28 februari

Hihi, en månad idag ju! Sötnos du är allt, jag älskar dig!


28 / 2 - never again

Melodifestivalen är verkligen inte min grej har jag kommit fram till! Låtarna är ju så kassa så att det är inte sant! Typ opera de sista numret, det är ju inte riktigt normalt? Och Agnes gick typ runt i en guldig rymddräckt, de såg i alla fall så ut. Nej inget vidare med de där tramset längre! Vad tycker ni, hiss/diss?


28 / 2 - tv time

Dags för melodifestivalen. Eftersom jag inte sett ett enda avsnitt så är det väl ändå min "plikt" att göra det. Man kan ju inte missa allting ju, det är ju lite pinsamt. Har däremot ingen aning om vilka som ska vara med eller liknande men får väl gå o ta reda på det nu! KYSS

28 / 2 - dagen

Sorry tänkte lägga upp dagens klädsel osv innan jag drog iväg. Men efter att ha bestämt dagens planer blev det en väldigt snabb rusch till bussen som höll på att köra förbi hållplatsen. Men jag hann som tur va och mötte därefter upp Louise och Cecilia i stan. Vi kollade lite i affärer och jag gjorde ett jätte fynd på GT! Samma halsduk som jag har i vit köpte jag i svart för typ 20 kr! Efter det satt vi på Wanes Coffee i en och en halv timme innan jag var tvungen att åka hem. Det var en jätte mysig dag på stan och jätte kul att träffa Lollo igen efter så lång tid!

Halsduk Gina Tricot - 19 kr på rea.


Louise & Cecilia - hötorget

28 / 2 - nymöblerat

Har storstädat rummet, tagit ner hela bokhyllan, flyttat säng/skrivbord/klädhängare/byrå. Ja allt har bytt plats och rummet är helt om möblerat. Dels för att jag lättare ska hålla ordning och städat då det finns mindre möbler och saker att ja hålla ordning på. Men också för att jag VILL få en tv till mitt rum! Jag har inte haft de i hela mitt liv, det är alltid min lillebror som har fått ha tvn som har varit våran tillsammans i sitt rum, snacka om orättvist! Iförsej vill jag ha en ny stor tv, men tror inte att det skulle få plats i mitt minimala rum ändå, så jag ska fixa in våran lilla tv till mig i alla fall!
Rätt nöjd med de här faktiskt!

Före - usch!


Efter - mycket bättre!

27 / 2 - tröööttter

Det har varit en lång dag idag. Rolig men man är trött nu efteråt. Gick upp vid ca klockan 9 och gjorde mig iordning. Packade badkläder ooooooooosv. Sedan åkte vi iväg till Sydpolen och mötte upp Robin, Billy & Anna. Det blev väl mest sitta i bubbelpolen o snacka med Robin. Eller vist vi lekte barn en liten stund o åkte ruschbana också. Men det är verkligen inte underhållande längre. Simmade dessutom typ 16 längder i SIMbassängen. Inte så mycket men lite uppvärmning för min vårtermin. Eller när innebandyn blir lugnare ska jag börja simma någon gång i veckan, bra för musklerna och sådär, haha.

Det blev i alla fall hemfärd sedan. Åt middag, efterrätt och kollade på film tillsammans. Sedan åkte dom hem nu för en liten stund sen. Jag är helt slut kan man säga! Imorgon ska jag montera ner min bokhylla och sedan träffa bästavän, NIIICE!


Miss the summer! fr v. Cecilia & jag

26 / 2 - morgondagen

Kommer troligtvis inte skriva något här på bloggen imorgon, eller i alla fall inte förens fram på eftermiddagen i så fall. Det är nämligen så att mamma, jag och Victor har som tradition att åka till Sydpolen och bada med Anna, Robin&Billy. Vi har gjort det iprincip varje sportlov sen vi var rätt små. Det kanske inte är världens roligaste badhus, både jag och Robin växte ifrån det och ha inte tyckt det har varit sådär jättejättejätte underhållande nu ett par år. Men det är alltid kul att ha traditioner visst? Och sådant ska man verkligen inte bryta! Så tidigt imorgon är jag alltså i hatade södertälje och badar med våra goda vänner. Saknar Robin jäääättte mkt!


Sen Öland i somras, Robin och våran katt i soffan!

26 / 2 - u know i can't breath without u

Träningen är färdig, Gick väl lite sisådär. Kroppen var helt slut av någon anledning och jag hade småont lite här och där. Alla muskler kändes i alla fall helt stela osv. Och som pricket över i, var det en träning med mycket sprinande, lite folk och alltså ännu mer springa. Blev lite skott-träning också som jag skulle behöva sådär varje dag för att få ordning på mina skott!!

