31 / 1 - helt slut

Jag är inte helt slut för att jag just spelat MATCH. I själva verket blev jag inte anfådd ALLS under hela matchen. Man behövde knappt springa för att ta bollen från motståndarna, det var bara att plocka den. Dessutom blir det ju rätt dåligt tempo, när man sitter på byte i 5 minuter för att 95orna ska vara inne två byten irad?! Men inga sura miner, vi vann ju. Jag är i alla fall helt slut på grund av något jag inte vet varför. Förkylning är väl helt okej, men jag har blvit så himla trött bara. Man börjar dessutom känna sig trött redan nu över alla läxförhör och prov nu i veckan. Så mycket sätter sig skolan i min hjärna, det är ju liksom Lördag bara?! Skolan är verkligenhelt sukt jobbig, typ försöker ta död på barnen! 

Från våran förra 94a match där vi bara var 1 avbytare ;-) Viktoria är på bänken här!


31 / 1 - lördag

Usch va hemskt! Halv 7 imorse ringde min klocka, jag vaknade och trodde det var skola idag. Sedan när den ringt ett tag kom jag på att det var lördag och att jag hade glömt stänga av den. Jag somnade som tur om, men det var absolut ingen bra början på dagen!
Nu sitter jag här i myskläder och har inte haft något att göra. Det är så trist när man har match klockan 5, för då har man samling 4 och hela dagen är förstörd. Man kan knappast hinna göra något innan och efter har man inte riktigt ork att hitta på något. Men sånt är livet när man håller på med innebandyn. Det är defenetivt värt det!
Råkade skriva fel i inlägget igår, vi kör mot Högdalen, ledsen för det! (a)

Nu ska jag vänta några timmar till innan jag kan åka till Rotebro. PUSS

30 / 1 -

Vad har hänt med mig?! Och alla andra för den delen. Innan var det alltid jätte kul att det var helg, man skulle ut o träffa alla kompisar och folk som man inte träffat på länge, och liksom ha allmänt kul. Men nu?! Varje helg är man så trött så man kan dö. Man ligger typ i soffan hela fredagskvällen, lördag o söndag är det matcher och sen börjar skolan igen. Det är inget liv vafan. Jag tror seriöst att skolan tar död på en. Innan jag gått ut 9an kommer jag ha dött av utmattning!

Iförsej är jag rätt förkyld just nu, så jag kan inte göra så mycket mer än att ligga i soffan o försöka bli frisk. Tyvärr. Imorgon är det som vanligt match. Och hoppas verkligen att jag inte blivit sjukare tills dess. Vi ska ta HÖGDALEN!
filmen "just like heaven" är avklarad och gud va bra den va! Storbölade typ igenom halva filmen!
Nu är det någon annan som jag kollat hälften på, när jag är färdig med den så får ni veta vad den heter.
PUSS

30 / 1 - friday

Hejhopp! Fredag igen och en lugn dag i skolan. Jag känner att jag behöver helgen nu, eftersom jag gått o blivit sjuk på riktigt nu mitt i allt ihop. Eller riktigt och riktigt. Jag är snorig lite så. Men det ska nog lösa sig, jag har match imorn som jag SKA vara med på, så jätte sjuk tänker jag inte bli förens efter den.

Ska borsta klart mina tänder nu som jag håller på med samtidigt som jag skriver. Haha, inte speciellt lyckat. Sedan sminka klart, och till sist möta Sara och gå till vårat dumma mentorssamtal som förstör hela Fredagen.
PUSS

Mamma i Barcelona, miss it!



29 / 1 - yes, keep smiling, it get brighter


29 / 1 - stresssss

Nu blev de stressigt såg jag! Ska gå om 9 minuter, heeeelp me!
Skriver i eftermiddag KYSS

28 / 1 - love it!

Kläder är ju bara för roligt! Jag önskar faktiskt att jag skulle kunna få alla kläder jag pekar på. Inte för att låta bortskämd eller så. Men det är så mycket som man vill ha och som man bara kan glömma direkt när man kollar på prislappen. Det skulle ju vara härligt att få exakt vad man ville, hur mkt man ville!
Jag har i alla fall ägnat eftermiddagen och nu en bit in på kvällen att kolla vårkläder på internet. Nu har jag en full sida med länker till sådant jag vill ha. Orkar tyvärr inte lägga upp allt här, men jag hoppas på att kunna köpa lite av grejorna i alla fall.

PUSS

28 / 1 - <3

Sov hos världens underbaraste inatt!!! Det var mysigt att ses igen. Love u!

Nu har jag varit i skolan och börjat känna mig lite risig faktiskt. Har frusit hela dagen, så jag funderar på om jag börjar bli sjuk... Hoppas inte! Men jag har ju inte varit det sen i somra, så kanske är det min tur nu..
Jag har i alla fall bäddat upp med mitt täcke och te framför stora tvn med en film till!
Skrier senare gullungar, PUSS

Hihi min lillebror kan vara snäll ibland, och då gillar jag honom, alltså får han vara med på bild! ;-)


26 / 1 - peppa peppar ta i trä

Haha tycker ni int min rubrik är lite cool? Hörde de uttrycket här om dagen och jag tycker det passar väldigt bra här i mitt fall. Det har nämligen blivit mycket te-drickande för mig på sistone. Har börjat känna mig irriterad i halsen så just nu sitter jag med en kopp te och en mandarin. Man vill ju inte riktigt bli sjuk nu?!!

26 / 1 - hiss / diss

Som det syns rätt tydligt så är det lite ny design. Jag ska säga att det är ett fem minuters jobb som jag bara slängde ihop nu när jag inte hade något att göra. Men det blev ju rätt okej, eller ? Hiss eller diss?
Nu blir det träning för hela slanten. Kyss&Hej


26 / 1 - i will be right here.

Hejhopp! Måndag igen och skolan börjar direkt såklart. Inga speciella läxor den här veckan. Det är rätt skönt. Det enda jag vet är planerat är att kolla praoplats med Liv och Emilia imorgon. Börjar ju bli lite tjat om det från skolan nu och eftersom jag bara har en vecka planerad så är det dags att börja kolla runt nu med flickorna.

Blir ingen bild från hemkunskapen idag. Har ingen ork och är inte på så bra humör av olika anledningar. Så detta blir ett trist inlägg. Kanske kommer något med innan träningen, det vet man aldrig.

