ordning, för om 50 minuter ska jag iväg till pendeltåget och åka på träning. Guuuuud va härligt! Jag verkligen älskar innebandyn! Man kan släppa allting som gör en stressad och sur och liksom bara fokusera på något som man gillar!

Borde egentligen städa rummet också, mami&papi kommer inte vara glada när de tittar in här! Så det måste jag faktikt göra, trots att jag helst vill skjuta upp på det så länge som möjligt! KYSS



Början av 8an: Sara, jag, Liv & Ebba


26 / 4 - new shit



Från H&M, ska nog vara ett långt "linne" men det blir mer som en klänning/tunnika, jääätte gullig när det är sommar och man blir brun! 98 kr.



Mina jätte fina saker som jag fick av min älskling Robin i födelsedagspresent! knästrumpor, trosor och dry shampoo!
Tack hjärtat!

Dessutom köpte jag en bh&trosor på H&M i fredags!
Och av min JÄTTE snälla granne Annica som också är god vän till familjen så fick jag *trumvirvel* 400 kronor!!! Galen granne som ger en de när man fyller femton! Men snäll det är hon i alla fall!

KYSS

26 / 4 - every single step

Nu får jag inte skjuta upp på träningen längre. Dags att röra på kroppen!
-utfallssteg
-höftlyft
- liknande situps
-fotleds övning
-axlar/rygg övning


26 / 4 - skärpning!

- Har hittat en jätte bra moppe, som gått 2 mil som bara kostar 4000! Tyvärr ska en kille kolla på den på Tisdag, men vi ska ringa tillbaka på onsdag och kolla om den finns kvar, i så fall kan jag garantera att jag har paxat den!

Men nu till det lite mindre bra! Jag måste verkligen skärpa mig! Jag skulle ju ha kommit igång och springa regelbundet för typ några veckor sedan... Men det har jag inte gjort! Vist jag har sprungit någon gång i veckan, men så fort jag varit lite lat så har jag hoppat över det! Som idag tex. NOT GOOD! Det måste jag verkligen skärpa mig på! Nu under veckan ska jag komma igång med joggingen! Det är ju nämligen både cup och coopertest som väntar om bara några veckor, och konditionen ligger långt under där den ska vara!

Ska istället köra styrka här hemma efter maten, och det får alla påminna mig om! För nu blir det inga undanflykter.

Gud va söt bild på Izabelle!!! Jag döööör!  <3

26 / 4 - femton = moppe

Jag håller på för fullt att kolla efter en moppe. Det hör ju liksom till att ha en när man fyllt femton. Men trots detta har jag varit lite negativ till det (eller vad man ska kalla det). Liksom, en moppe mitt i centrala Stockholm, vad ska man med det till? Men efter helgen då jag och Robin åkte massor, och jag blev av med min rädsla att både åka bak på moppen och även köra själv (jag vet jag är sjukt feg för allt.) så har jag blivit fett taggad att ha en egen! Jag tycker fortfarande inte stan och moppe hör ihop, men på landet skulle det vara så sjukt smidigt och ha en!

Liksom, man kan åka upp till ica eller konsum som faktiskt ligger en rätt bra bit ifrån, om man kommer på att man vill ha glass eller liknande. Man kan ta en dagsrunda till t.ex. BlåLagunen (eller annat badställe) och bada. Det skulle faktiskt vara riktigt skönt att ha en moped så man kan röra sig lite på Ekerö!
Men eftersom jag måste betala helt själv såm måste det ju vara en rätt så billig, jag menar jag måste ju inte ha värsta lyxmodellen som är sprillans ny för att bara ha den på landet, right? Blocket är i alla fall uppkopplat för mig dygnet runt just nu!


En rosa moppe skulle verkligen vara en dröm, men finns ju inte så många som säljer på blocket ju, synd!

26 / 4 - i be by your side

Helgen har varit riktigt mysig kan jag ju säga! Robin var ute och hade med sin moppe också. Så vi har åkt rätt så mycket på den, och vet ni? Jag är nästan grym på att köra! Jag är faktiskt stolt att jag vågade åka så mycket som jag faktiskt gjorde, eftersom det var första gången jag körde själv och alllt, haha! I alla fall, jag har börjar kolla på moppar eftersom jag ska köpa en billig och ha här ute på landet. Kan berätta mer sen!

Igår kväll så hade vi grillkväll hoss oss, Robin, Billy, Anna och Annika var bjudna och det blev vårens första grillkväll på landet. Och det luktar ju så sjukt gott när det börjar bli varmare och folk grillar om kvällarna! Riktig sommar känsla!
Idag så fixade vi bara iordning lite, jag och Robin spelade kort som vi alltid gör och sedan åkte vi hem.



Myskväll ute på altanen med grillning och filtar!



Haha sjukt knäpp bild! Men i alla fall, jag och Robin brukar alltid spela kort när vi inte har något bättre för oss, brukar vara sådär halva dagarna minst! Men det är mysigt!

KYSS

26 / 4 - hemma

Okej, jag ska faktiskt inte börja med att säga förlåt. Eller alltså, såklart är jag ledsen att jag inte uppdaterat mycket alls och inte alls lagt in bilder på mina saker som jag köpt/fått som jag lovade. Men så kommer det faktiskt bli när jag är på landet nu under våren. Man har så mycket annat för sig att det inte blir av att sitta vid datorn, liksom vem vill sitta där en fin dag som denna?!

Men nu är jag i alla fall hemma och så fort jag publicerat detta inlägg ska jag sätta i minneskortet från kameran och lägga in bilder från helgen. Har fortfarande inte tagit kort på alla mina saker men det kommer när jag packar upp väskorna!

Håll ut! KYSS

25 / 4 - sunshine

Godmorgon alla! Jag sitter här på landet och tar det väldigt lungt. Vi skulle haft cup idag, men den är inställd... Tråkigt! Jag hann inte uppdatera mer igår och jag har inte tagit bild på det jag köpte plus lite saker som jag fick av Robin i födelsedagspresent, gullunge där allså! Men det kommer komma under dagen jag lovar!

