28 / 8 - goda nyheter

Dagen idag har faktiskt gått snabbt. Vanliga lektioner till efter No:n som var direkt efter lunchen. För min del blev det ingen Gymnastik eller So, eftersom jag hade tid hoss min sjukgymnast. Efter att ha tränat mina knän sen i vintras / tidigt i våras, har jag börjat få ont igen. Knäskålen knäcker. Det har du säkert varit med om när du böjer på knäna och det knäcker? Så knäcker mina knän bara att jag står rakt upp och ner. Men det var goda nyheter, inget i knäet som gått sönder, som mamma trodde det kanske kunde varit. Jag har tränat ena muskeln till knäfästet som jag ska ha gjort. Så bra att det blivit så mycket starkare än baksidan. Därför hoppar min knäled snett i steg och rörelser. Bara att träna upp den muskeln också, och tillbaka till sjukgymnasten om två veckor!

Bilder från idag:
1. En vanlig matte lektion i klass 8a, lite av linnea och Sara på golvet.
2. jag & Emilia sis vid spegeln

           


28 / 8 - försenat innlägg

hejsan hoppsan alla som är uppe såhär tidigt! har lite brottom till skolan nu eftersom ja ginte enns börjat sminka mig! Igår låg internetet nere så det blev inget innlägg. det var i alla fall vanlig skoldag, med idrott som för dagen var brännboll. Efter skolan blev det en sväng till h&m och köpte sjalen som finns på bild här nere. efter det ett rejält tag i pluggandet i No, eftersom vi inte lär oss NÅGOT på lektionerna! Lite mellis också, och sedan träning på fem personer. Det blev mest fys och lite skott. ha det bra idag, så skriver jag i eftermiddag! Kyssar / ida17

                       

26 / 8 - skärpning!

Hejhej, hann inte skriva något innlägg som jag hade tänkt i morse. Blev väldigt stressigt till skolan eftersom jag bytte kläder ungefär 6-7 gånger, riktig beslutsångest! Och jämfört med igår när bussen inte kom när den skulle och jag&Sara fick ta tunnelbanan så kom den faktiskt idag. Några minuter sent men lagom för att vi skulle kunna ta det lungt upp sissta biten till skolan! Annars var det bara långa och tråkiga lektioner! Senare en snabbis ut på stan utan att hitta något fynd, och nu alldeles strax kommer pappa hem med sushi, YUMMIE!
Och jag ska skärpa mig här på bloggen nu! Efter att skolan drog igång så har jag varit ännu tråkigare än vanligt! (?) Roligare innlägg och MYCKET mer bilder! Börjar med väldigt gamla bilder, så inga dumma kommentarer för jag tycker dom två första är riktigt gulliga!

1. Tessan (smilis) i holland för tre år sedan!
2. Cecilia bäästis, vet inte för hur länge sen men ett bra tag sen!
3. Jag för ett år sedan, i barcelona, haha!

                   

25 / 8 - grymma på hemkunskap & kattastrof-matte.

HEJHEJ, dagen har väl ändå gått hyffsat fort, för att vara våran längsta dag. Vanliga lektioner och riktig kattastrof matte med våran vikarie "John Travolta". Jag och ebba frågar hur man räknar ut ett tag, som igentligen är lätt, bara att vi undrar hur man gör med decimaler. Han står och funderar och jag och Ebba börjar typ skratta för vi vet sen långt innan att han inte alls är bra på varken matte eller no som vi har honom i. Och en lärare ska väl ändå kunna svaret. Och hans svar till oss är, "jag ska fundera tills i morgon så kommer jag med lösningen". Haha vilket liv alltså!
Och dessutom så var jag och Yasmina jätte grymma på hemkunskapen, även fasst vi pepprade pastan lite för mycket och lite för mycket vitlök i såsen. Annars är vi kanon!
hare bra ikväll, jag ska strax på träning! lööööv / ida


VI ÄR PÅ GÅNG!

japp, äntligen börjar vi få in flytet att vinna matcherna istället för att förlora dom! I dagens match blev det 2-1 efter att dahlberg och komac (?) gjort mål i första halvlek. JAG TALAR SÅKLART OM DJURGÅRDEN! Nu är det ett par segrar irad, men innan det hade vårt älskade lag inte vunnit en match sen i april! Men som sagt, vi är på gång igen, även fasst vi inte vinner årets allsvenska!


