31 / 12 - två timmar kvar

Klockan är 10 och två timmar kvar till nya året! Inte mycket kvar alltså, så njut det sista ni har, för vem kommer leva år 2008 igen? Alla har väl redan tänkt ut nyårs löften och sådant där? Men inte jag, eller jag brukar inte ha något sådant. Jag har kört på godisförbud ett par år irad. Men det är mer en vana nu att inte äta det. Men det viktigaste jag lovar är väl att förbättra mig inom att behålla mina vänner och kontakter. Försöka ta det lite lungt med skolan och inte stressa sönder mig. Utan ta hand om dom som betyder något och inte ta allting för givet.

Lite från nyårs-outfiten och den sista bilden är på våran öppna spis, dagen till ära.






31 / 12 - dåliga nyheter (a)

Lite dåliga nyheter är att pappa inte hinner kopiera mina bilder idag, kanske imorgon istället. Men någon gång under veckan kommer en sammanfattning av året i alla fall!

Ny design fixade jag lite med nu istället. Vad tycks? Kanske lite för "vårig/sommrig", men det blir ju allt ljusare nu för varje dag, så snart kanske designen passar in till vädret också? ;-)

Nu blir det att hoppa in i duschen och fräsha till sig innan kvällen! Ha det braaa, kyss.

31 / 12 - ensam promenad

Det blev en ensam promenad runt stadshuset. Eftersom jag gick utan pappa. Blev irriterad på att han aldrig blev klar med allt med datorer och allt vad det var, så jag gick själv! Inte så kul men. Mamma hade tydligen planerat att gå med oss hon med, men gick även hon själv lite senare. För på ungefär halva vägen träffade jag henne gående i mottsatt riktning. Lite roligt sådär tyckte jag.
Jag fortsatte i alla fall upp mot fridhemsplan samtidigt som jag ringde upp min bästavän, Cecilia. Det var riktigt kul att få prata av sig lite grann med världens bästa vän!
På fredag eller lördag ses vi ju i alla fall igen, ÄNTLIGEN!

Nu blir det lite chilla och göra i ordning sig för kvällen! Ska dessutom försöka hinna med att få över alla bilder från min gamla dator. Om jag hinner med det, kommer jag sätta ihop en sammanfattning av året som gått (läs förra inlägget)

Här är en rätt tråkig bild från min promenad. Men gud va fint vädret var!


31 / 12 - sista dagen

Nyårsafton och sista dagen på 2008! Lite trist om man säger så! Jag ska försöka göra en liten sammanfattning om året som gått, lite som ebba gjorde för ett tag sen (www.ilovesis.blogg.se) men först måste jag få över alla mina bilder från min gamla dator till den här. Ska försöka göra det idag, så att jag kan lämna 2008 bakom mig när 2009 kommer klockan 12 ikväll.

Men först ska jag göra mig iordning och klä mig varmt. Jag och papi ska nämligen ut och gå en sväng. Vädret är ju underbart med inte ett enda moln på himlen! Men säkert kallt ändå. Har inte kollat på termometern, men av frosten utanför fönstret skulle jag gissa på det.
Imorgon blir det ut och springa med lillebror. Skulle egentligen gjort det idag, men pappa är sjuk så jag tänkte vara snäll mot honom och gå istället. Man måste ju börja röra på sig nu efter all julmat. Jag känner mig väldigt ofräsh som inte tränat med en styrka på hela lovet!

I keep dreaming you'll be with me, and you'll never go


30 / 12 - hemma igen

Nu är jag äntligen tillbaka i världens bästa stad, Stockholm. Gud vad man längtar efter en vecka på annat håll. Inte bara efter alla vänner eller efter sin egen säng.Utan också efter själva staden. Liksom storstads-känslan, att inte vara ute på landet där motagning och tecking till mobil är dålig, inte höra all dialekt som man ibland kan bli tokig på ;-) Ja, det är skönt i alla fall att vara hemma, trotts att det varit kul att träffa släkten och sådära. Har inte tagit så mycket efter att jag lämnade Jönköping, men någon ska jag nog kunna rota fram i morgon! PÅ NYÅRSAFTOOOON!