Juste, gårdagen. Jag, Emilia och Sara följde ju med Sohaila för att hämta hennes lillebror på dagis. På vägen gick vi förbi vårat gamla fritids och "lärarna" som vi hade då. Och tänk dom känner igen oss trots att det var 5 år sen vi gick där! Det var lite mysigt. Sedan på dagiset så står vi inne och hennes lillebror ska sätta på sig skor och grejjor. Så hör jag något bakom mig låta så jag tittar bak och ser bara lite lådor och typ ett sådant här torkskåp för kläder. Sedan hör jag något igen så jag kollar bakåt ännu en gång. Då skjuts dörren till torkskåpet upp och ett litet barn kryper ut därifrån, helt sjukt ju! :-D Haha gud va jag skrattade!



Tyckte den här bilden blev lite ball!

24 / 4 - im lost without you

Godagens gott folk! Dagen har rullat på och om några minuter ska jag ta katten med mig i en bur och jag och lillebror ska åka tillsammans till brommaplan där mamma hämtar upp oss och katten med bil. Pinsamt värre att åka tunnelbana med katten allså! I alla fall, vi ska ut till landet.

Det är ju sommar som ni kanske har märkt ute?! Eller i alla fall väldigt varmt! Jag kommer berätta mer om dagen  när jag är på landet och fått igång mammas dator. Eftersom jag har rätt brottom nu. Men i alla fall så följde jag, Sara och Emilia med Sohaila och hämtade hrnnes lillebror på dagis. På vägen gick vi och hälsade på våra gamla fritidslärare. Men allt om det och vårat lilla besök på dagiset tar jag sen!

Dessutom kommer ni få bilder på saker jag köpt från H&M idag!



Utanför skolan typ.

23 / 4 - whats going on?

Nu hatar jag verkligen blogg.se å fort jag skrivit klart mitt inlägg så loggade de ut! Som tur va var inte inlägget så långt så jag klarar att skriva det en gång till!

Jag skulle ha skrivit direkt när jag kom hem från skolan, men efter att jag ätit mellis och sedan satt mig framför tvn för att fira att vi inte har något plugg tills imorn så somnade jag! Helt sjukt att man har så lite energi kvar efter en dag i skolan att man somnar så fort man sätter sig ner och slappnar av! Det har ju inte hänt en eller två gånger utan SJUKT många gånger på senaste tiden!

Innan No provet idag så började alla babbla om olika formler & syror & oljor som jag inte hadde någon aning om ALLS vad det var för något, så jag fick väldigt mycket panik! Men som tur var, va inget av detta med under provet och jag klarade det riktigt bra för att bara läst igenom hälften av sidorna två gånger! - Första ute gympalektionen för i år, idag. Sedan håltimme från religionen och dagen var avklarad!

KYSS

23 / 4 - från igår













Min kära familj på resturangen La Familia och Cecilia på våran fika på waynes coffee.
Nu drar jag strax till skolan, KYSS

22 / 4 - i love when you say my name

Bilder från eftermiddagen och kvällen kommer komma imorgn, i swear. Jag orkar faktiskt inte nu. Jag var i alla fall och fikade med min bästavän, missade bussen och fick därför ta tunnelbanan hem, ansträngande! Det var bara att göra sig klar och sedan bar det av med hela familjen till La familia. En resturang uppe på fridhemsplan. Ni vet Ricardo som blev ihjälslagen? Hans föräldrar äger, eller ägde, vet inte riktigt, den rasturangen. Och flera gånger när vi var där när vi var yngre så jobbade han där som servitris, lite sorgligt! Resturangen är i alla fall jätte fin och med god mat. Det blev en lyckad födelsedags middag! Men som sagt jag ska faktiskt läsa igenom Non en gång. Men bilder kommer imorn. KYSS

22 / 4 - dagens



Bilder är rätt helknasig, men den får duga. Det är i alla fall resultatet efter att jag sytt upp själva "kjolen" på klänningen. Det kan nog vara väldigt svårt att föreställa sig hur den såg ut innan om man inte har prövat den. Men jag kan säga så att den var väldigt lång, räckte nästan ner till knäna på mig. Och självs formen var typ "rund" den gick ner väldigt mycket på mitten. Så jag har sytt upp den så att kanten är rak. Tyckte den blev gullig i alla fall!
Den är ju rätt genomskinlig men på sommaren med bruna ben kommer den bli toppen tror jag!

Jag ska i alla fall fika med min bästavän nu alldeles strax, men mer uppdatering kommer senare! KYSS

22 / 4 - allt jag önskade var dig

Hej hej alla! Idag fyller jag ju som sagt år. JIPPIE! Eller, det är ju inte så speciellt egentligen, eller känlsan i alla fall. Det är en vanlig dag bara att man får lite mer uppmärksamhet med gratulationer o allt. Men det är alltid trevligt när släkten ringer osv. Imorse fick jag lite panik eftersom jag sydde upp min tunika/klänning från Gina. Hade faktiskt den idag i skolan också! Jag ska ta kort och jag lovar att ni får se hur det blev i nästa inlägg.

Det jag skulle komma till var i alla fall att jag inte hann lägga ut bild på min kära tårta! Fick pankakstårta till frukost nämligen, yummie!


22 / 4 - hejdå fjorton!