Nu blir det i alla fall en hårinpackning som jag tror mitt hår behöver. Det är jätte krulligt och tovift eftersom jag hade knut från att jag tvättade det igår och tills nu, utan att torka det eller så. Dessutom så har mitt hår väldigt lätt för att bli slitet snabbt, och eftersom jag sattsar på att spara ut till lika långt hår som jag hade innan jag klippte mig, utan att det är lika slitet, så måste jag hålla ordning på det!



Haha bilden ser lite läskig ut, eller i alla fall mina ögon.
Det är sen i våras, taget på skoltoan. fr v. Emilia Yasmina&jag

26 / 2

Dags för träning i sollentuna. Skriver när jag är hemma igen. KYSS


Något du inte får missa!

Ebba (ilovesis.blogg.se) Tipsade om den nya trailern till The Hills på hennes blogg. Det är ju verkligen något man inte får missa om man älskar det programet! längtar längtar längtar!


26 / 2 - torsdag

Sandro har åkt o jag sitter o äter macka, haha! Det var roligt igår men vi kollade på typ världens äckligaste film. Eller en av alla. Det var nämligen dead silence som det är fullt av dockor i!!! Dockor är verkligen det jag inte klarar av i skräckfilmer. Och clowner är så äckliga så det är inte sant! Jag tyckte i alla fall jag var fett duktig för jag kramade inte sönder hans hand som jag gjorde med Izzas, STOLT. Däremot gömde jag mig ett antal gånger, haha.

Ikväll är det träning, tror inte jag hinner göra något innan dess. Ska prata med Cecilia om hon vill göra något på lördag. Har inte varit med henne på jätte länge känns det som, börjar bli dags att ta tag i det igen!!!
KYSS

25 / 2

Sandro här! :)

25 / 2 - lugn dag?!

Jag har typ vilat hela dagen. Jag vet det låter sjukt tråkigt när det är lov och allting, men jag är verkligen JÄTTE trött och det är faktiskt skönt att bara ligga hemma och inte göra något alls!  Mamma var iväg lite imorse och kom hem med filmen Patrik 1,5. Den var helt okej och det var roligt att kolla med mamma.
Planer för kvällen är inte riktigt bestämt men uppdatering kommer! PUSS

24 / 2 - när vi vinner guld sjunger vi såhär, vi är djurgårn vi är djurgårn, sveriges bästa lag!



Bilden stämmer så mycket! Tyvärr var matchen idag inte alls så bra som jag hade tänkt att sista hemmamatchen skulle vara. Klacken var INTE ALLS på hugget o det blev knappt ngt drag alls! Inte kul alls, jag och izabelle dampade rätt rejält där vi stod.. Men som sagt, vi är fortfarande Stockholm ENDA lag och alla gnagare som tror ni kan ta över elitserien kan ju bara gå och lägga er, ni kommer ju förlora stenhårt mot södertälje i kvalet! HAHA!

24 / 2 - nyvaken

Väcktes för ungefär 5-10 minuter sen av att katten kom in i mitt rum och började låta. Jag som tyckte jag hade stängt dörrarna bra igår, kanske var något emellan dörren ut till hallen. Inte kul, jag är ju trött! Jag gick i alla fall upp och möttes av en tom lägenhet. Alla borta, haha!
Vet inte vad jag ska göra nu, men uppdatering kommer under dagen, det är ju nämligen match på hove ikväll som jag och Izabelle inte missar för någonting!! Hihi.

24 / 2 - it smells good!

Jag är överlycklig över två inköp måste jag bara säga! Haha inget märkvärdigt men på shoppingturen med pappa uppe på Dagslivs här om dagen så var det ju nämligen så att jag var tvungen att ha nya duschgrejor. Eller Balsam&duschkräm. Jag hittade två favoriter rätt snabbt!

Cherry shower milk från Palmolive & Smultron balsam från Naturelle
Båda luktar otroligt gott verkligen! Love it


23 / 2 - hemmakväll!

Igår blev det alltså ingen uppdatering. Den enkla anledningen är att jag sov hos Izabelle. Vi kollade skräckfilm efter att vi kom hem från sena träningen och jag tror nog Izzas hand är helt sönder efter att jag kramat den! Det är så hemskt läskigt med skräckfilmer trots att man kan gissa vad som kommer hända! Jag väcktes i alla fall vid 10 av att Sandro ringde några gånger. Haha pratade lite samtidigt som jag halvt sov. Märkte att Izza hade gått upp för länge sedan och gick därför o gjorde henne sällskap vid datan. Vi åt frukost och gjorde oss iordning och åkte sedan till Stinsen.