PUSS

25 / 1 - tidig kväll

Japp, jag är sjukt trött. Trotts en ovanligt lugn helg utan några planer alls och bara att ta det lungt, så har inte jag blivit det minsta utvilad. Så det blir en tidig kväll och lägga mig o läsa min svenska bok. Ha en bra kväll alla och dröm sött senare.

Cecilia min bästis är ovanligt söt här?!!!


25 / 1 - mättttttttttt

Jag skulle kunna vara utan mat i ett år nu om jag ska vara ärlig! Planerna var att möta upp min lillebror på Fridhemsplan och sedan äta på puben som ligger precis där. Men vi gör samma misstag som vi gjort tidigare för några år sen. Puben är ju stängd på Söndagar. Men som tur är finns det rätt mycket att välja mellan både på Fridhemsplan men också över bron på St:eriksplan eller odenplan. Tillslut efter att ha gått förbi våran favoritresturang Peppar, och konstaterat att även den var stängd, så blev det en spansk tapas resturang som ligger precis bredvid. Så nu är jag så mätt så att jag kan spricka!

25 / 1 - wake up

Dags att vakna nu Ida och sätta på dig lite vättiga kläder kanske? Joo, jag måste ju faktiskt göra det. Just nu är jag ensam hemma, men när familjen kommer hem så är det tydligen bestämt att vi ska gå ut och äta middag. Eftersom jag varit helt slö hela dagen och gått runt i mina tofflor och sov t-shirt, så kanske det är dags att vakna upp nu?! Hoppar faktiskt över sminket, men i pjamas kan jag ju ändå inte gå ut!


-alltså, inget smink.
annars bara enkla vanliga kläder;
tubkjol, Gina Tricot (cecilias)
leggins, H&M?
vitt linne, H&M?
armband, GT

love me as i am


25 / 1 - what to do?

Hejhopp. Vad kan man hitta på en sån här tråkig söndag? Hade iförsig varit roligt att göra något med någon. Men;
1. jag orkar inte ta upp mobilen och kolla med någon
2. ser ut som ett lik och det skulle ta minst 2 timmar att göra mig iordning
3. jag orkar inte gå ut i slaskvädret
4. alla är väl redan uppbokade med något?
5. jag måste egentligen städa rummet.

Haha, här var mina bortförklaringar för att bara sitta hemma och kolla på filmer jag håller på att ladda ned. Även fast jag tagit det lungt hela helgen känner jag mig fortfarande inte utvilad. Kan bero på att det alltid är något som väcker mig tidigt på mårnarna när jag gått och lagt mig sent.

Nu ska jag gå och kolla hur det går med filmerna. Ha en bra dag


25 / 1 - tidig morgon

Efter att någon ringde massor på telefonen så vaknade jag runt halv 10. Inte så kul. Dessutom är vädret ute förskräckligt och jag längtar bara mer och mer efter våren! Det finns ju ingen chans längre att det ska komma snö som ligger kvar minst två veckor, då kan det lika gärna vara utan. Nu blir det att dra sig till frukostbordet i alla fall o vara lite social.


25 / 1 - ny dag, nya möjligheter

Efter att ha somnat invirad i täcket i soffan, mindre än hälften in i filmen som min familj tittade på, och vaknat precis i slutet. Så är jag rätt pigg nu. Synd att jag missade the movie bara, den verkade ju rätt okej. Eftersom ingen annan blev utvilad under tiden så har dom gått o lagt sig. Själv sitter jag och fiffilurar på rummet. Har faktiskt inget vättigt för mig. Eftersom jag bara har filmer på datorn som verkar läskiga, kan jag int kolla på någon sådan heller. Jag får hitta på något, har ingen lust att lägga mig ännu. Även fast jag borde ta tag i min bok som måste vara färdig till efter sportlovet (alltså den är typ 600 sidor lång, o jag är ingen fortläsare)

Alla får sova gott, dröm sött


24 / 1 - wiiiie

2-1 mot Brynäs och femte raka nu!
Himla bra drag på hovet också. Alla som är det minsta intresserade av sport och ett speciellt lag vet vilken kärlek det är att vara på en match där sjukt mkt folk står upp och sjunger för sitt lag. Haha det jag menade var att Djurgården ÄR kärlek! Dessutom skiljer det bara 1 poäng nu upp till slutspelsplats och bara 5 poäng upp till 4 plats. Så himla skönt!


24 / 1 - ?

YEEAH, Izza är på väg! :D
Om någon timme drar vi ut mot globen och hovet.
5:e raka du dif ! :)

typ 6 år här?!


24 / 1 - löööördag

Goodmorning Sunshines!
Vaknade tidigt idag som ni ser.. Pappa hade i alla fall vaknat upp och han gjorde äggröra till honom och mig. Åt bar lite eftersom jag inte är så förtjust i det, och ingen morgon människa.
Nu sitter jag och gör ingenting alls. Inte så kul för en Lördag, men vilka är liksom vakna nu?! Senare blir det att åka in till globen med Izza och hämta ut biljetterna till matchen ikväll. Tror inte jag kommer hinna eller orka göra något innan dess. Det blir alltså en slö förmiddag framför tvn.


23 / 1 - Rotebro ibk DJ

Yeeah, vi äger! (a) hihi.


23 / 1 - sysslolös

Dagens vill ha: pengaaaaar, jag är urfattig! 
Dagens klädsel: just nu, svarta korta sommarshorts, min nya vita tröja. bh&trosor ofc
Dagens smink:  foundation, lite rouge, mascara, eyeliner
Dagens frisyr:  utsläppt med luggen uppsatt 
Dagens händelser: var att vara på stan med brudarna 
Dagens låt: haha priset tar väl våran gamla urtöntiga låt från Fskolan, som jag och Sara började sjunga på! 
Dagens planer: kvällens planer* vänta till någon kommer hem, så jag vågar gå och lägga mig (a)
Dagens saknad: Sandro... 
Dagens dummaste: neh! alla är så rara och snälla så! 
Dagens roligaste: flickorna i klassen! 
Dagens favorit: PAPPA! :) 
Dagens köp: tröja, trosor, nagellim, ansiktsmask 
Dagens godis: godisförbud, som alltid! 
Dagens dryck: mjölk & saft 
Dgens läsning: engelska och svenska bok
Dgens humör: okej, så himla skönt att de är helg!

