30 maj. snart sollentuna

Varit typ en fett tråkig dag.. svenska på morgonen, citat till "den osynliga" sen matte.. typ bulltävling fasst självständigt. Och varken jag elr Ebba klarade det, fasst vi sammarbetade. Jag fattar verkligen NOLL vad Bo snackar om! Skönt med matte i klassen nästa år! Sen bild, håller på med collage, jätte tråkigt! Sen lunh, äcklig soppa. Efter lunch svenska nr2. Fick börja med sånn där SKIT TRÅKIG OCH SVÅR gramatik. Fattar verkligen inget av sånna där konstiga ord, typ substantiv i singular bestämd form elr vad det heter :-S Sisst NO. En redovisning sen fick vi gå.

Nu ska jag alldeles strax dra till pendeltåget och åka till sollentuna station. Träffa Cissi , och Christina (?). Det blir ltie Vcafé ikväll. Amanda kommer dit senare efter sin fotbollsmatch. Sen ska jag sova hoss henne.
Åker till landet från Rotebro tidigt i morgon, kemmer inte skriva ngn blogg i helgen.

Vad ska du göra ikväll ?
Och jah, i alla fall. Ha en bra helg / idasjutton

29 maj. ornööööö

Idag gick jag då upp vid 10 i 6. Då en vanlig normal männska igentligen sover sin skönhetssömn. haha. i alla fall jag! Vi skulle åka till ornö med klassen. Såklart fick jag min "morgon sjuka" när jag mår illa och är jätte trött. Men jag lyckades faktiskt va riktigt trevlig mot pappa, eftersom han va uppe vid kvart över 6 för att skutsa mig och Sara till skolan. Därefter, blev jag rätt trött och "konstig" faktiskt, som vanligt. somande faktiskt till lite grann på bussen efter pendeltåget. Därefter båt från Dalarö till Ornö.
Det va riktigt fint väder, och hela dagen solade vi, och jag faktiskt BADADE ! Första doppet för i år. kommer bild på det någon gång när jag har tid. Vi spelade brännboll, mentorsklasserna mot varrandra. Och så klart vann Hasses grupp! :-) lite utklassning om jag får säga det själv (a) OCH VI FUSKADE INTE.
På vägen hem blev det värsta historien med ngra tjejer på bussen, men de orkar jag itne berätta om, så tröttsamt. Men jusst då vare grymt kul (a)
Kyss på rumpan / ida


nya shorts & nytt linne

image17

vitt linne från h&m, 79.50 kr
svarta shorts från h&m, 98 kr.
väldigt enkla kläder, men snygga ändå.
Det ända dåliga är att linnet är rätt så genomskinligt.

28 maj. ska skynda på träning!

Hejhej! Varrt väldigt fint väder idag jue, hoppas alla haft en bra dag :-)
Jag träffade Olivia på tuben på väg till T-centralen och min sjukgymnast. Va kollade på skor åt henne, fanns inget bra typ ? Jag köpte ett linne och shorts från H&M. lägger in bilder sen!
Nu ska jag SKYYYYYYYYYNDA på träning. Puss&Hej

28 maj, snart skola!

Godmorgon alla!
Försöker skriva ner lite i all min hasst (a) ska alldeles strax gå upp och möta Sara och Emilia. Det är vår tidigaste dag idag 8.20 och jag har alltid lika stressigt! Skolan idag blir väl vanlig? Gympa och syslöjd nu på morgonen. I eftermiddag måste jag skynda in mot hötorget/plattan. Ska köpa shorts och linne som jag hade funderat på innan, sen stressa vidare till sjukgymnasten. Har slarvat lite grann med övningarna så jag får se vad hon säger ;S Den håller på till kanske halv fem. Sen hemn direkt. Vi har möte inför nästa år med innebandyn och sedan träning.