Eftersom att alla mina vänner bara dissar mig och åker till Örebro, Sälen och allt vad det är så får jag spendera min nyårsafton. Och välkomna det nya året, på egen hand. Eller inget roligt med kompisarna som jag hade tänkt. TRIST! Utan med familjen och lite gäster. Min gudmor kommer troligtvis med sin familj och sedan ska vi kanske ner till Thomassons på kvällen. Micke ska dock inte vara hemma, så jag hoppas inerligt att Matilda kommer dit! Annars kommer min nyårsafton vara så tråkig som den kan bli!!


en liten tråkig bild sen jag var hos farmor&farfar. Och det är apelsin
som jag har i munnen om någon undrar. Men har inte satt någon
fjortisbubbla eftersom den tiden är borta för länge sen :)

27 / 12 - pumps

Här kommer mina nya skor i alla fall. Snart blir det dags att packa ihop mina saker.


dålig bild, men det är svarta "lack"pumps. Rätt gulliga faktiskt!

27 / 12 - sista inlägget?

Det här kanske blir sista inlägget tills på tisdag. Åker till mormor&morfar imorgon och där finns inget trådlöst internet. Så ett litet uppehåll på några dagar och sen kommer jag vara på banan igen!
Idag var vi över till Kusinerna vid 11, LITE tidigt asså. På vägen dit stannade jag och farmor och köpte ett par svarta pumps till mig också. Bild på det kommer komma, kanske senare ikväll eller när jag kommer hem igen. Det var meningen att Elin och hennes familj också skulle vara med och fika hos kusinerna, men av en speciell anledning behövde dom åka. Inte kul eftersom jag inte träffat henne sen hon och AnnMarie va i Stockholm senast. Får hoppas att det blir snart igen bara!
Sedan var vi där lite grann. Och efter några timmar åkte vi med farmor och farfar och dom och åt en blandning mellan lunch och middag på någon resturang. Det var trevligt, men inte speciellt överdrivet gott.

Nu ska jag gå och vara lite social med släkten. PUSS

26 / 12 - dagens kap

Här bli då bilder från dagens kap på julrean. Plus lite saker som inte var på rea men som var nödvändigt för mig.

Vi kan ju börja med grejjorna från Gina Tricot.
Det var absolut KAOS som du kan läsa i ett tidigare inlägg,
men jag lyckades ändå få ihop lite saker!
sammanlagt blev allt detta 307 kr. En sak finns tyvärr inte
med på bild eftersom det är en julklapp till Cecilia!


halsband


tjocktröja,grå med stora knappar (sry för blixten!)


vit sjal, inte på rea, men länge funderat över denna.


grå vanlig tröja, bra att matcha tillsammans med accesoarer.
hätillsammans med shalen

Och här lite andra saker!


rosa lång tröja från JC, älskade färgen! 199 kr


Rosa nagellack från kicks, egentligen "chockrosa" men färgen
här är konstig!


Till sist, en rouge från h&M, 49 kr
lösnaglar från h&m, vet inte hur mkt men skulle gissa på 90 kr. (till nyår)
och en dubbel-mascara från kicks för ENDAST 50 kr.

26 / 12 - three points

tre poäng till slut! Bra drag i hovet om jag hörde rätt på radion?! Nu är vi på gång igen grabbar ;) hihi inget kval för djurgården i år inte, HOPPAS JAG

26 / 12 - DJURGÅRDEN mot RÖGLE



Kom igen nu pojkar. vi behöver de här 3 poängen mot rögle!
vi ska väl ändå inte hamna i kvalet med råttorna?

25 / 12 - galet!

Julrean är verkligen galen! Eller så är Jönköping en stad full med giriga människor! Jag var inne på Gina Tricot och stod i kö i en timme. Och precis innan affärerna öppnade var det en stor klunga med kanske 60 personer som stod och tryckte utanför Gina. När sedan dörrarna öppnades så typ rusade allt folk in och på mindre än fem minuter så var allting där inne helt förstört och rörigt. Allt folk tryckte sig fram och typ drog till sig allting som dom ville ha. Galet!
Hittade i alla fall många fynd och lite saker som inte var på rea men som var bra att ha saker och sådant som jag har planerat att köpa. T.ex. chock-rosa nagellack och även nya lösnaglar till nyår.