Vi åt grekisk lunch på Kolgrillen och träffade rätt så mycket folk. Eller jag var på osocialt humör och gick därför inte fram till alla, FÖRLÅT! Juste på vägen dit träffade jag Felicia en snabbis, grymt kul o träffa den bruden igen!! Jag köpte en marinblå och vit-randig tubkjol på gina tricot som jag bara älskade, tyvärr glömde jag den hos izza så bild kommer imorgon! Har i alla fall hunnit ta bilder under dygnet och här kommer några;


Var bara tvungen och ha kort på snön! Älskar snööö fast inte när det blir till slask!!


Jag och Izabelle satt oss ett tag o snackade med Sandra A och Malin när vi såg dom på Wanes Coffee, Sandra på bilden, grymt söt!


Vi åt som sagt grekiskt, kyckling souvlaki för våran del!


Ett annat randigt linne från Gina som jag bara älskade! Den rosa färgen är så grymt härlig till våren!


Och till sist en snygging på Izzas dator!

22 / 2 - snöigt värre

Somnade tidigt igår. Vet inte om jag håller på att bli sjuk igen eller liknande, jag frös i alla fall hela kvällen igår och gick runt med min djurgårdsfilt hela tiden medans mamma sa att det inte alls var kallt (?) Jag försökte i alla fall komma någon vart i min svenskabok men ögonen höll på att slockna efter en läst sida. Så jag släckte lampan och somnade direkt. Sov fram till halv tolv idag då jag kom på att jag inte sminkade av mig eller något sådant igår, gick upp och fräshade till mig lite.

Och vad ska man göra nu? Jag ska kolla en extra gång när våran träning är ikväll. Har för mig att den är mellan 20-22 men är inte säker. Kanske ska få med pappa upp och köpa ett par svarta lådor där jag kan ha fotoalbum och sådant så att jag kan möblera om nu under lovet. Sedan kanske ragga upp någon i sollentuna på att göra något innan träningen? Är sugen på att åka till stinsen och hitta något nytt plagg.
PUSS

Bild från landet. Vill verkligen har vår nu så man kan vara där ute med Robin!!


21 / 2 - ensamn hemma

Har varit ensam hemma fram tills nu. Har bara tagit det lungt. Var uppe och köpte bulgur-sallad, lättdryck och ben&jerry-fossilfuel. Såg även en favorit i repris på film; John Tucker must die. Den är ju himla bra verkligen! Och inte förens nu har jag kommit på att det är Dan från GossipGirl som spelar John's bror. Lite ballt!


21 / 2 - anonym fråga

Nu har jag fått en fråga några gånger. Tyvärr är avsändaren anonym så jag har ignen stanns att svara. Alltså får det bli ett inlägg. Frågan är vad för produkter jag använder till min hy;

Och det är verkligen inte så att jag har bra hy på något sätt. Den är långt ifrån perfekt! Väldigt torr och uttårkad på vissa ställen andra helt tvärt om. NOT GOOD! Jag kör väl en liten blandning mellan vanliga produkter.
Jag använder en mjukgörande kräm som heter Propyless (finns på apoteket tror jag) på de ställen där huden är torr. Det är en jätte bra hudlotion för hela kroppen, men jag tycker det funkar bra i ansiktet med. På ställen som t.ex. pannan där hyn inte alls är bra, använder jag Basiron och vid behov att dessutom täcka finnar clearasil som torkar ut och täcker. Inget märkvärdigt, men heller inte de bästa resultaten.


21 / 2 - lördag

Första riktiga dagen på lovet idag dåra. Har inte hittat några bilder sen kvällen igår, så jag får nog ta och fråga runt lite eller lägga upp mina riktigt dåliga bilder. Men det kommer ikväll i så fall.
Jag sov ju hemma inatt för att sova ut ordentligen, men icke, jag vaknade runt 9 av att grannarna spelade musik, det var inte så mysigt att vakna av det! Jag låg kvar några timmar, läste lite ur en jätteeeeee bra bok som jag egentligen läser till skolan som jag måste göra bokrapport om veckan efter lovet. Så jag måste faktiskt läsa ur den också.