Japp, 15 idag. Mysigt värre! Nu ska jag till skolan, suck! KYSS

21 / 4 - värme tack

Jag var på en joggingrunda när pappa kom hem ju. Eller alltså vi två tillsammans. Det hade hunnit bli kväll och väldigt kyligt. Och jag tror mina lungor är väldigt känsliga för det, (haha eller så har alla så?) för jag klarar inte av att springa när det är "svalt" i luften, nästan kallt. Jag får liksom ingen luft och det blir som att jag har väldigt dålig kondition. Vist jag har ingen bra kondition det vet jag också, men så dålig har jag faktiskt inte, inte så att jag ska börja typ kippa efter andan efter 150 m, inte en chans! I och med dåligt underlag för knäna och kall luft så klarade jag mig i alla fall till stadshuset. Om det ska vara såhär i fortsättningen tänker jag börja springa lite varje dag! Man kommer ju ingen vart med förbättring av kondition annars!

Dessutom har jag kommit på vilken hinla musik jag lyssnar på när jag springer! Det är helt sjukt. Jag lyssnar på My Chemical Romance. Aldrig att jag lyssnar på det i vanliga fall. Det är ju typ så sjukt dåligt så det är inte sant! Men jag vet inte, jag har kommit på att varje gång jag är ute så sätter jag på det? Men det kanske är bra "springmusik" ? Texterna har jag ju inte ens lyssnat på en enda gång och jag har verkligen ingen aning vad som gör att jag sätter på sådan muik, knasigt! Men i alla fall, rätt "takt" att springa till.. Haha!



Oj oj, långt inlägg, så kan det bli ibland. Bilden är från vårat landställe på Ekerö. want summer! KYSS

21 / 4 - le fast solen inte skiner!

Dagen idag har väl rullat på... Vi hade egentligen håltimme från musiken men vi valde att sitta upp i synthrummet o typ bara snacka o Sofia lärde mig lite på pianot. Asså hon är helt galen den gullungen! Jag tycker jag har rätt bra koll eftersom jag tidigare för några år sen spelade synth, men hon är ju grym! Hon spelar liksom kända riktiga låtar, och vet ni vad det SJUKA är med det (asså på ett bra sätt, hon är verkligen grym!) hon har lärt sig ALLT det via youtube! Helt galet att bara sitta där och sen typ lära sig allting helt utantill!

Efter skolan gick jag hem och pluggade kanske en halvtimme-45 minuter. Sedan skulle jag iväg till min nya tandläkare. Jag har nämligen bytt från folktandvården eftersom dom är typ helt efterblivna och sliter i munnen o allt möjligt, gillar verkligen inte personalen där. Så jag har bytt till mammas tandläkare som typ är "privat" eller va man ska säga. Det va liksom jätte mysig lokal för att vara tandläkare och 'läkaren' va jätte snäll osv.
Jag har jätte fina tänder men eftersom jag har mina "huggtänder" som alla kommenterar så har hon skickat en remiss för att jag ska till någon specialist för att få tandställning, LÄSKIGT!

KYSS

21 / 4 - grattis elias!

Japp, Elias fyller år idag, så grattis till han! Skulle inte vetat det om det det inte var så att jag fyller år imorn, fyndigt va ? ;D Jaja skit dåligt humör sen igår! Tror mamma blev lite sur för att jag skrek så himla mycket... Men det är ju faktiskt pinsamt, liksom bajenpundare?!!! Jaja, skola och nya tag nu... Tandläkare på eftermiddagen.

Spelar ingen roll, djurgården hela livet, tills jag dör!

20 / 4 - här är djurgårns tunga grabbar, nu är det match på gång igen!

Usch dagen idag i skolan har varit hemsk! Vår no/matte lärare som även är klassens mentor berättade att han inte skulle få jobba kvar när vi börjar 9an, för att skolan har för lite pengar. Alla typ grät o jag började gråta för det gör jag alltid när andra gråter! Och sen hände lite saker som gjorde att jag var så orolig så det var inte sant! Men det är bra nu Yasmina? <3

Träningen gick i alla fall bra tyckte jag? Det var helt okej med folk och rätt så bra koncentration i övningarna. Nu sitter jag i alla fall fastklistrad här med radiosporten på! Eftersom vi inte har kanal + (JÄÄÄTTEEE DÅLIIGT) så måste jag lyssna på derbyt på radio, suck! Det började ju bra med 1-0 sedan tyvärr 1-1 och Felicia säger att dom inte alls kör bra... Men det är bara o kämpa på, vi ska ha en seger så kör järnet grabbar!


20 / 4 - spinn my head right round

Godmorgon gullungar! Ny vecka som är fullproppad med olika saker. Ska försöka komma ihåg allting här nere...

-Idag, träning
- Imorgon/tisdag, tandläkare & springa med papi
- Onsdag, FYLLER ÅR!
-Torsdag, No prov (!) & spanska prov (?), svenska läxa
-Fredag, engelska läxa

Okej, kanske har glömt något, det ser ju inte så mycket ut här? Jaja, ska möta Sara strax ny, KYSS

19 / 4 - i know you love me



Kollar på GossipGirl på tvn! Sjukt längesen eftersom jag för några månader sett alla avsnitt fram till nu. Men dags att börja vänja sig vid speciella tider nu, man vill ju inte missa de söta flickorna på bilden!
KYSS

19 / 4 - all or nothing

Var ute och sprang för någon timme sen. Det gick åt helvete kan jag säga. Får bättra mig ordentligt nu i veckan, träningen ska komma igång ordentligt nu faktiskt! Blir lite styrka istället ikväll, hoppas det går bättre! Ska i alla fall dra mig från datorn och hjälpa till med salladen till middagen. Vi hörs senare ikväll alla! KYSS



Snart börjar väl den riktiga våren, då det blir grönt på träden osv. Jag bara älskar att gå ut och se knopparna på träden. / Sara du får akta dig i år, jag tror jag kommer ha ännu mer "vår spratt" än förra året! Våren och sommaren är verkligen efterlängtad nu!

19 / 4 - baby goodbye



Min Ipod är tillbaka, men är inte speciellt glad för det... Det var skit jobbigt att åka och hämta den och mina händer darrade så fruktansvärt mycket! Det är ett jobbigt slut på något som man var så glad över... Jag hoppas i alla fall att jag inte var en alldeles för dålig tjej, och de var därför du gjorde som du gjorde... Jag hoppas trots allting att du får det bra.