Men mer bilder kommer sen, för just nu sitter jag och äter pansionfrukt för fulla muggar!

26 / 12 - annan dag jul

Annan dag jul och i och med det JULREA! Tyvärr har jag behövt gå upp tidigt för att farmor säger att det kommer vara mycket mindre folk nere på "stan" om man nu kan kalla Jönköping för en "stad". haha! inte jämfört med Stockholm i alla fall ;-) Men farmor har säkert rätt i att det kommer vara lugnast.
Det blir alltså shopping idag tillsammans med farmor, Victor och Erik (?)
Slänger in en tråkig och ful bild från webcamen också. Ha en bra dag alla!


25 / 12 - jag blir inte gift!

Nu har det blivit en matbit bestående av gröt och macka. Och egentligen ska man ju lägga i EN mandel i gröten, men farfar hade lagt i några stycken istället. Och gissa vad? Jo både Jan, Victor och Erik får mandel i sina portioner och Erik får till och med två mandlar! Men jag får inte en enda. Från början var det ju faktiskt jag som ville ha det liksom! Så typiskt att jag blir utan ju.
Innan maten pratade jag lite med min kära Elin i telefon om att träffas imorgon, trevligt!! Dessutom testade jag webcam och tog lite foton med de olika funktionerna.

gröt utan mandel!



har inget smink, så varsogoda, brukar ALDRIG visa mig utan lite smink..
pratar dessutom med Elin i luren.


25 / 12 - bärbar dator

Nu kommer äntligen en bild på min julklapp! Det har ju gått några dagar där man inte riktigt kommit ihåg att ta kort på den. Man har lärt sig hur den fungerar och installerat alla pogram.
Men visst är det inte den bästa julklappen man kan få? I alla fall för min del. Kunna sitta lite var man vill i lägenheten med den, kunna ta med den när man reser bort som t.ex. nu. Det är verkligen smart att ha en bärbar dator!
Jag gillar den extra mycket just nu. Jag menar, t.ex. här till bloggen. Jag har ju alla program nerladdade till mobilen och redigerarprogram till bilderna. Alltså har jag bara med min lilla sladd och vipps så finns bilderna här! Om man inte skulle haft den här skulle det ju inte varit lika lätt:
- tagit med skiva som tillhör mobilen
- installera skivan så att mobilen funkar.
- hålla på med sladden och dessutom komma ihåg den när man ska hem?!

Jag tycker det här är himlans effektivt! PLUS ATT JAG NU HAR EN DATOR SOM JAG KAN HA MED TILL ÅRE MED EBBA!




Asus (?)

25 / 12 - ingen rubrik

Har ingen rubrik för det här inlägget har ju inte med något speciellt att göra. Det blir en liten "ta det lungt" kväll med kusinerna ungefär. Som på bilden nedan så sitter lilebror victor och kusin erik och kollar någon dålig film samtidigt som jag sitter här och filurar på datorn. Kusin Oscar kom in nu precis också. Så alla barnen är samlade kring två datorer!
Julgröt väntar om ett litet tag.


25 / 12 - jönköping

Nu har jag kommit till farmor och farfar. Eller det var ju rätt många timmar sen men. Vi kom hit ungefär halv ett. Har ätit jullunch med kusinerna och nu sitter jag här vid min dator och lillebror Victor och kusin Erik vid farmors dator. Sociala! Har tyvärr inte tagit några bilder än, men kanske blir det vid gröt-middagen. (Inte så gott) Men måste ju få vara med och få mandeln i alla fall?!

Mer uppdatering senare. KYSS

24 / 12 - ett år kvar

Nu är det ett år kvar till nästa julafton. 2008s jul blev ju faktiskt lyckad! Trots så lite julstämmning imorse. Dagen rullade på som alla andra julaftonar med kalle anka och hela köret! Fick lite julklappar i presentkort osv. Eftersom jag redan fått två stora jätte bra presenter i form av dator och barcelonaresa så var det ju inte så mkt kvar. Men jag är jätte nöjd med det! På kvällen har det i alla fall blivit lite packa tills imorgon när vi åker till Jönköping..
Hade velat va hemma med en speciell person istället men.. kussinerna och farmor&farfar väntar..
så nu blir det den sist ihopplockningen och sen en tidig sömn!