23 / 1 - grejjor

Här kommer då några bilder som jag lovade att lägga upp på sakerna jag köpt idag. Det enda som inte kom med på bild var min ansiktsmask, men det kommer när jag ska använda den. Här kommer i alla fall bilderna och efter inlägget blir det kolla på film och käka ben&jerry. YEAAH. KISSES



Nagellimm för 39kr på kicks, riktigt bra faktiskt!



Vit långärmad tröja från h&m. kostade 199kr.
Ska ha den som sommartröja eftersom man ser
så fint brun ut i vita kläder!



För att inte Showa allt! Men det är i alla fall de vita spetstrosorna jag köpte
här om dagen, som jag även köpte i svart idag. 49.50 kr från h&m

23 / 1 - friday

Äntligen helg, gud va skönt! Eftersom jag inte har några matcher så har jag alltså en helt ledig helg! Eller jag och Izabelle ska ju på Djurgården-Brynäs. Där dif tar 5 matchen irad! Fullsatt på hovet i alla fall, det kommer bli najs!

Idag var jag med Sara, Felicia & Yasmina på stan. Vi fikade, jag tog en fruktsmoothie på Wanes Cofee, hur det nu stavas. Sedan shoppade jag lite för mina presentkort på h&m som jag fick i julklapp. Fortfarande 200 kvar! Dessutom nagellim och en ansiktsmask med chokladsmak! Eller kanske inte "smak" eftersom man inte äter den, men ni fattar poängen.

Bilder kommer efter jag har ätit middag. PUSS

23 / 1


22 / 1 - vill soooova

Hellu alla! Träningen är slut och jag har precis kommit ur duschen, JIPPIIIIE. Det gick väl sådär på innebandyn, inte direkt bra, och inte dåligt. Menmen, vi har inga matcher i helgen så det var kanske inte speciellt seriöst idag. Duschen var i alla fall jätte skön!
Tyvärr har jag fortfarande lite på min sammanfattning om boken "Holes" eller på svenska "ett hål om dagen" kvar. Alltså blir det lite sitta uppe och skriva innan jag kan krypa ner i sängen. Vill faktiskt bli klar så fort som möjligt så jag kan få sova!

PUSS

22 / 1 - träning

Har precis käkat namnsdagsfika för min lillebror, Victor. Lite mysigt sådär. Det blir göra 'summary' av engelska boken och sedan vidare på träning ikväll. Kanske städa igenom rumme lite grann. Efter träningen ska jag boka biljetterna till mig o ebba till Åre. Vi har ju faktiskt löst nästan allting nu! så himla bra vi kommer ha!
Sen blir det en tidig kväll, eftersom jag inte sovit någonting inatt typ..

Ååh älskar den här bilden gumman! Letade lite i gamla bilder och hittade den här! Det var när det verkligen var vi Ebba, saknar de!


22 / 1

Skola och intesovit en blund inatt typ, bra blandning, inte!

21 / 1 - god stuff

Halloj. Jag är så trött så jag kan dö! På sista lektionen idag, dvs religionen, höll jag verkligen på att somna! Och jag skojjar inte!! Inte sådär, man är lite trött och säger att man håller på att somna. Jag höll VERKLIGEN PÅ ATT SOMNA. Precis när mina ögon tänkte stängas så hoppade jag till för att hålla mig vaken, flera gånger!

Annars har det varit en vanlig skoldag. Eller jätte många tjejer va sjuka. Så i våran gympa grupp var det bara jag, Linnea och pojkarna idag.  Men det var lite mysigt det med!

Har dessutom lite nytt i garderoben. Eller i alla fall i underklädslådan. En ny bh & spets trosor. Tar ingen bild eftersom jag faktiskt har grejjorna på mig ;-)

21 / 1 - onsdag

Oj vad jobbigt! Jag ligar en dag före i mitt huvud. Eller alltså Idag när det är onsdag vaknade jag och trodde det var torsdag. Det vara samma sak igår, jag trodde det var onsdag fast det egentligen var tisdag. Det blir ju himla jobbigt, eftersom man tror att det snart är helg!

Sitter och målar naglarna eftersom jag märkte att det var väldigt fläckigt och bortskrapat på många ställen. Not good! Morgonen har bestått av tee, yougurt och vestämma kläder. Och strax är det dags att dra sig ut i det slaskiga vädret och ta bussen till skolan. Tråkigt!

Senare idag kommer troligtvis bästavän från Sollentuna hit till stan. Vi ska nämligen PLUGGA tillsammans! :-)
KYSS

Hihi Ebba på bild! Det var tider de. Men snart är det ÅRE för våran del, alla kan vara riktigt avundsjuka eftersom vi kommer ha stört roligt! (a)

20 / 1 - bad update

Japp lite segt med bloggandet just nu. Ska i alla fall försöka slänga in ett inlägg varje dag, minst! Man känner verkligen att skolan och allting har börjat igen med läxor hit och dit. Jaja, jag ska försöka med ALLTING som händer i mitt liv just nu! Blir kanske lite jobbigt och sådära, men det ska gå. Det finns ju solstrålar som muntrar upp mig, så alldeles omöjligt ska det här inte bli.

Idag var vanlig skola, hade sovmorgon till 20 i 10, men vaknade ändå halv 8 för att duscha ordentligt och ta det lungt. Allt annat rullade på som vanligt. Vi har fått en ny uppgift i musiken, och nu gäller det att börja med riktiga låtskrivandet. Klurigt värre! Ebba och jag fortsätter att planera Åre, det gåt framåt!

Under eftermiddan/kvällen var jag hos Sandro lite innan hans innebandy. Love u! Bilden posar han fjortis, elr va på väg att få på brillorna i alla fall! ;D
Annars är det dags för mig att krypa ner i sängen. Ha det bra! PUSS


19 / 1 - klappat&klart!

Nu börjar det kännas riktigt bra med min och Ebbas praoplats i Åre vecka 11! Vi ringde till nummret vi fått av våran kontaktperson idag. DÄr fixade vi till oss ett boende i Duved (?) eller något liknande. 80 kr per natt i en vecka är ju ingenting liksom! Så nu har vi boende där, och jag börjar nedräkning redan nu! :-D wiiihii vi kommer ha roligast!


19 / 1 - backa again

Tillbaka till skolan idag. Inte så mycket mer att säga om det. Hoppas bara inte vi får alldeles för mycket läxor den här veckan! Annars idag har jag träning någon timme efter skolan slutar, så det är direkt hem för att packa och åka till sollentuna.

18 / 1 - inget?