Goodbye, kisses

19 / 4 - You found me

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte skrev något igår, men så kan det ju bli ibland, visst? Sm-finalerna var i alla fall kanon igår! Jag och Cecilia tog tunnelbanan till globen och på TC så blev vagnarna fullproppade med Warbergfans som drack öl och trodde dom åkte spårvagn typ? Det var i alla fall lite kul o höra på alla barnramsor som skrek den sista vägen till globen.

I damfinalen mötte Balrog - Falun. Och i herrarna Warberg - AIK. De två Stockholmslagen, Balrog&AIK vann matcherna och är nu svenska mästare. Trevligt värre för dom! Egentligen hejjar jag på Warberg i innebandyn...? Vet faktiskt inte varför det har blivit så, men Magus Svensson, en jätte bra spelare, spelar där och AIK kan man ju absolut inte hejja på. Så det var väl lite synd att Warberg inte tog hem guldet i år igen, men det är ändå kul för AIK. Niklas Jihde körde ju nämligen sin sista match och hur kul är det inte att verkligen sluta sin karriär på topp, med ett SMguld?!



Balrog



Warberg klacken tog upp hela kortsidan i globen, plus andra våningen. Riktigt mycket folk!



Några sekunder efter sista period, AIK.



guldregn i globen, hihi!

KYSS

18 / 4 - upp o hoppa!

Gogmorgon alla sötnosar! Jag har gått upp o Cissi ligger kvar o latar sig i sängen. Men nu är det dags att gå upp för om en timme o en kvart så ska vi börja åka mot globen. Innan det ska man ju hinna välja kläder och dessutom laga pankakor till brunch! MUMS!



Gullunge i sängen!

KYSS

17 / 4 - fredagskväll

Skolan idag gick ju helt okej, det va lite skum stämning i klassen tyckte jag? Tycker de är tråkigt när folk ska vara ledsna o så :-( I alla fall så gick jag hem efter skolan och kollade på tv och sedan mötte jag cissi uppe på bron och vi åkte till söder och solade på södersol. Blev typ inte alls brun, fast iförsej så solade vi inte länge alls. Nu sitter vi i alla fall här och gör ingenting. Vi ska träffa Cissis Erik vid Karlberg för att han ska vara här typ en pytte liten stund (?) tycker synd om människan som får åka från Rotebro hit för att vara här en timme .. HAHA!



Cecilia på solariumet



Fin sol från StEriksbron, tycker fakstiskt jag!



Gillar inte att bli fotad sötnos ? :)

KYSS

17 / 4 - dagens



Jeans-Gina Tricot
Linne-H&M
Kofta-Zarah, spanien


17 / 4 - thought that we was stronger

Äntligen fredag! Veckan har faktiskt gått otroligt snabbt och utan några läxor, skönt skönt! Sista dagen i skolan och sedan heeeeeelg;

- Fredag, Idag: Efter alla slutat ska jag träffa bästavän, vi ska fixa lite saker på eftermiddagen och sola! På kvällen träffar vi antingen någon/några eller så har vi värsta tjejkvällen här hoss mig!

-Lördag: Jag, Cecilia och mamma ska på SM-innebandyfinalerna i globen! Blir där hela dagen och på kvällen tror jag bara jag ska vara hemma.

-Söndag: Ska sova ut riktigt ordentligt eftersom jag inte sovit bra på hur länge som helst! Sedan ska jag ta en springrunda eftersom resten av helgen är fullbokad. Ska i alla fall ha en väldigt lugn söndag för att vila upp mig inför en ny skolvecka...

Ha en bra dag alla! KYSS

16 / 4 - träningsdax

Är hemma från utvecklingssamtalet, har bytt om och kekat toast! Samtalet gick bra, jag är ju så himla duktig i skolan! Ska till pendeltåget om 10 minuter i alla fall, så har lite tid på mig att göra inget speciellt. Kommer ju tydligen inte komma så många på träningen idag? Synd tycker jag, Falun närmar sig ju :-( kyss



16 / 4 - torsdag

Dagen har verkligen varit härlig. Själva promenaden som vi hade på Gärdet var ju inte så kul, men vi slapp i alla fall lektionerna! Och sovmorgonen i morse var ju verkligen såååå älskad! När vi slutade så tog jag, Sara, Felicia, Ebba & Esmat bussen in till stan. Vi gick på H&M och GT innan Ebba och Esmat åkte vidare. Jag, Felicia och Sara fortsatte, till största del i jakt på en väska till mig... Det blev en till slut! Om 1,5 timme så har jag utvecklingssamtal i skolan, trist! KYSS



Felicia och Liv ute på en brygga, gullungar!


Svart väska från Lindex faktiskt! Väldigt överaskande eftersom jag ALDRIG köpt något därifrån innan! Den är mycket mindre än vad den ser ut på bilden... 199 kr


Ett par blommiga flippflopp från accent för 99 kr. Somrigt värre!


Jeansen som jag tror jag nämnde.. 499 kr från Gina Tricot


16 / 4 - dagens

Börjar om en timme och då har vi vandringsdag, väldigt skönt! Just nu lyssnar jag på musik, fixar matsäck och gör mig i ordning det alldra sista. KYSS


bästavän

Just nu pratar jag med min bästavän i telefon! :-D hon är verkligen allt jag behöver! <3


15 / 4 - youre not the one for me

Nu ska jag sätta mig med våran svenskabok faktiskt och göra rätt mycket av de uppgifter vi fått till den! Vi fick den idag och våran läxa är inte förens nästa vecka. Men eftersom det kommer vara fullt upp med prov och dessutom min födelsedag (då jag inte tänker plugga) nästa vecka, så tycker jag faktiskt att jag är rätt smart som sätter mig och gör det nu! Boken heter "du&du&du" och den verkar väldigt knasig! Men måste man så måste man...