Vad har ni fått i julklapp? TELL ME!

24 / 12 - klockan är 3

Klockan är tre och KalleAnka väntar! Så ha det så trevligt framför tvn alla så kanske jag skriver någon kommentar när jag har lust. Lite bilder från dagen kommer här först!


Tro det eller ej, det SNÖADE faktiskt idag! Kolla de små vita prickarna!


Julfika med familjen


Klar med julklappsinslagningen!


Våran julgran i år. Checka julkulorna här nedan!


Mina djurgården-tröjor som troget har följt mig och granen i många år!


Dessa fick mamma i julklapp för kanske tre år sen, och följer också
med varje år!

24 / 12 - jul-outfit

Här kommer julaftonens outfit. Inte riktigt klätt upp mig eller så.
Det är ju ändå bara en mysdag med familjen?!





Dåliga bilder eftersom jag inte riktigt har lust att ta massor av
bilder på mig själv idag men..
- Cecilias svarta tubkjol (som jag glömde ta med igår, förlåt!)
- vanligt svart linne (egentligen rött band som skärp till)
- mina nya gråa knästrumpor från GT, 79 kr.
- guldiga örhängen från GT, 49 kr
-rött band i toffsen

24 / 12 - JULAFTON!

Äntligen julafton! Men inte direkt den stämmningen? Jag brukar inte känna en speciell "julkänsla" direkt. Men i år har jag till och med hört andra personer klaga på det! Och inte bara några stycken utan rätt många! För min del har jag nog varit för stressad över allting för att uppfatta och "andas in" julen. Jag har t.ex. inte varit nere vid NK och kollat någon julskylltning alls. Vist det är jätte tråkigt osv. men det är ett sätt att känna att det är jul i alla fall.
Jag har heller knappt satt upp någon julpyntning alls i mitt rum, faktiskt inget, eftersom det har varit så stökigt så har jag bara ställt lite av grejjerna jag brukar ha på bordet. Och det är lite sent att komma på det nu tycker jag? Jag ska i alla fall bättra mig till nästa år för då ska jag ha en riktigt julig-jul!

Alla får ha en jätte bra julafton så kommer mer uppdateringar under dagen säkert, eftersom jag kan ha min bärbara dator här vid tvn när vi kollar kalle anka!

Här kommer i alla fall efterlängtade bilder från lovet?




Cecilia&Ida - vaxmora



Katta&Ida - bussen (saknar dig katta ha det så bra i indien!)



ida&Cecilia - busshållsplats



Ida&Cecilia - busshållsplats



Ida - Tcentralen

23 / 12 - dan före dan

Japp en liten liten dag kvar nu! Ska åka till Sollentuna och träffa Cecilia och Amanda. Sen vet jag inte vad vi hittar på. Ska nog ta och föreslå att åka till stinsen eftersom jag behöver ett par röda knästrumpor. Haha!
Nu måste jag rusa! Och eftersomdet inte GÅR att installera mitt mobilpogram till den här datan! Blir det inga nya bilder :-(


Älskling<3

Ida, nu måste jag bara skriva det här, eftersom det ser ut som att jag inte gillar dig och att allt kommer skita sig mellan oss i ditt förra inlägg... Men det är inte så, för jag gillar dig verkligen och jag hoppas verkligen att det kan bli du och jag en dag, Du är sjukt fin och helt underbar, Jag vet att vi bara träffats 1 gång och bara pratat några timmar i telefonen men det skiter jag i , för allt, verkligen ALLT kännes så rätt, Du är helt underbar och fin, du är helt PERFEKT Ida holmqvist<3

Som jag har sagt till dig förut så önskar jag verkligen att det kan bli du och jag en dag, och jag vill verkligen vill få somna med mina armar runt dig och sen kunna vakna upp och känna hur gott du luktar, trycka mig närmare, hålla om dig , och kunna somna om och veta att jag ligger bredvid den finaste personen i världen, den jag älskar... <3
Jag vet att det går ganska fort mellan oss, eftersom jag kan säga till dig att jag älskar dig och verkligen mena det<3