Kommer inte hinna skriva varken i kväll eller i mornmorron. Eftersom vi ska till Ornö med klassen. Ska va i skolan SENAST HALV 7. Jag svär att jag inte kommer komma upp så tidigt. Måste kanske gå upp halv 6, ofta att ngn är vaken då liksom?!

Ha en jätte bra dag. Kyss/ ida17

bloggen är nyfixad

har fixat bloggen lite. VAD TYCKS?

27 maj. solig tisdag

Godmorgon alla söta !
Börjar 9.30 idag som alla tisdagar. Alltså har jag rätt gott om tid att skriva och fixa mig.
Jag är SJUKT trött idag, hade jätte svårt att sova igårkväll, under natten va katten inne hoss mig och störde. Vaknade halv 7 för att det va jätte ljust inne i rummet. Efter de vaknade jag efter två minuter. Alltså jag sov två minuter, vaknade och somna om, sov två minuter, vaknade och somna om. I en timme. RIKTIGT JOBBIGT!
Dagen annars idag blir:
-först skolan, tror det blir rätt chill. har faktiskt hunnit klart med det mesta i allt.
-typ skynda till pendeltåget och åka och träffa Emma (kanske Paloma?)
-måste va hemma till 7 när vi äter middag.
-GOSSIPGIRL.

Inget mer tror jag ?
Ha en riktigt fin&underbar dag / ida17

26 maj. trevlig dag idag?

Precis varit ute på en 3 km runda med papi. Som de kommer bli nu 4 gånger i veckan under sommaren. HELA LOVET! Men jau, det kommer behövas till hösten. När 91orna och ngra av oss 94or blir damjuniorer. Fyfan va jobbigt det kommer bli alltså.
Seriöst så höll jag nästan på att spy efter springandet idag. Första delen ca 1,5 km. körde vi i de tempot som pappa ska hålla när han cyklar vätternrundan, och han har 'lite' bättre kondition om man säger så (a) men skönt nu efteråt.
Dagen idag har rullat på som vanligt. Hade håltimme första lektionen. Vi sköt upp våra raketer på tekniken, kommer bild på min, Emilias och Felicias raket, EDGAR lite längre ner :-) Som typ skulle föreställa en drakjulgran ? (a) ajja, vår va i alla fall den snyggaste. Ha en bra kväll / ida17 at playa

image16

26 maj. skola igen -.-

Okej, skriver lite snabbt nu bara. ska börja gå och möte Sara och Emilia nu om två minuter. Hade sovmorgon till 20 i 10 eftersom resten av klassen skullke gra soprovet. Sara hade däremot glömt det, stod uppe och väntade på mig när vi igentligen skulle träffas, STACKARN ! Slutar fyra idag, sedan drar jag hem, ska ut och springa osv. Ha en bra dag ! / idasjutton

25 maj. hela helgen på landet.

Hejhej! japp, en helg slut nu igen.. har varrt på landet hela helgen, alltså inte skrivit ngt i bloggen elr så. Jag hade tänkt skriva lite om fredagen osv nu till en början med. Men om jag ska vara ärlig så kommer jag itne ihåg någonting faktiskt. Jag har varrt lat hela helgen, bara legat och glassat i solen typ, solat, solat och solat. Robin va på landet, freda-lörda. Sen skulle hon ha typ ngn fest för nånn som fyllde år.
Och jag blev ensam kvar (a) haha. När hon hade åkt fortsatte jag att sola, sola och sola. Sen idag, söndag, har jag först solat. Sen hadejag träning. Det skulle ha kommit en tränare till vårat damjuniorlag, som jag spelar med också. Men nej, han hade "jobb" att göra. Vilken tönt alltså, vem vill missa att se vårat lag spela ? (a)
Men i alla fall, det blev en vanlig träning
Nu ska typ jag, mamma & Victor kolla på "morden i midsomer" haha. Får se vad som händer mer ikväll. Kyss


22 maj. torsdag snart helg.