Imorgon är det i alla fall en dunderskön dag! Vi har vandringsdag och behöver för det första inte ha några lektioner alls. Men det alldra bästa är att vi börjar 11 och slutar rnt 1-2. GRYMT skönt verkligen! Men nu dags för de nödvändiga... Hatar skolan! KYSS


it's true!



Tjejer bryr sig så mycket om sitt utséende eftersom killar har enklare att se än att tänka

15 / 4 - "borde förståss vetat bättre"

Nu ska jag ta tag i mitt lilla liv och dra mig ut på träningsrunda. Till statshuset och vända låter väl rätt rimligt för min dåliga kondition? Knät är ju inte heller så toppen idag.. Men jag ska inte börja med att klaga, det blir som att börja springa i uppförspacke (lät rätt smart tycker jag själv?) Jag måste ju börja någon stanns i alla fall! See you later, kisses!

15 / 4 - onsdagmorgon

Nu är det alldeles strax för skola! Innan det så slänger jag in en bild på "skidtröjan" som jag köpte i sälen sista dagen. Jag köpte ju den egentligen för att ha och åka i när det är för varmt för att ha jacka, men den är riktigt mysig att ha på sig, så jag kan ju faktiskt använda den lite här hemma eftersom jag inte har någon vårjacka ännu!

Det var halva priset och då kostade den 350 kr.


14 / 4 - duktigt Ida!

jag ska va riktigt duktig och krypa ner i sängen nu! Eftersom jag somnade på eftermiddagen tror jag att en rejäl sömn inatt kan behövas! Imorgon har vi gymnastik på morgonen så jag får se om jag bloggen innan dess. Godnatt gullungar! KYSS



14 / 4 - i brist på annat kul!

Va inne o kikade på Emma LH's blogg och hittade den här, lite kul tyckte jag eftersom jag alltid lyckas göra exakt som det står i listan... HEHE

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n istället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

14 / 4 - life goes on

Hejsan alla sötnosar! Jag är nog den knasigaste människan på jorden! I förrgår kollade jag på The Notebook för säkkert sjutioelfte gången.. Men det var rätt sent och jag somnade efter halva filmen, så idag tänkte jag att jag skulle se på min absoluta favoritfilm ännu en gång (jag skojjar inte, ni tror säkert jag är helt vrickad som kollar på den filmen om och om igen!) Så jag sätter mig med mellis framför tvn och såklart så somnar jag på exakt samma ställe som i förrgår natt. Har sovit fram tills nu.. Kan faktiskt skylla på att jag inte sov så mycket inatt, ångest inför skolan kanske?

Dagen idag har väl ändå gått rätt fort, skönt sådär första dagen efter lovet. Vi hade håltimme från musiken och det betyder lite mer än 2 timmars lunch. Jag, Emilia och Sara åkte därför hem och hämtade lite pengar sedan åt vi på Subway rätt nära våran skola. Myyysigt värre!
Vi slutade 20 över 3 och min plan var egentligen att sticka ut och springa idag. Men jag kör på styrka lite senare istället för jag har ont i knäna och det är bra att vila dom en dag efter en veckas snowboardåktning. Springa får jag göra imorn, hoppas på bra väder!


Till skolan kom Sara med likadana jeanstights som mig, visade sig senare att vi även har likadana solbrillor... vi har nog känt varrandra lite för länga om man säger så :-D


Lillebror vid busshållsplatsen<3


Vårtecken! Blommor! Hihihi jag blir lycklig!

14 / 4 - tillbaka till helvetet

Skolan börjar idag och jag har ångest för att jag inte hann blogga ett dugg igår. Därför skiter jag i att sminka mig speciellt mkt (bara mascara) bara för er skull, för att jag ska hinna blogga! Igår var jag som jag nämnde tidigare på stan med Cecilia&Felicia. Och guuud va mysigt det var! Bästisen har jag ju inte träffat sen innan lovet och Filla den sötnosen vet jag inte hur länge sen det var! Det var sjukt kul att träffa henne igen verkligen. Och det är ett måste att vi ska träffas mycket mer nu under våren! Vi började i alla fall med att fika lite på Espresso House på kungsgatan och sedan gick vi massor i affärer. Efter det drog vi hem till mig och hämtade träningssaker och sedan åkte jag och Cecilia på träning medans Filla fortsatte hem!



Mina egna sötnosar!


Cecilia - PK huset



Världens vackraste tjejjor utanför Åhlens city!



- En blommig jätte söt "hårnål" som jag köpte på Indiska för 29 kr.
- Vanliga pärlörhängen från Gina för 50 kr (tappade ju mina i sälen)



- Åt höger en oranget linne som jag senare ska göra om till tubkjol, 99 kr från Gina. Filla valde färgen! :D

- Den rosa klänningen/tunikan som jag berättade om här på bloggen om ett tag, har inte sytt upp den men det ska bli av snart det med!

Dessutom köpte jag;
Vit BH. H&M 120 kr
Ögonfransböjare, H&M 30 kr
Ett par glasögon som Felicia&Cissi valde ut från Åhlens, 200 kr.

+ att jag har med Felicias hjälp hittat ett par üüüüber snygga jeans från GT också, bara 500 kr!