Vet faktiskt inte vad meningen med det här inlägget är. Har ju varken bild eller egentligen något intressant att skriva. Jag tänkte bara upplysa alla om att min lägenhet är den absolut kallaste som finns, så jag har bäddat upp med duntäcka och flisfiltar som jag nu ska krypa ner i och samtidigt läsa lite i min svenskabok. Tar alltså en liten myskväll nu. Måste ju varva ner så jag kan sova gott innan skolan börjar igen imorgon. Och en kommentar som alltid från mig, jag längtar INTE till det.

Alla får sova så gott, för nu stänger jag ner datorn. sweet dreams, godnattpuss

18 / 1 - täby

En rätt lång sväng för mig och Izabelle till Täby nu i eftermiddags. Vi hittade faktiskt både roslagsbanan och från den till tibblehallen, fett grymma vi är!! Där va vi i över 1 timme för att kolla på innebandy.
Planerna blev lite ändrade så vi åkte tillbaka hem direkt efter matchen. Efter lite trubbel med bussar och avgångstider osv. Men jag är glad, jag fick i alla fall se Sandro spela :-) (a)

Hur har eran dag varit? KYSS

Haha izza tog bilder som kanske inte blev så lyckade på datan (a) mihihi min sötnos i mål!


18 / 1 - helgen

Gud va snabbt den här helgen gått! Vi var ju lediga i fredags så man borde ju känna att det var en extra dag som man hade ledigt, men nej, allting har gått lika snabbt som vanligt. Matchen igår gick bra, eller från hela laget. Jag gjorde däremot min säsmta match på väldigt många år! Vi vann över ackers med 7-3, något att vara stolt över!

Sedan var det direkt till globen, där det var sjukt mycket folk. Speciellt väldigt många som skulle hämta ut sina biljetter, precis som vi. Men vi var riktigt smidiga, så vi sminkade oss samtidigt som vi stod i kön, och vi åt samtidigt. Så vi hann till matchen. Bra stämning från all publik och vi i klacken. Tredje raka blev det eftersom dif vann med 5-3!! :-)

Vi åke direkt till fridhemsplan där vi (har glömt säga vilka, jag, amanda, izza) köpte massor av grönsaker och dipp, för en myskväll hemma hos mig. Jag hade glömt nycklarna så vi fick sitta i trappuppgången till resten kom hem efter Victors match. Men vi löste allting med att blanda dipp i Izzas händer och sedan äta och mata henne! (a)
Cecilia gjorde oss sällskap och vi kollade på filmen "all the boys love Mandy Lane". Den var väldigt äcklig och jag gömde mig bakom Amanda när mördaren kom fram.

Det blev en rätt tidig kväll eftersom vi idag hade match klockan 9 i Sollentuna. Vi hade tre avbytare i första period och 1 i andra, eftersom två skulle iväg på konfaträff.. Men vi körde jämt om inte bättre än Bollstanäs, och vi var faktiskt värdiga att vinna eller i alla fall spela lika!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom izza är färdig, sedan blir det iväg till täby.
Det här var hela min helg typ! puss

17 / 1 - fit for fight

Frukosten är färdig och jag sitter med min jätte stora vattenflaska i handen. Jag brukar ju få himla ont i huvudet under de flesta matchet och mamma säger att det är vätskebrist. Så det måste bli en förbättring och dricka mycket innan matcherna.

Nu innan vi ska iväg till sollentuna så är det bara packningen jag har kvar. Byta om till matchställ och ta med mig saker inför hockeymatchen efteråt. Alla får ha en bra dag! PUSS

17 / 1 - sleeptime

Dags att sova, klockan är över 12 och datumet är alltså inte 16/1 utan 17 / 1. Det betyder också att det är match mot Åkersberga om exakt 12 timmar & 35 minuter. Dags att tagga enormt verkligen!
Det blir även Djurgården-Modo imorgon för mig, Amanda och Izza. Efter detta även sova hemma hos mig och då kommer Cecilia över också. Eftersom det är full fart hela dagen får jag se om det blir något bloggande.
Annars får alla ha en riktigt skön lördag!

Riktigt gamal bild på f94a laget! Saknar!


i walking on sunshine


16 / 1 - lets dance

Sista delen av lets dance på tv nu. Kollar lite med mamma, det är inte så himla intressant men lite måste man ju kolla in t.ex. blondin bella?!

16 / 1 - ledigt

Hade ju ledigt idag och kunde sova ut hur länge jag ville. Ändå så väckte pappa mig vid 12 för han tyckte det var dags att gå upp, haha! Lite segt sådär..
Det funkade inte att gå in på bloggen imorse, alltså blev det inget inlägg. Det som hände idag var ialla fall en sväng till sollentuna för att träffa Cecilia, Oldoz och brudarna.

Bilder och mer uppdatering kommer senare!

16 / 1 - ny dag

Fredag är det ju nu faktiskt! Och eftersom vi hade öppethus på kvällen i skolan, har vi inga lektioner imorgon (idag, fredag) Alltså kan jag få sova hur länge jag vill, och också vara uppe och fiffilura en liten stund till. Kulkul.
Skolan idag var som vanligt, förutom att vi slutade klockan 2 för att skolan tyckte vi typ skulle ha några timmar ledigt innan öppet hus. Men det är ju bara att tacka och ta emot!

Jag och Sara vandrade i alla fall hem till mig för att vara riktigt seriösa och fortsätta med våran blues låt på engelska. Som ska vara klar på tisdag till musiken. Jag kan bara säga att, Ida-Sara-blueslåt-engelska-seriösa, inte är den alldra bästa kombinationen. Det slutade med att vi spelade munspel och typ var allmänt flummiga.
Sedan var det öppet hus, där båda mina föräldrar var med. Inte kul kan jag säga, dom är ju experter på att vara pinsama! I alla fall, det gick fort eftersom jag bara var med på syslöjden.

Det blev träning vid halv åtta. Gick väl sådär.. Vissa övningar blir ju rätt oseriösa i laget.. menmen det funkar i alla fall! Efter det så blev det hemdags för mig och mamma, sedan kolla på film med lillebror.

Det här var väl hela min dag. Rätt mycket för er att läsa.. men så kan det bli när man inte hinner uppdatera något under dagtid. Sov gott alla!