Gokväll. haha, va fult de låter.
va nyss ute med pappa och sprang. Inte speciellt bra. Springer ju en gång i veckan, och de här va klart sämsta tiden. Men mina knän va lite "konstiga" idag (som alltid!). Tejpar ju dom nu fram till nästa vecka när jag ska till sjukgymnasten igen.
Annars idag har jag varrt i skolan, sovmorgon till 10.20 eftersom vi inte hade ngn gympa. Hade so prov sissta lektionen. Det gick typ bra ? Vi hade typ på bibeln. Rätt lätt, fassten jag inte pluggade ngt alls, förutom att mamma läste igenom hälften av kriterierna med mig igår.
Efter skolan drog jag, Emilia & Sara och solade solarium (igen) elr jag och Sara solade, inte emilia. Hon är ju så brun ändå, från i somras ;O Dom tyckte jag blev "fett brun" men det blev jag inte ? Eller så sa dom bara så :-) tror det, för jag tyckte inte de blev  så stor skillnad?
Har inga bilder från idag, och har inget mer att skriva om. Så jag får väl säga "gokväll" igen.
Inte säkert jag skriver i morgon. Kanske på morgonen. Jag är på landet med, rdoyle@ hela helgen.
Kyss, idasjutton

22 maj.

Godmorgon! Eftersom vi har ännu en håltimme, från gympan. Så hinner jag fixa lite grann på datan också. Vi börjar 20 över 10. Skönt, jag kunnde sova till halv 9!
Idag ska vi sola igen på solkungen (?) . Det va vad vi sa i tisdags i alla fall. Men man vet ju inte om alla ändrar sig?
Dessutom har vi so prov idag. Elr dom som vill ha idag, (typ dom flesta?) Jag vet i alla fall bara att Yasmina och Felicia skriver på måndag, eftersom dom ska till grönan idag. Och typ Olle & Vincent?
Men i alla fall. Jag kommer skriva mer ikväll. Ha en bra dag. Kyss, idasjutton

21 maj.

Vilken otur man kan ha ?! Okej visst, tur i oturen. Redan igår visste vi att vi inte hade ngn gymnastik, alltså skulle vi ha mer än två timmars lunch. Jag och Sara kommer till skolan precis vid 20 över 8 när vi börjar. När vi kommer ner till syslöjden berättar resten av tjejerna att vi inte har ngn slöjd! Alltså kommer vi till skolan 20 över 8 när vi kunde börjat 12 !!! Inte kul, jag kunde sovit hur länge som helst, eftersom jag är inne i en trötthets-period jusst nu.
Vi gick till fridhemsskolan för att hälsa på lite grann. Sedan till McDonalds, Felicia, Sofia åt glass, jag åt morötter. och vi upptäcker att CHICKEN BURGER IS BACK ON TRACK! Emilia blir helt galen typ (-; Vi fortsatte mot subway där vi åt lunch för dagen, för mig blev det kyckling på min macka. Nu sitter vi i datasalen. Christina släppte in oss, hon har faktiskt slutat ha pms nu. Slutet av terminen hon kanske kommer va snäll?
Ikväll blir det träning, kanske skriver lite och lägger in bilder från dagen, vi får se.
Puss på rumpan, idasjutton.

tiiisdag 20 maj är lika med gossipgirl!

Japp äntligen hemma. Eller, äntligen och äntligen. Dagen har ju inte alls varit jobbig så det har inte varrt så jätte mycket att längta till. Vi börjar med att komma till skolan 9.30 när vi börjar. So:n va inställd alltså kunnde vi ha börjar 10.30 om vi visste det!! Inte kul. Istället får letar vi efter en lärare som kan låsa upp och ge oss tillåtelse att va i datasalen, efter ett tag fixar Hasse det. Fixar och trixar lite med bloggen och playahead. Sedan har vi livskunskap, med Janne. Bara sitta och "kolla på film".. jag lyssnar däremot på musik hela lektionen. Sen lunch, äcklig pasta med ngn sås. Efter det svenska, läser klart dom sissta sidorna i läsboken, skriver citat, inte jobbigt alls. Efter det Matte. Med Bo, det ända som krävde lite koncentration idag. Håller typ på med algebra och jag fattar INGENTING. Sen engelska, jag Felicia och Sara gör "powerpoint" i datasalen, naaat. Sitter inne på playahead hela lektionen. Sen slutade vi. Hade håltimme på klasstiden, där jag och Vincent blir tvingade att gå till friends.