12 / 4 - hemma igen

Tillbaka i stockholm! Underbart..! Jag orkar faktiskt inte lägga upp några bilder idag för jag är sjukt seg! Har suttit i bilen från halv 1 i förmiddags åkte enda hem till stockholm och vidare till vårat landställe på Ekerö för att lasta av saker och hämta katten hoss Robin&Billy. Jag ska vara uppe ett tag till, sedan lägga mig hyffsat tidigt och kolla på någon film tror jag. Gick ju nämligen upp halv 8 idag för att städa det sista och sedan upp och åka de alldra sista åken för i år. Alltså behöver jag en tidig kväll, det är ju faktiskt sista lovdagen imorgon och då ska jag upp hyffsat tidigt och gå på stan med Filla och Cissi! Sjukt kul! KYSS

11 / 4 - lördag

Till att börja med så ska jag säga att bilder från idag kommer komma upp här på bloggen imorgon eller på måndag när jag kommit hem. Har nämligen packat ihop alla mina saker och sladdar osv ligger längst ner i min väska. Det var ju nämligen sista heldagen här i sälen, tråååkigt! Imorgon vid lunch åker vi hem ungefär.  Det har i alla fall varit toppen väder idag! Klarblå himmel och över 20 grader i solen. Åkte från halv 10 till halv 5 då liftarna stängde, aas skönt!

har dessutom köpt en ny skidjacka tills nästa säsong idag. Var halva priset och kostade 1200 kr. Bilder kommer såklart när jag har tillgång till det hemma i Stockholm.


Haha bild sen i somras som jag hittade här på mammas dator, checka pricken över näsan!

KYSS

10 / 4 - dagen;

Väggentävlingen; kollade jag, lillebror och kusin på tillsammans. Det är en tävling i Hundfjället på långfredagen varje år. Väggen är ju Sälens brantaste backe (45 grader lutning), och tävlingen går ut på att med skidor/snowboard på ryggen springa eller rättare sagt klättra/gå upp för hela backen och sedan åka ner för den genom slalomportar. Det roliga är att när personerna kommer upp för backen har de ju riktigt mycket mjöksyra i benen, därför är ofta många som tappar balansen på vägen ner och glider ända ner för backen. Underhållning på hög nivå, haha not!

Afterski; Idag var även den stora afterskin i Tandådalen som även en är varje år under påsken. De bygger upp en scen och har artister där och det brukar vara jätte mycket folk som sitter/står där osv. Var bara där en kort stund och det var väl sådär. Inte så himla kul med sådant faktiskt.

Kyrkan; Både igår och idag var jag, Erik, farmor och mamma i kyrkan under gudstjänster. Behöver ju gå 10 gånger där i och med konfan och när vi ändå inte har haft något att göra på kvällarna här i sälen så har mamma sagt att det är rätt bra att ha två gånger avklarade. Men jag verkligen hatar kyrkan. Eller alltså konfa ska ju bli kul med en vecka med Amanda osv på "läger". Men jag får psykiskt sammanbrott när det alltid är så tyst när man är där. Alla sitter som små tysta möss eller något och man kan inte säga ett ljud för då kollar allar jätte konstigt på en, tråååååkigt!




10 / 4 - väggen

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering! Sov nämligen i stugan hos farmor och farfar mf. till igår. Och jag orkade inte logga in på någon dator när jag inte hade några bilder eller så. Igår va vi nämligen i Trysil, i Norge. Jag, pappa och Erik. Och jag måste bara säga att norrmän är verkligen galna och helt knäppa! Deras skidkläder kom typ från 80talet eller något. Det var en norrman som åkte runt i en kycklingdräckt och typ tusen personer som åkte runt i neonfärgade tights och tröjor i jag vet inte hur många olika KONSTIGA färger! Det var verkligen knasigt, jag trodde faktiskt ett tag att jag hade kommit till en maskerad eller något.

Nu ska jag ut och åka i alla fall, det är väl inte så bra väder idag, regnar inte som igår men inte lika soligt som de andra dagarna. Väggentävlingen är i Hundfjället idag, jag kommer berätta mer vad det är för något när jag kommer hem ikväll. KYSS

7 / 4 - fondue kväll

En super härlig dag i backen idag igen! Väderprognosen visade att det bara skulle vara sol under förmiddagen och sedan regn. Men det var strålande sol hela dagen och inte ett moln på himlen. Jag och Victor träffade på kusinerna Erik&Oscar i liften och åkte hela dagen med dom. Inget ovanligt hände i backen förutom att Erik fick ta ett åk sittande på snowboarden för att bindningen låssnat. Lite småkul såg det ut! Under kvällen har vi ätit fondue till middag och sedan har jag kollat lite på innebandyn, Warberg-Ballrog. Just nu kollar alla andra på House så jag vet inte vad ställningen i matchen är. Får väl sysselsätta mig ett tag till och sedan ta en tidig kväll faktiskt!



Erik i backen, sittande!



Erik gillar att kramas och jag tror jag försöker komma låss, haha! :D



Och så jag, i hundfjället. uschiiii

KYSS

7 / 4 - se upp i backen ;D

Nu öppnar liftarna om 9 minuter och jag ska skynda mig att göra mig i ordning det alldra sista. Skriver säkert när jag kommit hem från backen på slutet av dagen.

- Vofflor till luuuuunch! :D wiiie

KYSS

6 / 4 - datanörd?!



Mamma tycker jag är knasig som sitter på två datorer(, en mobil & en kamera) samtidigt. Problemet är att det bara är mammas dator som har internet och min dator har photoshop och fungerande bildredigerar/beskärar pogram. Alltså måste jag först göra i ordning alla bilder som jag tar i min dator, sedan lägga över dem på kamerans minneskort igen och lägga över dom till mammas dator och vidare upp på bloggen. Såklart smsa samtidigt också. Krångligt och man känner sig fett nördig med alla sladdar och sådant samtidigt. Men sånt är livet här uppe i sälen! :-D KYSS

6 / 4 - solbränna

En härlig dag i backen har det varit! Har åkt med pappa och kusinerna från att liftarna öppnade till att de stängde. Lunch på Hundfjällets toppstuga, gott! Var sedan ute på en snabb promenad och pratade med både Cissi och Izza i telefon. Samtidigt som jag pratade med Izza så var det några 20 åringar typ som började ropa efter mig och fråga om jag skulle med på fest på kvällen, haha! Hälsade och sedan ignorerade dom eftersom jag pratade i telefon! Nu väntar middag och sedan AIK-Södertälje på tv, ska se när råttorna åker tillbaka till allsvenskan! KYSS



Haha lite får jag väl bjuda på :-( Jag har blivit typ tvättbjörn i ansiktet på en dag! uschusch! Får köra utan googels imorn så man blir brun i hela ansiktet!!!