24 / 8 - helgen

Väldigt dålig uppdatering och detta för att min dator fortfarande är paj, men idag ska pappa förmodligen fixa den, jippie! Uppdateringen beror också på att jag varit på landet sen i fredags och fram till nu. Kräftskiva som inte var något kul alls iår! det brukar vara jätte kul med musik och vuxna som blir skitfulla. Men i år var liksom allting slut vid 10 och alla bara satt och pratade. Och dessutom var varken Micke eller Robin ute. Trist! Jag har inte gjort något mer i helgen, vad har du gjort? Och idag blir det springa eftersom träningen är innställd.
Ha det goodie, love / ida

dator sönder!

Hallå hallå. Idag blir det ett kort och tråkigt inlägg från mammas dator. Som är en mac, och sådanna datorer gillar jag inte! Knappar sitter på fel ställe och menyerna är knasiga, inte min stil direkt! Gillar vanliga datorer med windows, eller vad det heter. Min dator är i alla fall något fel på så den startar inte igång. Eftermiddagen blir lugn, kollar lite tv och film sedan bär det av mot dj-träning. Vet inte hur jag klarar det med mina knän nu, eftersom det är något nytt fel på dom! Har i alla fall fått tid till sjukgymnasten igen, så jag hoppas hon vet vad som är felet, för hon är RIKTIGT duktig. Nästa Torsdag i alla fall, så det är en vecka kvar! Annars har det varit skola idag, och nu börjar det bli press på en, eftersom varje lektion mankommer till är det prat om betyg och blablabla. Ha en bra kväll i alla fall!
kyssar&kärlek / ida

Ät nyttigt, må bra!

Ett äpple om dagen gör susen för magen... Visst är det sannt, frukt är nyttigt. Men man ska dessutom äta annat också! Riktiga måltider är viktigt, inte bara små-ätande som du kanske tror du blir smalare av för du äter lite. T.ex. frukosten. dagens viktigaste måltid. Jag är själv en person som i många år hoppat över frukosten, eftersom jag verkligen inte har aptit på morgonen. Men jag försöker komma över detta. Även fasst jag inte är hungrig så försöker jag äta något, en macka och ett glas mjölk alltid bättre än inget! Hörni alla som vill bli smalare, skippa godiset eller fikat och ta det någon gång i bland på helgerna istället för att sluta äta den riktiga maten! Måltiderna är riktigt viktiga för att man ska må bra och orka! Nu låter jag som en tråkig vuxen, men så är det! Speciellt för alla som tränar flera gånger i veckan! Maten är det alldra viktigaste, om ni inte äter blir ni varken starkare och kroppen tar absolut inte åt sig det ni gjorde på träningen! Skippa det onyttiga men ät fortfarande mat! Era liv blir inte bättre av att hoppa över maten!


20 / 8 - dagens outfit

Idag blir det endast en lektion! Håltimmar ända fram till klockan 1, sedan en timme so om jag inte minns fel och efter det är onsdagens schema slut. Senare ikväll blir det innebandyträning med 94orna.
Här kommer dagens outfit, är inte speciellt nöjd med den, eftersomshortsen jag hittade i garderoben är för stora.