Efter skolan drog jag, Yasmina, Esmat, Felicia, Emilia & Sara och solade solarium (nästan alla tjejer i klassen) Jätte läskigt fan! Jag och Yasmina var nervösa hela vägen till solkungen (a) Japp och samanlagt idag har jag och Yasmina ätit två glassar var, alltså bestämde vi oss för att ha "sockerförbud" fram till på söndag, ngt som jag inte va så bra på förra gången vi prövade.. (aa)
Glömde so böckerna i skolan, så jag har inget plugg att gra alls nu ikväll, SKÖNT! Tänker tare lungt här vid datan, sen vid 8 kolla på favoriterna, Gossipgirl! Skit kul att det börjat igen!
Ha en riktigt mysig kväll alla. XOXO (Gossipfebeer!) idasjutton


image14

20 maj.

Godmorgon! Snart äre skola dåra, triiiiiiist! Får hoppas att vi får jobba med boken och citaten idag på svenskan, annars ligger jag risigt till, tror bara jag fixade 2 av 5 citat igår. Och undra om Janne fortfarande är borta ? Då får vi massor av håltimmar igen, chill.
vädret idag är jue mysigt, soligt och så där. Perfekt för att sola... solarium (a). Drar till solkungen med Yasmina, Esmat & Lotta, måste hinna vara hemma innan fem, då ska lillebror låna mitt busskort till träningen, stressigt!
Vi får väl se senare vad jag mer hunnit med idag, tror inte det blir så roligt.
Ha en bra dag!

19 maj. svenska läxa

Fixar lite granna med bloggen. Det börjar jue faktiskt bli rätt okej, visst ? Vad mer ska man gra ikväll ? Jag har faktiskt ingen aning. Svenska läxa, tråkig bok i stil med ngt "den osynliga". En typisk tråkig christina-bok! ska ha läst från 93-137 + 5 citat tills i morgon, jag har inte enns börjat  -.-
Om jag inte misstar mig så är det väl inga roliga tvpogram idag? Förljer ju inte så många serier, pallar inte. Men favoriterna, Gosspgirl börjar ju i morgon igen, TUR!

Vi hade ju ingen No elr teknik idag, alltså slutade jag 13.50 istället för 15.40 (tror jag) Skönt som fan! Tog en liten sväng till stan med sofia, igentligen skulle Esmat med också , men ändrade planer. Jag köpte vaxning till bena, eftersom vi ska sola i morgon, urkassa strips! Får se om mamma klarar av dom bättre sen när hon kommer hem. Vi kollade dessutom på g-star där det är 50% rabbatt på en del saker nu, men nästan BARA 96 jeans, så ute..

En sak som är säker är att jag ska sova RIKTIGT TIDIGT ikväll. haha. jag har knappt sovit ngnting i helgen. Som tur är har jag sovmorgon i morgon, 9.30. RIKTIGT SKÖNT! att få sova ut liksom.
Kyss


19 maj

Hejhej! Nu sitter jag i datasalen med brudarna. Esmat, Emilia, Sara. Jag tar väl och startar om, bloggen dåra :-) devote som Paloma visade mig funkar bra, men blogg.se blir mkt snyggare, nu när man väl fattat det :-)
Vi har håltimme på No:n. Alltså har jag tid att sitta här nu och fiffilura. I och med att Janne inte är här så har vi inte heller ngn Teknik. Esmat , Sofia och jag drar iväg på stan ett tag.
Kyss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0