15 / 1 - öppethus ikväll



förlåt nu ser man faktiskt INGENTING av bilden. Men det blev en alldles för sjuk
min för att visa! Outfiten idag är i alla fall:
-tubkjol, Cecilias från GT
-Tights, h&m säkert?
-knästrumpor, h&m
-grön tröja, vet inte från var, men ivåras
-kofta, Zara i Barcelona
-örhängen&armband, GT

14 / 1 - sista inlägget ikväll

Har fått ordning på min ipod nu äntligen! Det har varit lite siochså med den om man säger så. Jag använde den knappt ett tag eftersom jag tyckte den var stor och klumpig, men om man kollar på alla ipods nu, t.ex. touch och dom, dom är ju mycket större än min, den är ju till och med liten nu för tiden ;-)
Och efter att jag höll på att byta dator och när jag fått min nya så har ite iTunes funkat. Det har hackat och hängt upp hela datorn. Men nu har jag och pappa fått ordning på det. Så efter det här inlägget som blir det sista för ikväll så blir det några minuter att byta ut dålig och gamal musik till ny och lite bättre.
Sov gott sweeties


14 / 1 - keep going

Efter ännu en bit städning idag har jag fått in den nya klädhängaren i mitt rum. Dessvärre står den på helt fel plats än vad den ska göra. Men sånt är livet nu när jag inte hunnit möblera om ännu. Men kläderna som jag har framme är i alla fall upphängda och man kan faktiskt urskilja mitt golv nu! HAHA skojja! Eller man kan det såklart, men det kunde man innan också, i alla fall lite gran.

På den här platsen ska mitt skrivbord stå när jag vänt sängen till motsatta vägg.
Men rätt så bra klädhängare, right?!

14 / 1 - sexton dagar!



Oj jag måste verkligen hålla med Isabella i mitt lag (www.hejisabella.blogg.se)
Boken "I taket lyser stjärnorna" är en så himla bra bok! Jag verkligen älskar den! Dessutom
spelade vi den när jag gick på teater med några kompisar. Kanske inte lika lyckat, men boken
är verkligen fantastisk! Och nu ska den komma på film. Hoppas verkligen filmen är lika bra,
inte att den är 100 gånger sämre än boken den handlar om, som många andra filmer är.
Längtar verkligen sjukt mycket!

14 / 1 - musictime

Idag på eftermiddag har jag hjälpt mamma en del i alla fall. Vi plockade ner granen, eftersom julen är slut på allvar nu. Tråkigt nog. Sedan när mamma var ute och promenerade så bakade jag chokladtårta, eftersom hela Rotebros styrelse kommer hem hit ikväll för dom har sådant styrelsemöte, mamma sitter ju med där också så. Sedan lite läxor osv. Nu är det dags för mig att fixa ihop några dåliga låtar till våran gymnastik. Vi ska ju nämligen ha en uppvärmning inför klassen och tillsammans med det, egen musik. Jag har verkligen inga låtar på datorn, så alla i 8a var beredda på musik som suger!

Btw, Ebba och jag fick nummer till en person som skulle hjälpa oss med stuga i Åre. Vi ringde upp under en rast och hon kollade lite, och sa att hon skulle ringa tillbaka under dagen när hon hittat något lämpligt. Men hon har fortfarande inte ringt upp. Skumt?!

julgran på väg ut ur lägenheten!


14 / 1 - onsdag

Rätt skön dag idag i skolan i alla fall. Den var liksom lugn eller vad man ska säga. Det började bra med gymnastiken där vi tjejer typ utklassade killarna i vollyboll (inte precis utklassade, 18-16 till killarna tror jag, men vi var grymt mkt bättre). Fortsatte med No där vi hade vikarie och alltså bara läste. Jag kan säga att jag iprincip somnade över boken! Lite svenska där jag och Sara fiffilurade i grupprummet. Osv, dagen rullade på som vanligt. So:n sista lektionen blev typ det skönaste, vi skulle typ göra något arbete och förklara religion i bilder. Alltså gå runt ute och ta tre bilder och sätta ihop till en redovisning. Alltså slutade vi lite tidigare och eftersom jag, Yasmina och Sara var nere vid stranden och tog våra kort, så var jag väldigt nära hem!

Skönt skönt!


Lovisa! :)

14 / 1 - fem minuter

Okej, nu är det faktiskt mindre än fem minuter tills jag ska dra mig iväg till skolan och ha gymnastik. Men ett snabbt inlägg hinner jag lägga in. Slutar tidigt idag men har inte direkt några bestämda planer för eftermiddagen. Jaja, dags att gå till bussen!

Checka mig och Esmat på dagiiiis! Esmat är den lilla klätterapan längst till vänster och jag med mössa eller vad det är. Love this picture på Esmat sötnos ! :-D


13 / 1 - today

Dagens vill ha: vår!
Dagens klädsel: jeans, linne, sjal, armband, halsband & örhängen
Dagens smink:  fondation, lite puder, rouge och mascara
Dagens frisyr:  utsäppt, tråkigt
Dagens händelser: riktigt mycket läxor, städa rummet lite också
Dagens låt: presslåt på pa och min och Saras låt till musiken, suck!
Dagens planer: inte mycket, plugget och kanske börja kolla på någon film
Dagens saknad: bästavän!
Dagens dummaste: Dumaste=korkad? då är jag o Yasmina på första plats :D
Dagens roligaste: inte mycket roligt, träffade Robin en kortis ju!
Dagens favorit: katten, som för en gångs skull kan sova utan att störa mig!
Dagens köp: inget, pappa köpte nytt shampo&balsam på beställning av mig (a)
Dagens godis: godisförbud!!!!
Dagens dryck: mjölk och te
Dgens läsning: alla läxor
Dgens humör: känner inte så mycket, lite trött bara
Dagens ord: varierande
Dagens ont: inte något direkt, magen eftersom jag är jätte mätt!

13 / 1 - middagsdags

Har precis ätit middag, typ några rullar med grönsaker eller böner eller något sådant i tillsamans med chilisås. Rätt okej faktiskt! Nu blir det fullt ös med allt skolarbete! No, svenska, engelska, gymnastik, spanska. Rolig kväll alltså! NOT.

pic från ett av alla spegelbesök under skoldagarna. Den här gången var det tillsamans med sockersöta Sara. Outfiten idag bestod av:
-svarta jeans, cheap monday
-vitt linne, h&m
-sjal, h&m
-gulhalsband, hjärta. fick som liten
-armband, gina tricot
-svarta "lack"pumps, jönköping


Hihi glad! ser ut som jag är lika lång som sara! (a)


13 / 1 - WIIIIE

Guess what i have?! Har äntligen fått mina (och victors) "power grips". Handsledspressare, eller vad man säger. Jag har sjukt svaga handleder och det är verkligen konstigt att jag kan spela innebandy med så svaga armar! Redan i somras pratade vi om att köpa Sådana här som jag kan träna upp handlederna med, men det har aldrig blivit av. Men efter att ha tjatat lite så kommer pappa idag hem med två par. Ett par som är medium starka och ett par hard. Börjar givetvis med medium!