                 

Ha en bra dag!
loove / ida

19 / 8 - andra dagen

Andra skoldagen är härmed avklarad. Slutade ju iförsej för många timmar sen men. Idag var i alla fall inte vanlig skoladag, det var "utflykt" till kärsön, där vi hade sammarbetsövningar. Ingen höjdare direkt och av mig verkligen en tumme neråt! Dagen var absolut inte nödvändig.
Efter detta blev det i alla fall en ny utflykt hem till Sara tsm med Emilia. Åt mellis, kollade när våran OS-pojke Stefan Holm tyvärr hoppade sig ut ur os, på höjden 2.36, slutade på en fjärde plats och snopet nog ingen medalj! Efter det, har jag faktiskt ingen aning om hur det började men det blev i alla fall ett smink-krig mellan mig och Sara. Hennes ögonskuggor är vid det här laget typ slut & om ni såg en flicka med typ blått ansikte gå på kungsholmen så var det jag! Denna eftermiddag hoss Sara blev i alla fall en riktigt stor tummeupp!
Ha en bra kväll och fortsätt läsa bloggen. kyssar & kärlek / ida

      


18 / 8 - bilder

Här nedanför kommer bilder från dagen, då jag, Sara, Emilia, Yasmina & Felicia tog en sväng till kronis och gungade, och tjafsade med ett par små ungar som var riktigt irriterande. Dessutom frågade dom chans på alla småpojkar i parken åt oss, haha! Och alla som säger att barn är onda har rätt! Dessutom tog vi en sväng förbi Åhlens och provade riktigt fula hattar!

     - kronobergsparkleken

     - Åhlens,  Sara-Ida-Emilia

     - Åhlens, Sara-Ida-Felicia

18 / 8 - skolstart

idag började då Höstterminen i 8an. Usch att vara tillbaka till skolan! Eller träffa alla kompisar är såklart kul, men själva skolan har jag verkligen inte längtat efter! Det roligaste den här dagen är i alla fall att innebandyn börjar! 18.30 i Thurebergshallen.

Bilder kommer komma senare från i eftermiddags,
när jag, Sara, Yasmina, Felicia & Emilia hade lite
ruuligt (a) Ha en bra kväll annars. KYSS / ida17

17 / 8 - dagen

Godkväll alla! Dagen idag har varit hyffsad lugn. Sprang till stadshuset och tillbaka, och konditionen har blivit bättre under sommaren! Det kände man sissta biten, inte alls lika trött som i början av sommaren.
Annars har jag bara städat rummet pyttelite, och lyssnat matchen Djurgården-Gefle. Och vårat älskade lag är på g uppåt igen! Efter svackan med inte en ända match sen april har vi vunnit tre på raden, i denna match blev det i alla fall 2-0 och det var våra älskade spela Kusi & Enrico som gjorde segermålen, NU ÄR VI IGÅNG IGEN DIF!
Blir en tidig kväll OCH I MORGON SKOLA :'/
Kyssar / ida

17 / 8 - söndag!

Det var shiit trevligt igår. Emilia och jag var först på stan och köpte en gullig kofta från H&M, bilder kommer i slutet av innlägget. Sedan blev det ung08, träffade massor av personer & hängde en hel del med  Amanda, Agnes, Lovisa, Tessan, Izza, Pillis och Matilda. Vi träffade också Teddan och Micke. Micke träffar jag ju ofta, men Teddan har jag inte träffat sen femman typ. Och gissa vem vi träffa på vägen hem på tunnelbanan? Wille. Haha många gamla kända ansikten som man inte sett på jätte länge! Skit kul att träffa dom igen i alla fall.
Idag ska jag bara ta det rätt lungt och ladda inför skola och innebandy. Ska släpa mig och ut springa med pappa lite senare i det här vädret. Och dessutom har jag börjat STORSTÄDA rummet, haha har bara städat skrivbordet, rätt mycket kvar om man säger så!

Koftan här nere är köpt som sagt på H&M, 198 kr.