5 / 4 - godnatt bloggen..



Myskläder hela kvällen.. rätt självklart när man sitter i stugan i Sälen. Inte heller något smink.. Uschusch! Läggdags nu faktiskt! Eller i alla fall stänga ner datorn och borsta taggarna osv. Blir nog lite smsande innan jag somnar. Ska ju ändå upp tidigt imorn för att vara i backen vid halv 10! Sov gott alla sötnos, KYSS

5 / 4 - ääääntligen!

Nu är vi äntligen i sälen igen! Gick upp vid 20 i 6 imorse för att packa ihop det sista och sätta sig i bilen. Vi kom iväg runt halv 7 efter lite krångel med bilen. Men nu sitter jag i alla fall här i stugan med mamma, lillebror, gudmor och hennes son. Pappa är i stugan med farmor, farfar och kusinerna. På bara en halv dag i backen har jag hunnit slå i knät så att det är helt svullet. Ren klumpighet av mig! Brädan lämnade jag och pappa in på slipning när jag slutat åka för dagen, så den är nästan som ny igen.. haha! Ska bli kul att åka en hel dag imorn i alla fall!  Tror det blir en rätt tidig kväll, jag är helt slut efter att gått upp så tidigt och allting!

(För Ebba om du läser: kolla sista bilden!!!)






Lite hur det ser ut där vi bor!


Solen och påskriset, lite gullig bild tycker jag..



Det jag levt på idag typ.. Minnen från åre Ebba! Oförglömligt! <3


4 / 4 - told you i be here forever

Nu börjar det faktiskt mörkna lite utanför fönstret och för bara 5 minuter sen satt jag ute på balkongen och åt middag med lillebror. Och då var de en jätte fin rosa himmel bort mot Solna och väldigt varmt för att vara runt klockan halv 8 den 4 april liksom. Vi kunde sitta ute i bara en vanlig tjocktröja och vi frös ingenting. MYSIIIGT!

Promenaden med papi & lillebror var jätte mysig den också. Vi satt och åt glass utanför stadshuset i den varma solen! När jag kom hem började jag packa. Och trotts att jag sorterade bort mer än hälften av det jag hade tänkt ha med mig så tyckte typ mamma att jag hade mycket med mig. Konstigt tycker jag för jag tror verkligen inte att jag kommer klara mig på de kläder jag har i en vecka! Men det är sådant som föräldrar faktiskt inte förstår!


En fin bild (tycker jag) från promenaden.


Onyttiga jag åt glass! :(¨


Första middagen ute på balkongen för i år!

KYSS

4 / 4 - promenix!

Nej ingen springrunda blir det för min del. Istället en lång promenad med papi & lillebror runt hela kungsholmen! Trevligt trevligt tycker jag!


4 / 4 - lovely

Vem kan motstå att vara ute i det fina vädret nu?! Inte jag i alla fall. Man vet ju aldrig när vädret slår om igen och det blir kallt, blåsigt, regningt/snöigt. Det är ju faktiskt april och vädret kan vända på en dag. Man får njuta så länge det varar helt enkelt! Jag satte i alla fall på mig tunna kläder och drog med mig lillebror ut på stan med brist på andra personer! Köpte de vita jenaslegginsen (199 kr från Gina) som jag så länge kollat på. Sedan lite smått och gott som kommer på bild här nere. Det var sjukt mycket folk på stan så jag orkade inte riktigt gå runt och leta vårkläder som jag egentligen borde göra.

Förhoppningsvis blir det en springrunda runt stadshuset med papi när han kommer hem från jobbet(?) om ett litet tag. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om var han är. Han var helt borta när jag och Victor kom hem från stan. Mamma har jag i alla fall koll på, hon är och lämnar katten till våra kompisar som ska ta hand om honom under veckan!



-Stor hårnål/hårklämma (vad man kallar de?) 40 kr från åhlens city
-vanliga hårspännen från H&M 19 kr.

KYSS

4 / 4 - msn är skit

Jag hatar msn. De är så fegt så de är inte sant. Istället för att prata i verkligheten så har man sina samtal över de... Visst vanliga samtal är ju bara roligt att ha där men seriösa samtal som har hänt mellan två människor... Då är msn bara skit!

Idag är det vackert väder o jag ska ut och springa med pappa förhoppningsvis! Kommer inte hinna träffa några kompisar eftersom jag inte packat ett dugg o det måste ju bli klart tills ikväll eftersom vi åker jätte tidigt i morn morgon... Dags att ta tag i mitt liv nu, PUSS

3 / 4 - bilduppgift



Juste på bilden just nu ska vi göra om en skiva och göra ett helt nytt fodral/design till den. Man har ju rätt dålig fantasi men för mig är det Christina Aguilera som gäller! Man kan ju inte mer än älska sådana här bilder på henne!

3 / 4 - tv time

Nu sätter jag mig framför tvn med pappa och kollar på finalerna i elitserien. Färjestad möter för andra gången HV71 och jag kommer troligtvis sitta med en FULLT koncentrerad pappa. Han är ju nämligen HV:are och jaah vad ska man säga mer... Vi har aldrig lyckats få ner hans hockeytröja från köket så när det blir slutspel och Djurgården inte går vidare finns det faktiskt inte så mycket vi kan göra än att låta honom ha kvar den där. Vilka depritioner jag borde ha av att se den varje dag alltså!

3 / 4 - snabbt...