Ville bara att du ska veta att jag verkligen gillar dig Ida<3

Vet att jag inte har så mycket tid som vi båda vill att jag ska ha, men innebandyn är mitt liv och det kommer det alltid att vara, men det är inget som säger att du inte skulle kunna "vara med" och vara en stor del av mitt liv, för det vill jag verkligen...<3 men nu ska du i försäg bort, och vi kommer inte träffas förens efter nyår... men jag kommer sakna dig sjukt mycket och vi kommer nog prata en hel del i telefon misstänker jag hihi<3

Jag älskar dig Ida, du får tro vad du vill men det gör jag och jag ville bara skriva det så du förstår att jag verkligen gillar dig och att jag inte bara driver med dig... vet att du säger att jag kan få vem jag vill och bla bla bla.. men det skiter jag i... vill inte ha någon annan , vill bara ha dig Ida Holmqvist!

jag ÄLSKAR dig hoppas du fattar det nu!...<3333333


22 / 12 -



vill inte åka, vill inte att de ska skita sig mellan oss..
hihi du vet inte hur bra de känts att prata med dig så många timmar,
träffat dig så lite men ändå.. :$ vill ha all tid i världen med dig,
fast vet att de aldrig kommer bli så.. saknar dig, bara så du vet.

22 / 12 - julklapp

Idag har jag fått typ min enda julklapp för året. En riktigt bra julklapp i alla fall! Det är med just den jag sitter med nu! Min absolut egna bärbara dator! Min gamla har ju varit lite sisådär och hållt på att gå sönder nu ett bra tag. Då kom pappa på en bra idé att jag kunde få en bärbar i julklapp av familjen och släkten. Eftersom det är mycket skolarbete man gör via datorn också är det ju rätt bra att få en bärbar så man dessutom kan sitta var man vill i lägenheten.
Vet inte riktigt vad det är för någon jag fått men bild kommer komma så fort jag installerat mobilen till datorn.

Har inte gjort så speciellt mycket idag. Har fixat och installerat saker här, och bara tagit det lungt faktiskt. Dessutom varit inne i stan och tagit den första sprutan mot livmoderhalscanser. Jag hatar verkligen sprutor, det gör ont och jag får alltid ont i huvudet som nu!
Skulle ju träffat Cecilia och gjort någo nu på kvällen men orkar tyvärr inte det. Hemskt tråkigt!

21 / 12 - första inlägget för jullovet

Ja dethär blir jullovets första inlägg faktiskt! Har haft fullt upp i sollentuna med Cecilia så har inte hunnit! Vi har varit lite i edsberg och lite hemma och myst. Inte så mycket speciellt faktiskt. Bilder kommer komma kanske ikväll eller kanske imorgon vi får se.

Sista dagen i skolan var i alla fall skön och extra när man fick sina första betyg. Jag fick alldeles för bra för att vara första terminen i åttan. Men gissa hur stressad och jävla plugghäst jag har varit?!!!! fem mvg och resten vg. Gissa vrf jag har varit helt död den här terminen? Det mesta beror väl mest på pressen liksom. Jag hade inte behövt plugga så hårt i alla ämnen, men allt snack i skolan med lärare har varit om betyg, hela terminen. Gissa hur stressad jag har varit i de här månaderna nu?!

Ja det här va lite snabbt bara, kommer mer tillsammans med bilder osv senare. ha det himla bra alla!


19 / 12 - sista dagen!

japp, nu äre bara att dra sig till skolan och få jullov! OCH SINA LIVS FÖRSTA BETYG!!
Ha en bra dag alla! jag ska åka med pappa och lillebror och kolla på julklapp till mig (bärbar dator) och sedan äta lunch, vad händer i era liv? KYSS

18 / 12 - pictures

blir tre bilder från igår och idag. Var ju på så himla dåligt humör igår, men här kommer den uppdateringen istället.



Emilia och Ebba i matsalen



Min kväll och eftermiddag igår. Mellis med fullkornsbröd och
smoothie. Och på kvällen blev det ansiktsmask, som blev varm! As skönt.



Min och Saras julfika hemma hos mig. Blev dessutom mörkt ute som gjorde
att det blev mysigare, det enda som vi tyckte fattades på våran jul dag var
snönn som tv har sagt ska komma till jul!