     

här är jag

Namn: Ida
Födelse år: 1994
Bor: Kungsholmen
Familj: Lillebror, mamma, pappa
Gillar: Innebandy & kompisar (a)
Favorit plats att äta på: Hemma
Bästa vän: Cecilia,och Amanda är min bästis i laget!, och så lillagnes
Känsla just nu: Trött & glad
Varför: Gick upp tidigt, måste städa, men sen träffa Emilia!
Favorit mat: Vet inte, rätt mycket
Vad har du på dig nu: Vit T-shirt (pjamas)
Vad för smink har du på dig nu: INGET!
Vad för smink brukar du ha: Mascara, eyeliner, fondation, puder, vit eyeliner, concealer
Har du druckit: Jaa
Är du stolt: Nej
Ska du fortsätta dricka: Inte
Har du rökt: Nej, äckligt!
Har du snusat: Nej, fyfan!
Är någon kär i dig just nu: Haha det tror jag inte
Vem: ?
Är du olyckligt kär just nu: Haha nej
Håller du vad du lovat: Oftast, inte med att städa rummet.
Har du dåligt självförtroende: Som fan
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Nej ;O
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Jaa, fan va gott!
Saknar du någon just nu: Japp! Alla vänneer jag inte träffat alls i sommar typ!

16 / 8 - morgonpigg

Godmorgon alla som är vakna vid den här tiden! Vill säga inte speciellt många (?!) Men efter som jag är så morgonpigg så är jag uppe. NOOOT! har fått "not" ifrån cissi, som sa det hela dagen igår (a) I alla fall, jag skulle absolut inte vara uppe om det inte var så att skolan börjar om TVÅ DAGAR! Måste ju ställa om sig lite. Usch jag längtar verkligen inte till måndag ska jag säga! Eller lite, innebandyn börjar då.

Idag blir det, stan, ung08 & the voice på kvällen, med min sis Emilia. Cecilia bästavän skulle troligtvis vara med oss också, och såklart träffar man alla andra man känner :-) kläder för båda mig och Emilia idag blir typ tights och djurgården t-shirt, håll utkik efter oss, och det är bara att gå fram och hälsa!

En bild från sälen FÖR VÄLDIGT MÅNGA år sen! me & kussinerna
Och annars ha de goodie, kyss på rumpan /ida


15 / 8 - ung08

  

Blir väldigt sen till ung08, eftersom Emma & Cecilia inte enns börjat åka från edsberg.. Alltså blir det troligen inte att träffa Emilia som ska iväg vid 3. Om det inte är så att vi hinner dit på 20 minuter, som är helt omöjligt (a) ;S Får väl se hur länge vi hinner vara dära. men ska bli himla kul att träffa flickurna igen! Och säkert massor av andra som vi känner!

Första bilden är mig nu i morse, och kommentera inte för jag vet att jag ser ut som ett miffo! Andra bilden är på mig och Paloma ngn gång i våras, tyckte den va lite cool, fasst jag ser ut typ som en gris.. men det får man bjuda på!
Ha en bra dag alla, höres & synes (a) Kyss /ida

15 / 8

Tycker ni inte årets mode kan vara lite knasigt ibland ? Alltså jag menar, antingen är det typ hippie mode, som typ inte en ända människa går runnt med på stan, oavsett hur modernt det är (såklart finns det några, men pratar om helheten). Eller så är det bara jätte glamoröst så typ bara kändisar som går på massor av galor kan ha det. Typ vilken männska går runnt med värsta dyra fina festklänningen på hötorget liksom?

    
Lite normalt mode i höst finns såklart, sånnt som man skulle
kunna sätt på sig, eller kunna tänka sig att andra har på sig.
Tex spetsen. Klänningen är från Prada, och är helt spets, som
dom säger kommer vara modernt till hösten.
Tröjan är från Ralph Lauren, och som sagt "capen är tillbaka!"

     
Och färgerna? Har det inte sagts rätt många år att det ska vara
färg-glatt osv.. Tycker inte jag sett så himla mycket av den trenden.
Bara att fortsätta försöka 'starka färger'. Jag gillar er inte!

   
Vad ska det här föreställa? Okej, de säger att skinn & blanka material
fortfarande ska vara modernt. Men vad ska det där föreställa
igentligen (bild till v)? En blandning av regnjacka & rymddräckt tillsammans
med "juvel"-accesoarer. Ingen hitt direkt?
Och nästa klänning? (till h) Tycker hon liknar typ en örn eller något?
Vi är ju faktiskt människor, UTAN FJÄDRAR.