... Om dagen. Det har nämligen inte hänt ngt speciellt roligt förutom att det är grymt fint väder just nu! Jag har börjat få mitt "vårfnatt"... alla som känner mig (speciellt Sara A) vet hur jag blev förra året när våran började komma. Jag sprang runt som en ren galning! Jag, Felicia, Yasmina & Sohaila gick i alla fall förbi McD och köpte glass och satt oss i solen uppe i kronis tillsammans med barnen, efter skolan. Gick dock rätt snabbt där ifrån men hann träffa Karin som slutat i vår klass en sanbbis ändå! Jag gick hem och kollade på en film, Wild Child. Såklart har man inga bra filmer eftersom man sett alla ett antal gånger o inte kan fixa nya filmer... Följde med pappa upp och handlade mat, så det blir lax till middag. Påminner mycket om sommaren tycker jag!

Blir troligtvis en film till nu? Eftersom jag inte kan gå ut eller sova hos någon ikväll eftersom det blir alldeles för stressigt imorn... PUSSS

3 / 4 - äntligen lov!

Nu gott folk så är det äntligen påsklov! uppdatering om dagen kommer lite senare i eftermiddag. Egentligen vill jag gå en promenad i solen, men jag är så ensam så det skulle inte vara så jätte kul... Vad ska man hitta på nu, när man får göra exakt vad man vill och det dessutom är värsta soligt och varmt ute? Förslag tack!

Påsklovet spenderas som vanligt i sälen. Bilden är från förra året på mig och Lovisa. Jag, Lollo och Amanda hade det sjukt kul då verkligen!

2 / 4 - godnatt

Trotts att jag sov i princip hela eftermiddagen så är jag trött! Så jag ska krypa ner under täcket o försöka somna så snabbt som möjligt. Imorgon är det ju äntligen påsklov så om man somnar snabbt så går tiden mycket snabbare! Haha. I alla fall. Godnatt & godnattpuss från mig.

2 / 4 - dagen

Lite om dagen dåra eftersom inläggen idag har varit korta och tråkiga. Vi hade sista dagen på våra temadagar. Jag tycker faktiskt dom har varit riktigt onödiga! Jag kommer aldrig i hela mitt liv knarka så vad ska jag veta om det!? Vi hade i alla fall lite genomgångar om olika droger. Efter lunchen hade vi typ lekar uppe på idrottsplatsen. Och eftersom vi haft temat alkohol, narkotika & tobak så vilken lek passar inte bättre än norsk fylla/irlänsk julafton, eller vad den nu heter? Alla var ju riktigt roliga då de skulle snurra massor av varv sedan, gå över en planka, på med ett glas vatten på huvudet eller ha ett snöre med penna knytet runt kroppen o försöka stoppa den i en flaska. Jag kan säga att det var många som trillade!


Haha sen valentine i sexan! haha!

2 / 4 -

Somnade mitt framför en film och sov i mer än en timme... Orkar verkligen inte gå på träning om ca 1 o en halv timme

aldrig samma misstag igen

"jag saknar inte honom som person .
jag saknar det vi hade. jag saknar att jag var så bekväm i hans sällskap
att jag aldrig behövde skämmas eller spela nån jag inte var...
jag tror alla kmr ihåg sin första kärlek..."


-Nu är alla bilder borta, alla sms. Nu ska allt du sa bara försvinna ur huvudet också...


2 / 4 - Nu: Skolan

 

1 / 4 - see i don't know why i liked you so much. i gave you all of my trust.



1 / 4 - done for today

- gjort alla 600 adresser till pappas jobb.
- skrivit klart bokrapport.
-fixat mina fel på engelskauppsattsen.

Jag är alltså färdig med allting för idag och för resten av veckan. Känns himla skönt trots att det inte var mycket jag hade och pyssla med i skolan. Nu ska jag fortsätta kolla på Beck - flickan i jordkällaren. Som jag faktiskt inte sett innan.
KYSS


1 / 4 - nya lagen

Hur tror egentligen någon att man ska klara sig med den nya lagen? Att inte ladda ner film&musik? I vanliga fall laddar man ju ner saker varje vecka typ. Det är alltid någon film eller någon låt som man vill ha. Antingen köper man den för några kronor över internet eller så laddar man ner dom. Det gör typ alla människor ju! Jag känner ingen som inte laddar ner saker. Och vem kommer egentligen ihåg den senaste skivan man köpte? Jag kan verkligen inte minnas när eller vilken det var!

1 / 4 - hej solstråle!

Vädret är ju bara för mysigt, det måste väl alla tycka?! Precis sådana här dagar vill man att det ska bli sommar och riktigt varmt. Dagen idag var väldigt lugn. I ca en och en halv timme så satt vi och lyssnade på en nykter alkolist/narkoman som berättade om typ hela sitt liv. Man blev väligt trött på slutet men 'historien' var riktigt intressant att lyssna på. I 17 år hade han druckit och knarkat varje dag, nu har han varit nykter i 2 och ett halvt år. Allså allt han berättade var jätte hemskt och på samma gång väldigt overkligt hur man själv lever och sina vänner lever.

Nu ska jag sätta mig och fylla i våra IUP inför utvecklingssamtalet som kommer nu efter påsk. Efter det ska jag rätta till min engelska uppsatts och skicka den till min lärare. Och som sista uppgift ska jag göra de 200 sista adresserna på mitt jobb för pappas jobb.


Rasterna idag tillbringade alla ute i vårvädret uppe på ip;n. Från vänster Emilia, Yasmina, Sara & Sohaila


Wedad & Emilia i solen.
KYSS


1 / 4 - april

Visst känns de lite vårigt nu när det är april? Vädret har ju varit bra de senaste dagarna också, men det känns lite extra att vakna den första april och solen lyser in genom fönstret, visst? Iförsej så kom jag inte på att det var 1/4 förens jag läste Emilias blogg, tur att jag satt och gjorde det nu på morgonen i alla fall. Jag skulle ju kunnat bli hur lurad som helst idag!



Blir en liten fläta idag i håret. Tycker det är så himla synd att jag är dålig på att göra sådana frisyrer osv, för det är ju så sjukt gulligt!

RSS 2.0