13 / 1 - Sweeties

Idag har det varit vanlig skola. Fick tack och lov en håltimme på slutet av dagen då vi egentligen skulle ha livskunskap. Så vi slutade vid halv 3 istället för 20 över 3. Jag och Yasmina gick till H&M och kollade på bebiskläder, SÅ HIMLA SÖTT! Vi träffade också på Emilia och Liv som tog en sväng i gallerian dom också. Meningen var att jag skulle lämna Robins kamera som hon glömde hos mig i lördags, och sen träffa Sandro. Men icke. Det blev att lämna kameran och sen en liten stund hemma hos Emilia, där hon gjorde sig iordning för att gå på bio. Nu är jag hemma och ska strax börja med alla läxor! Inte kul!

Min dag än så länge, intressant eller vad? (a)
Bild, från vänster: Yasmina, Ebba, Esmat, Sofia

12 / 1 - världens sämsta bok

Någon som har någon som helst aning om vilken bok det här är? Inte jag heller faktiskt. Det är den sämsta bok jag någonsin läst och vi är tvingade att läsa och skriva uppgifter och citat om den i svenskan. Namnet är "Kim novak badade aldrig i Genesarets sjö". Titeln säger väl allt?!
Den boken och engelska boken "Holes" är i alla fall det jag sysslat med tiden efter min träning. Kollade dessutom sista femton minutrarna på matchen Djurgården-Linköping som slutade 5-1. Starkt gubbar!


12 / 1 - klädhängare

Märkte nu när jag kom in i mitt rum att jag helt kommit av mig i min storstädning. Har gjort en stor del, men om jag ska kunna möblera om i rummet behövs allting vara i sin ordning först. Måste dessutom börja plocka ut väldigt mycket saker ur min bokhylla. Eftersom jag ska ta bort den helt och hållet så jag får plats med Victors lilla tv. Den är inte alls stor, men jag har aldrig haft tv på mitt rum och jag tycker det är väldigt orättvist, så jag har tjatat mig till den.
Här är i alla fall en bild på min nya klädhängare som jag har fått hem nu. Jag ska ha mina "icke rena" kläder på den, alltså dom som man använt typ någon gång men som man inte slänger i tvätten. Istället för att ha allting på golvet i en hög, så kom jag på den smarta iden att köpa en sån istället! Nu gäller det bara att städa så pass så jag får plats med den i mitt egna rum också!


12 / 1 - måndag

Måndag igen och imorse ville jag bara somna om igen. Eftersom det är en helt ny vecka nu, så börjar allting verkligen på allvar. Liksom under de här tre dagarna som gått har vi redan fyra uppgifter att göra den här veckan.
Vi hade i alla fall hemkunskap för första gången den här terminen. Jag hoppades på att vi skulle göra någon mat, eftersom jag har träning om bara någn timme, så skulle jag inte hinna äta en gång till. Och det blev det, pizza i stora lass verkligen! Två sånna bitar på bilden nedan och jag var PROPPMÄTT!! Nu är det bara träningen kvar ikväll. PUSS


11 / 1 - söndag

Dagens vill ha: pengar!
Dagens klädsel: jeans, t-shirt, kofta
Dagens smink:  foundation, mascara, rouge,
Dagens frisyr:  vanligt
Dagens händelser: Inget, spelat spel med lillebror
Dagens låt: Lyssnat på lite Lars Winnerbäck
Dagens planer: Inget, ska käka middag med familjen
Dagens saknad: en speciell
Dagens dummaste: snön smälter!
Dagens roligaste: ingenting
Dagens favorit: lillebror
Dagens köp: inget alls, ska beställa lite från H&M senare!
Dagens godis: godisförbud
Dagens dryck: miiiilk
Dgens läsning: bloggar och typ sms?
Dgens humör: tråkigt
Dagens ord: inget speciellt, kör varierat
Dagens ont: knäna som alltid, inget ovanligt


11 / 1 - vem där?

Haha att spela "vem där" med lillebror är skiiiit kul! (a) Haha vi sorterar ut alla våra gamla barnspel ur en gamal bokhylla. Massor av skratt är det här vid köksbordet kan jag lova! Nu väntar Eva&Adam's spel. Haha!


11 / 1 - te dags

Blir en kopp te tillsammans med lillebror nu. Alla som gillar chaite har väl smakat Twinings indian chai te, som går att köpa iprincip överallt? Det är väldigt gott och nästan det ända teet som jag dricker. Men mamma har köpt hem ännu en sort av det teet. Som kallas Brazilian Baia. Det är smak av Cocos och vanilj. Riktigt gott faktiskt! Så nu finns det två tesorter jag kan dricka!


11 / 1 - help me

Ändrade planer och alltså inget för mig idag, trist. Muntra gärna upp mig lite, ringa eller sådär.


11 / 1 - 2008

Har ju inte riktigt hunnit med att göra en sammanfattning av 2008, och nu har det ju till och med hunnit bli den elfte, så de kanske är dags nu? Jag orkar inte riktigt komma ihåg exakt allting och skriva om året, alltså blir det endast bilder från året 08, och ni som varit med under den tiden vet ju redan allting som har hänt, visst?!

























































Tack för ett underbart år alla! Har inte direkt tagit med bilder från allting som har hänt, men det här är ju lite kort av det bästa i alla fall! :-)

10 / 1 - myskväll

Efter en dåligt spelad match så blev det en myskväll hemma. Jag tyckte i alla fall att jag var förtjänt att käka Ben&Jerry och kolla på film tillsammans med Robin som jag inte träffat på ett tag nu! Det blev någon sorts chokladglass som jag inte ätit, inte för att jag ätit många alls av B&J men.. Och filmen "Another Cinderella Story" (stavning?) Den liknade väldigt många andra "tonnårsfilmer", eftersom nästan alla har liknande innehåll. En tjej som träffar en kille och så blir det problem, men på slutet löser sig allting. Tyckte den var rätt okej i alla fall, och det blev endel skratt.
Jag har i alla fall haft en jätte bra kväll med min kära vän, vad har hänt er ? <3


10 / 1 - knattar

Nu drar jag iväg såhär på morgonen och dömar en p98 match och en p99 tillsammans med Cecilia! Sedan blir det vår egna Djmatch efter att ha kollat på lillebror. Ha en bra första helg på vårterminen alla!