Jag vet att det är detaljerna på mycket av det här det syftas på,
men i stora helheten tycker i alla fall inte jag detta är något att matcha sig till.

14 / 8 - hemma igen!

Hemskt mycket förlåt för den dåliga uppdateringen av skrivandet, men allt detta beror på att internetet hoss farmor och farfar slutade fungera i måndags/tisdags eller när det var. Alltså urusel uppdatering.
Jag orkar inte skriva mer idag, eftersom jag suttit på buss i fyra timmar från Jönköping. Men i morgon kommer lite bilder från Liseberg och mer infoooo (a)
Ha en bra kväll! Kyssar / ida

11/8

det är svårt att sluta älska,
det är svårt att tappa tron,
det är svårt att acceptera, att man är kär i fel person..

10 augusti. lite prylar.

Hejhej, nu äre ju så att man får börja leta lite saker till hösten, här kommer lite saker som jag faktiskt tyckte va rätt gulliga!


dom här tumvantarna 79:50 kr från h&m blev jag kär i så fort jag såg dom
i katalogen. ser kanske inte så mysiga ut på bilden, och har ingen aning om
i verkligheten, men det är i alla fall något jag kommer kolla upp!


Visst är det svårt att hitta skor?! Jag tycker i alla fall det! Jag hatar att
shoppa och leta efter skor, eftersom det aldrig finns perfekta skor,
alltid är något fel med dom. Men dom här var rätt okej faktiskt?
Från DinSko och vet inte riktigt hur myciket dom kostar.


Tunika från Gina Tricot.
Tyckte den var riktigt gullig, kanske skulle vara i annan färg?
Satt och tänkte på vilken färg som skulle vara snygg till den här,
men kom inte riktigt på något som skulle "passa in" kanske är
bra som den är?


Denna tröja är från Stadium, adidas. Har länge tänkt
på någon sånn här, och ofta lånat liknande från kompisar.
Kanske inte jusst en sånn här jag ska köpa, men en likadan
modell. Adidas är heller inte nödvändigt, eftersom derbybutiken
har en mycket snyggare DJURGÅRDSTRÖJA i sånn här modell!

10 augusti.

okej, har absolut inget att skriva om igentligen. Kussinvittamin och jag sitter här och typ tråkar (?) Dessutom sniffar han aceton, inte speciellt gott! Vi är i alla fall tillbaka från kräftfisket, och man kan inte direkt säga att det blev spåeciellt mkt men.. Kanske jag ringer Elin och träffas lite ikväll, får se vad hon har för sig ! :-)
Kyssar / ida

9 augusti. husbil&kräftfiske

Godmorgon alla morgonpigga! (Om man är uppe så här "tidigt") Jag hade gärna sovit en/två timmar till. Men eftersom skolan snart drar igång måste man ju börja vända på dygnet också, SURT!
Alltså passar det ju bra att åka ut med farfar, lillebror och kusin och fiska kräfter två dagar, eftersom man måste upp tidigt och kolla burarna. Inte för att jag kommer vara så medverkande, eftersom jag typ är livrädd för att röra dom där små krypande bitande sakerna! Haha. Jah, vi får se hur det går, och alla önska mig lycka till!
Kyss på rumpan / i


7 augusti. 18.18

Vad har ni alla gjort idag? Själv har jag suttit i bilen från Öland till Jönköping och farmor&farfar. I morse vaknade jag av att Billy stod och råglodde på mig i sängen, det var väl hans sätt att väcka mig och Robin. Klockan var kvart över nio och jag var URTRÖTT! Sedan vare att packa ihop och sätta sig i bilen. Det var skönt att få sova en stund när vi åkte i alla fall. Nu sitter jag här och vi ska alldeles strax åka till Erik, Oscar, Ulli & Jan. Det blir en natt att sova där eftersom farmor håller på att plocka inför begravningen för fullt. Vet faktiskt inte om jag nämt det, men det är i alla fall pappas mormor, alltså gammelfarmor/gammelmormor vad det nu blir som dog. Tror faktiskt jag berätta om det innan, ja i alla fall, hon va 98 eller 99 och dog av åldern, alltså en fin död, om man får säga så.
Alla får ha en bra kväll, min ska jag då spendera med kussinerna, säkert sittandes framför deras skutaihjälvarrandraspel (a)