Sandro skulle in till stan och typ kolla kläder och vanliga skor (?) eftersom han inte hittade några skor sist. Jag åkte in, det är ju alltid mysigt att ha sällskap och gå runt lite. Skulle ju egentligen köpa parfymen som jag köpte här i veckan igen, eftersom mamma gillar doften och jag lovade att köpa en till henne med nästa gång jag var inne i stan. Men jag glömde helt att gå förbi den affären, så det får bli en annan dag i veckan.

Just nu är hela familjen ute på Victors cup, som hans lag dessutom anordnar, så jag får en helt ensam kväll här hemma eftersom jag inte orkar göra något ikväll. Mitt lov med kompisar osv får börja från och med imorgon! Jag har i alla fall fått pengar av pappa, så jag ska upp och köpa lite inför kvällen, får ju göra egen middag osv, hade dessutom tänkt köpa en ben&jerry för att fira lovet.
KYYSSS


20 / 2 - lyckad kväll

Kvällen i lokalen med laget blev riktigt mysig! Jag, Izabelle och Cecilia fixade ju allting med dukning osv medans Martina, Cecilias mamma lagade en riktigt god Kyckligrätt. Brudarna kom över och vi åt middag, efterrätt och pratade jätte mycket.  Vi började kolla på en film och käka godis&chips, men var tyvärr tvungen att gå efter en väldigt kort tid eftersom mamma varpå väg från Rotebro och skulle hämta upp mig på vägen. De ska upp tidigt imorgon då Victors lag arangerar en cup, så ingen kunde hämta mig lite senare och att åka pendeltåg runt 1 på natten helt själv är ju inte så jätte mysigt?!

Jag fick inga bra bilder under kvällen typ, men jag hoppas att fotogalningarna med deras kameror lägger upp ett par på facebook så att man kan fixa lite hit till bloggen. Nu ska jag hitta någon rolig film och krypa ner i min varma säng. KYSS

20 / 2 - looooooooov

Äntligen lov efter en sjukt jobbig vecka! Första kvällen blir tjejkväll med laget som jag, Izza och Cecilia ska fixa uppe i Cissis lokal. Jag och Izza har gjort oss hemmastadda at cissi's place medans hon är och röntgar foten typ. Stackars liten. Vi leker med kaninen och nördar dator med hennes gulliga småsyskon :-)

18 / 2 -

Mysbelysning - te - frukt - sängen - plugg - plugg - plugg - plugg


18 / 2 - chokladmask

Igår använde jag äntligen min choklad-ansiktsmask. Jag vet jag köpte den för sjukt länge sen, innan jul tror jag?! Men det har verkligen inte blivit av innan. Den doftade i alla fall sjukt gott och man var lära på att äta upp den! Haha, nej men den luktade verkligen choklad och så. Den var väl hyffsat okej som ansiktsmask också. Den var lätt att aplicera (stavning?) och lätt att skölja bort, men gav kanske inte bästa resultatet på huden.

Annars idag har jag köp en parfym som luktar riktigt gott! Från Yves Rocher med cocos-doft. Love it! :-) Har dessutom fått mitt busskort från SL! Mycket snabbare än vad dom hade nämnt till oss, så mitt liv är räddat!!!


Från gymnastiken där jag bara kollade på idag tyvärr :-(


ansiktsmask - kicks 20 kr


cocosparfym Yves Rocher - 39 kr


Yeeah, mitt älskade busskort!

Allt för mig, dags för mer pluggning...




18 / 2 - pluggis

Har "pluggat" nu sen jag kom hem från skolan. Eller, kollade på en film och pluggade samtidigt och då blev jag så överansträngd så jag somnade *hehe*. Pratade med Essie alldeles nyss för att kolla No-kriterierna lite grann. Kan säga att jag faktiskt inte har någon aning om jag har koll på dom. Eller rättare sagt, jag tror jag kan dom.. jag kan förklara det mesta medans jag tjuvkikar i boken då och då. Men grejen är att våran lärare alltid gör SKIT svåra frågor så det blir helt knas verkligen, man kan typ inget. Haha det får gå som det gör i alla fall.

Matte provet idag gick väl sådär. En fråga vet jag att jag har totalfel på eftersom jag chansade och skrev ner en lösning på max 3 sekunder när provtiden egentligen var slut. Hann inte tänka efter men jag kom ju på efteråt att det var helt orimligt. Ett VG kanske det kan bli i alla fall?