18 / 12 - juldag

japp, idag var det en "juldag" för mig och Sara. Hon gick för en timme sen kanske så jag har slappat lite framför tvn. Vi köpte fikat som jag skulle bjuda på efter våran vadslagning om vilken dag den första snönn skulle komma. Vi gjorde varm oboy och drack julmust och fikade. Samtidigt som vi spelade kort och lyssnade på julmusik. Det va kul! :-)
Bild kommer om ett litet tag innan jag åker på våran avslutning med innebandy, det vill säga match mot våra päron! Hihi.

Dessutom har jag rensat kommentarerna här på bloggen!!!! Jag bryr mig inte direkt vad ni skriver, men jag blir irriterad på att anonyma personer kommer med onödiga kommentarer! jag fick ett samtidigt som jag och Sara kollade lite här på datan, och gissa hur irriterade vi blev liksom ? :-S har dessutom sett att ngn, skriver lika onödiga kommentarer till många av mina kompisar. Asså man kan ju lägga ner allså :-S
fjortis var jag INNAN, inte NU!

KYSS

17 / 12 - butter

Inte haft en bra kväll och eftermiddag alls. Fråga inte varför. Har varit så himla trött efter att nästan somnat i Livs knä på en rast i skolan. Det är väl all skoltrötthet som sätter sig i kroppen nu de tre sista dagarna! Tänk en hel termin med massor av arbeten! Jag orkar verkligen inte skriva och lägga upp bilder från dagen. Det får bli imorgon istället!
vill bara att en speciell person ska svara på sms, så man kanske blir lite mer glad..

gonatt

17 / 12 - julklappar

Hejhallå, morgon, tråkig skola & skit trött!
Haha det är så jag känner mig just nu! Har verkligen ingen lust idag att göra något alls. Hade gärna legat kvar i min varma säng och sovit hela dagen! Men skolplikt är skolplikt.. (hur det stavas) Och alltså bara att dra sina fötter dit. Vi slutar ju faktiskt tidigt idag, klockan 2. Och då ska jag åka med bästavän till stan. kanske kolla lite kläder, men framförallt leta efter julklapp till henne, typ den enda jag köper till i år. Eftersom jag med flickorna i klassen har bestämt att vi ska ta en julfika istället för att köpa julklappar.

Hann inte skriva igår eftersom jag hade fullt upp. Skolan gick rätt snabbt, fortsatte sy på min julklapp till pappa. Som jag faktiskt är lite tveksam om den ska bli till han, tror inte riktigt den passar honom. Den julklappen, till vem den nu ska bli istället, ska jag bli klar med idag.
Efter skolan var det direkt hem istället för att fika med Sara, eftersom jag skulle baka till min innebandyavslutning. Och till sist lite senare på kvällen åkte jag och träffa Sandro, hihihi (a) det var inte bestämt förens då, men så blev det i alla fall. Vi typ började kolla på film, men kom inte så långt med det, så typ mest pratade och sådära (a) hihi det var jätte mysigt i alla fall!!! :$

eftersom jag inte hann att ladda upp bilder igår, och inte nu på morgonen heller,
så blir det en gamal bild igen. Saknar allting här!
Saknar att vara liten och inte tänka speciellt mycket på vad man gör.
Jag saknar sommaren, hatar det här slasket. Och så saknar jag Robin!
Det var inte så länge sen jag träffade henne, men det blir mer sällan vi ses.
Vill ha sommar nu och vara på Nibbla tillsammans med henne, som vanligt!



15 / 12 - rätt okej

Idag var då första dagen på elevensval och faktiskt rätt okej.. Allså, rätt chill sådär att typ sitta och prata hela dagen samtidigt som man "pysslar". tyvärr kan jag inte säga vad jag gjort idag, eftersom de ska bli en julklapp till mamma och jag tror att hon läser bloggen. SRY!