Undrar någon om rubriken så var det så att när jag började skriva var klockan 18.18, alltså pussa på skärmen på mobilen och önska sig ngt! Hoppas min önskning slår in :$


6 augusti. slappar dag

Igår blev en rätt sen kväll om man säger så. Sov ungefär vid tre. Och såklart ska mammorna väcka oss vid halv tolv idag! När ska man få sova igentligen? Ja skönt i alla fall att ha en slappardag idag i alla fall. Nu ska vi kolla på Mean Girls, eftersom dom små brorsorna vill det. Kanske cyklar upp till löttorp till ica lite senare.
Ska också hinna med ettap-löpningar (hur det stavas) 100% löpning i 20 sekunder, vila 20 sekunder, 100% löpning 20 sekunder, och så vidare. Blir nog den enda ansträgningen jag gör idag.
Skriver antingen om ngt roligt ikväll eller i morgon, HOSS FARMOR OCH FARFAR. Har inte haft så många roliga "ämnen" att skriva om nu under sommaren, bara om dagarna och så, men roligare ska det bli till hösten nu, om jag fortfarande hinner med att blogga. Med skola, innebandy, kompisar osv. Men det kommer lösa sig!
Ha en bra dag / idaaaa

4 augusti. öland

Öland med Robin jusst nu ! Riktigt piss väder, men annars är det bra. Blir Borgholm och Lammet&Grisen idag. Annars inte mycket. Hoppas på bättre väder så man kan sola & bada lite grann kanske ? Tror inte det blir på det viset med..
Ha en bra dag, kyss och smek vuxen lek / ida


2 augusti. regnit värre!

Vädret här i sverige är ju inte som man hoppats på. Riktigt orättvist att det VÄLDIGT fina vädret här i Sverige ska försvinna nu när man äntligen kommer hem! I alla fall här på Ekerö ahr det regnat exakt HELA dagen, och i det vädret skulle man dessutom ut och springa i, inte så toppen direkt (a)
Har dessutom packat ihop alla mina grejor som låg utspridda i hela friggeboden, eftersom jag, mamma, lillebror, Robin, Billy och Anna åker till Öland i morgon. Mamma har troligtvis med den här datan, så jag loggar ganska säkert in på skriver en del också. Sedan blir det vidare till Jönköping, begravning och sedan vara där en vecka. Men det tar vi senare när jag är där. Alla får ha en bra kväll och så får vi se när jag skriver nästa gång.
kyssar / ida17

barcelonabilder

                            
         

1 augusti. back on track!

Okej, det här inlägget skrev jag igentligen igår, det funkade inte att spara IGEN, så jag gör om allt lite grann och så får ni läsa det idag istället (a) jag är i alla fall BACK ON TRACK. Och är hemma i Sverige igen. Dessvärre för er som har lust att träffas blir det landet, öland och farmor och farfar sissta veckorna av lovet. Tänk bara 18 dagar kvar! Fyfan alltså!
Ja i alla fall så var Spanien enormt kul med bästis i laget amdas (på playahead). Solade, badade, shoppade, träffade pojkarna Cesar, Albert & Uri (namnen är vanliga i spanien så skratta inte). Dom va lite snälla sådär :-)
Sen fick vi också en hel hög äckel-gubbar efter oss typ varje dag. Vi hade gått ca 50 meter nere på stranden och då var det redan 6 stycken som hade visslat, ropat åt oss. Så jävla äckligt!
Bilder kommer ni alldeles efter det här inlägget.
Kyss / idasjutton


RSS 2.0