9 / 1 - Christian Walz

Vist är det en gamal låt, men den är ju faktiskt rätt fin om man tänker efter?!!
Det var fel på den riktiga versionen, men det är i alla fall rätt låt!


 


9 / 1 - movies

Fick lite filmförslag från Ebba idag. Båda är typ skräckfilmer och jag är skiträdd för sådana! Men hitta bra sällskap och övervinna min räddsla för skräckfilmer, låter väl bra ? :-)

all the boys loves mandy lane



1408



Dom är i alla fall på väg till min dator nu, så hoppas någon har lust att kolla med mig, annars kommer dom ligga helt orörda på min dator!

9 / 1 - skoldag

Veckan gick ju fort i alla fall?! Redan Fredag! Hihi. Och som vanligt är det här en slapp och chill dag. Och eftersom Ebba dessutom smsade att vi inte har någon mentorstid (?) så börjar vi 10 i 9. Hoppas Sara vet det, även om jag har smsat henne, och att inte Hasse kommer bli så sur som förra gången vi missuppfattade honom. Han kommer ju typ halva lektionen försent varje gång, så vad gör det om vi missar det en enda gång?!

Suddig bild från igår



Frukost och dator!


8 / 1 - städdag

Skolans första dag är slut, och jag har redan ångest. Allt börjar liksom på en gång. Ingen lugn start alls så att man får komma in i skolarbetet igen, utan alla delar direkt ut sina kriterier och sen är det bara att börja jobba. Inte någon höjdare precis! Men snacka om  skönaste terminen ändå, i alla fall fram till påsklovet:

-nästa vecka, öppet hus, torsdagskvällen, ledigt på fredagen.
-Jobba fram till vecka 9 då det är sportlov.
-en vecka vanlig skola
-två veckor prao
-en vecka vanlig skola
-en vecka tema tillsamans med klassen

Urskönt eller hur?

Nu håller jag i alla fall på att stor rensa mitt rum så jag ska få möblera om det. Kul va? Neej inte nu när jag håller på, men det kanske kan bli bra på slutet?
Ska fortsätta, alltså blir det kanske ett senare inlägg med bilder innan träningen.

8 / 1 - Helvetet börjar

Det är faktiskt som ett helvete att börja skolan igen. Inte att träffa kompisarna igen, för det är ju kul. Men själva skolan. Jag orkar verkligen inte den. Eftersom jag har känt sån stor press över den förra terminen, hur ska det då bli nu? Vist, jag ska inte börja stressa upp mig redan innan jag dragit mig iväg dit. Men man kan ju bara gissa hur det kommer bli med alla prov, överdrivet mycket läxor osv.

Jaja, önska mig lycka till idag i alla fall (resten av skolterminen också?!) PUSS

7 / 1 - dagens

Dagens humör: myshumör
Dagens mående: bara bra!
Dagens borde: sova TIDIGT
Dagens frisyr: hade uppsatt, nu utsläppt
Dagens klädsel: blåa jeans, vitt linne, randig kofta
Dagens planer: planerna var att åka till Gustavsberg
Dagens vill ha: ett längre lov!
Dagens längtan: efter s... :$
Dagens fundering: städa mitt rum imorn?
Dagens beroende: ?
Dagens tråkigaste: åka buss/tbana
Dagens tidning:  h&m katalog, vårkläder
Dagens låt: olika

7 / 1 - snart skola

Som sagt, snart är det skola.. längtar verkligen inte dit, igen. Vet att jag säger det typ hela tiden. Men dom orden blir nog aldrig utslitna i min mun. Längtar inte till skolan, längtar inte till skolan, längtar inte till skolan, längtar INTE till skolan. Japp, nu var jag klar med det. Då kan jag ju berätta lite om dagen. Inte så mycket att säga, jag var hos sötnosen här nere på bild. Vi kollade lite film osv. Haha och gud va han har härliga småsyskon, dom förstår ju perfekt att Sandro är fjortis, och inte jag. Värsta drömungarna ju ;-)


7 / 1 - the last day

Sista dagen på lovet, INTE kul! Jag skulle verkligen inte ha något emot att ha lov resten av livet, eller i alla fall minst en vecka till. Som ni märker om ni kollar tiden på det här inlägget, så har jag varit tvungen att gå upp tidigt idag. Lite måste man ju ställa om dygnet inför skolan. Och ikväll kommer jag somna som en stock om man säger så. Jag sov endast fyra timmar igår ju och jag kan verkligen inte säga att jag tog igen dom inatt!

Idag blir det en lugn morgon, med dusch och fixning. Sedan tror jag att jag har planer för dagen. Men får se när människan vaknar. Ha en bra sista dag alla, PUSS

Bildbrist, och börjar längta till cuper med innebandyn
-Storvreta förra året, hähä mina knän var sönder redan där?!


6 / 1 - Jag, I , Ida

Tog den här lilla grejen från Emilias blogg (http://www.cendrilia.blogg.se/) som hon tidigare tagit från sina kompisar. Men tyckte den va lite rolig, så hoppas jag får sno den från dig gumman?


Tio första:
Första bästa kompis: på dagis var det ju Esmat?!
Första bil: pappas volvo?
Första kärlek: micke, på dagis, haha!
Första husdjur: katt från att jag föddes
Första semester: rest hela mitt liv typ
Första jobb: "sommarjobb" hos farmor&farfar
Första köpta: vem kan minnas det? Leksaker säkerligen
Första riktiga kyss: vem, var eller när?
Första piercing: hål i öronen räknas väl?
Första konsert: någon barnkonsert

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: champagne/cider på nyår
Sista bilfärd: hem från romme
Sista filmen du såg: titanic
Sista bubbelbadet: länge sen!
Sista spelade cd: spelar Amanda Jenssen nu
Sista gången du grät: yesterday
Sista måltiden: lunch i romme

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
nej?
Blivit arresterad? haha nej du
Blivit kär vid första ögonkastet? inte exakt, men väldigt fort
Varit på tv? japp
Fått ditt hjärta krossat? JADU
Sagt att du älskar någon utan att mena det? joo de måste jag gjort någon gång
Haft ett one night stand? nope
Busringt till nån? haha JAA

Sju saker du har på dig:
har inte sju saker på mig? trosor, träningsshorts, bh, luvtröja.