Dessutom var det några sexor och sjuor som kaxade fett mkt mot oss! Haha, sexor SKA inte kaxa mot åttor! haha, Emilia satt och sjöng (som vanligt :-D) och såklart var inte alla andra vana vid det, som vi i klassen har blivit under alla år ;-) emilia inget illa, jag har börjat gilla din sång! Och en tjej i min lillebrors klass sa typ något liknande "allså kan du vara tyst du är irriterande" haha gissa va sur Emilia blev (a) så Emilia och Bahar började sjunga ännu högre bara för att retas. Och så härmade Bahar de andra vad dom än sa. Då började jag typ aasgarva för de va så kul. Och när jag typ direkt efter skulle få hjälp av Kerstin så sa jag typ ngt "menmenmenmenmen" för att jag inte kom på vad jag skulle säga, alltså inte stammade elr så, utan bara upprepade samma ord flera gånger. Och då satt den där himla tjejen och härmade mig skit högt xD asså fatta va kaxig man måste va för att göra så mot åttor liksom! Haha dom ska få imorron allså, Emilia är säkert taggad för ännu mer sång ;-)



haha aaaaaas gammal bild, på mig och lillebror
och våran förra katt (a) bjuder på den!

15 / 12 - back to school

Sista veckan nu då! bara att stå ut! Slöjd på elevensval, mycket bättre än att jobba vanligt!
Igår gick det ju inte så bra för sverige, förlora i förlängning i vmfinalen. Synd pojkar efter att ha tagit igen från 0-4 till 6-4! Annars på kvällen gjorde jag ingenting, tog det lungt och snackade lite granna med supersöta sandrooo :-) hihi han ringde imorse också, hur gullig får man inte va?!

Nu ska jag till skolan i alla fall, hade! KYSS



outfit:
jeans: h&m
vit tröja: utförsäljning på öland
halsband: GT

14 / 12 - trötter

Idag ska jag verkligen inte göra någonting! Jag somnade jätte sent 'igår' och kunde inte sova på morgonen, så jag har sovit sådär 5 timmar inatt. Alltså ska jag ha en riktigt chill dag idag. har börjat städa mitt rum lite, ska fortsätta om en liten stund. Annars bara slappat framför MTV och kollat på the hills.
Klockan 4 blir det vm-final, Sverige-Finland i innebandy vm. Det kommer jag inte missa kan jag säga dig!
Idag har jg inte alls mycket att skriva om, så vi får se om det händer något intressant ikväll som man kan skriva om, annars blir det uppdatering imorgon. KYSS


13 / 12 - HOME

Älskar den här låten!


13 / 12 - innebandydag!

Den här dagen blir det BARA innebandy. Jag gick nämligen upp klockan 7 för att spela match med 94orna. Eftersom typ ALLA var sjuka, så behövde vi ta in massor av 95or (vi var 4 94or!!!) den matchen gick inte så bra och vi förlora mot Täby.
efter detta var det dags att äta lite lunch och sen direkt vidare till mina och cecilias matcher som vi skulle dömma. Tre matcher under 2 tim och 30 min ungefär. Alltså 330 kronor rikare nu.
DIREKT efter det var de samling för oss i DJ och en match mot Töjnan! Derby som vi gick segrande ur. Riktigt dåliga förlorare måste jag säga, eftersom både tränaren och två spelare fick utvisning för rätt fula saker. Tränare som ska visa gott exempel och ändå fick han utvisning för att ha tjafsat med domaren. De två andra utvisningarna låg jag bakom! Haha! när först en höll i mig och i andra så knuffa hon mig med klubban rakt i ryggen och ut över sargen.

Nu vilar jag, men har kollat sista perioden på vm semifinalen i innebandy mellan Finland och Tjeckien. Och om ca fem minuter sitter jag fasstklistrad framför tvn igen då Sverige kör sin semi!

Alltså BARA innebandy idag!

13 / 12 - luciiiia och lite från igår

Japp idag äre alltså Lucia och jag har inte kollat på ett ända luciatåg! pinsamt värre asså! Men jag har haft fullt upp hela dagen som ni kommer få höra om i inlägget här efter. Tänkte bara lägga upp lite bilder från igår, då jag och emilia först var på stan och jag köpte MIN NYÅRSKLÄNNING! Den kommer det bild på lite senare, kanske imorgon. Sedan var vi hemma hos Emilia och gjorde oss iordning för kvällen, då det nämligen var terminens skolfest. Drog dit rätt sent, men fortfarande hade inte så mycket folk kommit. Senare blev det lite mer drag i alla fall. Jag åkte rätt tidigt eftersom jag hade tidig match. Mer får ni läsa om en liten stund.

   

1. Emilia gullenos
2. haha!
3. Sofia uppe med dj quality! :)

11 / 12 - nolabb

Nu har jag lektion i datasalen. Haha no-labb ska väl igentligen vara i labbsalen men inte idag! Vi ska bara fyll i en blankett och sen är lektionen slut typ. Sedan har vi sista gymnastiklektionen det här året och sen är dagen slut. Rätt skönt om jag får säga det själv. Innan idag har vi ju bara haft svenska med betygssnack (ännu ett MVG för mig!!), spanska där vi kollade film och sedan matte där vi bara lekte lekar.

Nu ska våran lektion börja och jag måste byta dator så jag sitter vid Sara. Ha det braa! PUSS


10 / 12 - skryyyyyyyt

Eftersom jag tycker jag jobbat så jävla bra under den här terminen måste jag väl få slänga in lite skryt här på bloggen? I några ämnen har vi nämligen haft betygsnack och jag tycker det så här långt har gått RIKTIGT bra för mig, har fått betyg i matte, no, musik, spanska, engelska. vill ni veta hur det gått?
matte: VG
no: MVG(+)
musik: MVG
spanska: MVG
engelska: VG
Tycker jag kan få skryta lite granna i alla fall?!

BTW, vilka har glömt den här underbara killen? var bara tvungen att sno videon från www.yourse.blogg.se . för när kan kollar på den får man flashbacks hur KÄR man blev när man såg det här första gången på tv! han har legat lite på hyllan för min del eftersom alla snackar om att han är bög. Och allt jag hört från min käraste släkting i Jönköping om att han är världens största player, har inte gjort att jag blivit så värst imponerad. Men erkänn att han är världens underbaraste på den här videon!



Sebastian Krantz !

10 / 12 - you know you want to


min outfit idag, lite konstig eftersom jag hade den här vita tröjan.
som jag för det mesta brukar ha på sommaren typ på vägen
ner till stranden. den har i alla fall med den här texten:
YOU KNOW YOU WANT TO

btw, sandro_92@ ville så gärna vara med på bloggen,
så han får vara de för han är så gyllig (; !

10 / 12 - allt skolarbete slut, full gång med bloggen igen!!


10 december och sådant här väder, vad säger ni?
inte så kul? jag håller med fullständigt!


väl hemma pepparkaksbak! pappa åt upp typ halva min deg!


mamma började med allt julgodis!!!! mums (a)


här ska de bli typ sådana där chokladgrejer som man köper
i affären i sådana där former (a) haha kommer inte på
vad dem heter, sry!

Mobilen har jag äntligen fått att funka så nu blir det bilder och inlägg så det bara ryker om det! njut nu!

1 / 12 - december

Nu är det äntligen December och snart jul! Vilka längtar inte till jullov liksom?
Ska bara berätta att jag kanske inte kommer hinna skriva mycket alls den här veckan. Vill ni veta hur veckan ser ut?
Tisdag (imorgon) - muntligt spanskaprov
Onsdag - svenska läxa + coaching av domare
Torsdag - matte prov + planera allt till Åre med Ebba + träning
Fredag - engelska läxa + vara med emilia
Lördag - match med dj + Robin, Billy och Anna kommer på middag
Söndag - Match + storstädning av rummet
Måndag - Match direkt efter skolan
Tisdag - No prov

Plus att jag varje dag måste göra So hemma eftersom vi har en stor arbetsuppgift om franska revolutionen. har sisådär 6 skriftliga uppgifter kvar tills nästa vecka..
Så jag får se hur det blir med bloggandet nu framöver, men ska i alla fall fixa så det funkar med mobilen och bilder till datan så fort som möjligt! Jag kommer verkligen skriva så mycket jag hinner och orkar, så får vi se hur mycket det blir.

Haha som bild blir det en på mig och Ebba, ni ska veta att jag bjuder på mig själv så jävla mycket nu när jag lägger upp den här så det är inte sant!


RSS 2.0