Fyra val:
Svart eller vit? vit
Sommar eller vinter? både, fast sommar är mysigare
Choklad eller chips?  om jag måste, choklad
Kram eller kyss? beror vilket tillfälle, kramar är alltid mysiga

En person du kan berätta allt för:
Cecilia!!
 
Två saker att göra innan du dör:
två saker? svårt. bli rik, flytta hemifrån?

En sak du ångrar:
mycket, men kanske, nej vet inte.. det är en del saker


Yeah, thats me. (gamal bild!!)

6 / 1 - snowboard-dag

På bättre humör trotts tröttheten, alltså blir det blogginlägg! Sov fyra timmar inatt eftersom jag inte kunde somna förens väldigt sent (tidigt), och skulle dessutom upp vid halv 6. Jag och pappa tog nämligen en tur över dagen för att testa snowboardsen i Romme. Dubbla lager av alla kläder, sen var jag fit for fight! haha. Snowboarden funkade lika bra som förra året, som tur va. Det var riktigt roligt att komma iväg så här tidigt på året, värma upp lite inför Åre&Sälen& kanske alperna!

Bilder från dagen. Har inte laddat upp några på pappa än tyvärr.



-Soluppgång i romme



-Första åket för året



-Efter lite varmoboy på toppstugan



-Mohaha, lite vinglig efter att ha snurrat ner för hela barnbacken



-Sista åket :/

KYSS

5 / 1 - blääää

Okej, jag är inte på humör för bloggen nu. Allt är bara jobbigt, får se, om några dagar skriver jag väl igen.. men verkligen inte på något humör nu för allt det.. Ha det så bra alla.
BTW, Esmat fyller ju år idaaag ? :-O måste gratta henne! okej, ha det bra..

3 / 1 - junior-vm

Nu har ÄÄÄÄNTLIGEN Cecilia kommit hit !! :-D Gud vad jag har saknat henne! Det blir ett snabbt litet inlägg eftersom vi sitter och käkar kex och kollar junior-vm. Jag tycker väl det är rätt kul, men tycker synd om Cecilia som inte verkar tycka det är helt toppen ;-)

Lite uppdatering sen kanske ! PUSS

3 / 1 - ALLTID OAVSÄTT

Hade ju egentligen tänkt gå på matchen idag med några av brudarna. Men planerade inte allting fullt ut, så hovet blev inprincip fullbokat utan mig. Och nu har andra perioden börjat och det står 1-1 mellan Djurgården och HV71. Tänk hur mycket folk de ska vara nu som går på djurgårdenmatchern?! Jag har varit på så många matcher där det nästan har varit TOMT, typ inget folk alls. Men vist, ingen ha väl trott att det ska gå så dåligt som det har gjort? Och det är ju bra, att alla står upp och sjunger när det är svårt, right?


Jaja, vet inte riktigt vad jag menade med det, men nu ska jag lyssna på matchen igen.
-Stockholm tillhör oss, inga råttor ska komma upp i elitserien och ta våran plats, vist?!


3 / 1 - confused

Ojoj, jag har verkligen inte kommit in i det nya året. För vet ni vad jag märkte nu precis när jag skulle skriva det här inlägget? Ni kanske har märkt det? Att i de tidigare inläggen under de få dagarna på 2009, har jag skrivit t.ex. "1 / 12" och "2 / 12" på rubrikerna. Som att det skulle vara 2008 och december fortfarande? Lite komiskt om jag får säga det själv. Har i alla fall ändrat det nu.

Idag har jag varit jätte trött och typ grinig för allting, inte vet jag varför, har kommit in i en typ depp period ? ;-S Ibland kan jag vara jätte glad åt nånting, och sen känns det bara meningslöst? Lite underlig känsla faktiskt..
Det har i alla fall bara blivit att kolla på film, och därför inte varit ute och sprungit idag heller! Inte bra, inte bra! Jag känner mig som största fettot som inte rört på mig något under hela lovet, vist jag har rört på mig, varit ute och promenerat. Men jag blir galen snart om jag inte kan få mig själv ut och springa!!!

2 / 1 - ben&jerry och the hills

Lite the hills time nuu plus lite glass, ben&jerry.
Blev så himla sugen på det när jag va i affären idag,
så det blev en till sväng för att köpa det! PUSS


2 / 1 - filmkväll

Har väl inte hänt så mycket här ikväll. Mamma och Victor åkte iväg på träning och jag va kvar hemma när pappa kom hem med Victors spegel från ikea som han så länge lovat att köpa.
Jag kollade lite på Björn Gustafssons film och somnade samtidigt i kanske en timme. När jag vaknade var filmen slut och det blev dags att hitta på något nytt. Eller först tittade jag om den delen som jag hade missat. Men sedan satt jag på en ny film. Eller ny och ny, kollade på systrar i jeans, eller i alla fall början på den. Sedan kom Victor&Felix och ville kolla på "my bestfriends girl" eller något liknande. Och här sitter jag nu. Har nog missat rätt mycet av filmen, eftersom med min dåliga engelska, måste jag hela tiden vara koncentrerad för att förstå. Haha xD



Blir en tidig kväll eftersom jag är sjukt trött.

2 / 1 - 6 dagar kvar.

Snart är det skola igen. Riktigt tråkigt! Loven går så himla fort så det är inte sant! Orkar verkligen inte med skolan! Alla vuxna säger att vi ungdomar har det bra som går i skolan och att allting blir svårt när man bli vuxen. Men så svårt kan det väl ändå inte vara? De får ju jobba på vilka jobb de vill istället för att tvingas sitta i en skola i typ mer än 12 år.

I alla fall. Det har blivit dålig uppdatering nu de senaste två dagarna. Och en sammanfattning av året har jag inte hunnit med. Ska försöka hinna med det i morgon när jag vaknar innan jag drar iväg vart jag nu ska. Kanske ska jag träffa Cecilia eftersom både hon och jag varit borta nuu! :-( Saknar mig bästavän!

Allt har i alla fall en förklaring varför jag inte skrivit. Jag vaknade kring 1 på nyårsdagen. Kollade mobilen och då hade Sandro smsat. Hade ju inte träffat honom på länge heller så vi bestämde att träffas. Lite senare åkte vi hem till honom och hämtade grejjor sen sov han här. Lite mysigt sådär! Kollade på film osv.

RSS 2.0