Inget för mig just nu så jag kollar bilder på facebook, den här i fredags med Cecilia och Izabelle på stinsen


18 / 2 - back

Goodmorning sunshines! Idag ska jag tillbaka till skolan igen. Kanske inte något sådär jätte roligt, det var väldigt skönt att vila de här dagarna hemma. Men såklar ska det väl bli roligt att träffa klassen igen osv. Har matteprov idag och känner att det kommer gå åt helvete. Känner mig inte alls utvilad och ekvationerna har inte fastnat i mitt huvud. Men vi får hoppas att det går bra! Nu ska jag bara dricka upp min kopp te och sedan hitta lite kläder för dagen. PUSS


17 / 2 - hockeykväll

Haha idag har jag inte gjort mycket nytta alls. Eller jag gjorde klart min låt till musiken och har pluggat lite No, annars har jag bara legat i soffan och kollat på GossipGirl. Har känt mig helt seg idag trots att huvudet har varit bättre. Måste dock dra mig till skolan imorgon hur jag än mår, har prov och orkar verkligen inte ta det på omprovstid.

Sitter med pappa i soffan o kollar på Hv71-Modo på tv och håller koll på resultatet i Djurgården-Timrå på datorn. Pappa ska ju såklart kolla på sitt lag så jag får inte se på riktig hockey. Haha :$ Vi kan ju faktiskt komma upp på slutspelsplats efter idag ifall vi vinner och Modo förlorar mot Hv. Spännande!!

kyss

Do what makes you happy


17 / 2 - still sick

Gossip Girl - sova - plugga


16 / 2 - trodde jag var frisk



Trodde jag var bra men smällen i huvudet så jag var ute och gick ett tag idag för att få luft i lungorna och kanske känna mig lite piggare. Promenerade in till stan och redan då kände jag mig trött osv. Men Sandro var inne i stan för att typ köpa skor, mössa och allt var det va. Så lite huvudvärk stoppade inte mig för att träffa älsklingen igen! Hade inte setts på mer än en vecka så det var jätte skönt att se pojken igen. Sedan var det att åka hem efter en kort stund för att äta med familjen. Nu är det plugg som gäller trots att huvudet gör ont. Så ingen skola förmig imorgon troligtvis.

Haha ser ni inte benet?! Det är ju nästan bra nu ju! Trots att det inte ens är hälften av vad det egentligen ser ut i verkligheten här på bilden så är det ju nästan bra?! Innan var det ju lila ända nerifrån smalbenet upp

16 / 2 - käka alvedon

Får inte ta någon alvedon på ett bra tag nu och huvudet snurrar och gör ont. Vet inte om alvedon hjälper ifall det är en hjärnskakning men eftersom jag har varit rätt hängig med en "halv"förkylning ett tag också så kanske jag känner mig lite piggare utav det i alla fall. Har gjort klart alla tal i matten men känner inte att jag kommer klara MVGpå provet trots det. Har dessutom skrivit en halv sida engelska så att även den är klar och skickad till Christina.

Känner mig faktiskt rätt duktig för att vara hemma o vara sjuk! Ska gå och lägga mig i soffan nu, känner mig alldeles för snurrig för att plugga mer.

Glad nyhet är också att högerbenet som var lila från smalbenet upp till halva låret efter matchen i lördags har gått ner till färgen blå. Lite bättre :-D

16 / 2 - hemma från skolan

Ja, det blir typ första dagen på väldigt länge jag är hemma från skolan. Man kan säga att den här helgen har varit min oturshelg verkligen! Jag har haft kul osv men mycket har gått fel också! Igår på matchen fick jag två smällar mot huvudet och var väldigt yr hela kvällen. Det kan vara en liten hjärnskakning och eftersom jag har ont även nu på morgonen så stannar jag hemma från skolan. Har dessutom legat på det ben som iprincip är lila under natten och har även väldigt ont i det!

Trotts huvudvärk så ska jag plugga hela dagen. Det är mycket lugnare att sitta hemma och göra det än att vara i skolan med skrikande personer. Nu ska jag duscha, är inte alls sugen på frukost. Kanske sova en liten sväng till för att förhoppningsvis få bort huvudvärken.
PUSS

15 / 2 - pictures

Izabelle, ida, Cecilia - innan tjejmiddag


Izabelle, ida, Cecilia - innan tjejmiddag


ida, Kattarina, Paula, Cecilia - hos lillis


ida, Izabelle, Cecilia, Kristin, Amanda, Agnes, Sandra, Sandra - källaren


Cecilia, ida - Izabelle's badrum


Victoria - födelsedagsbarn


Malin - sweety



Sandra & Sandra - sötnosar


Lovisa, Paula, Pilli's nalle - under "paketöppning"


Flickur under middagen


- Nu är det dags för massor av plugggggggg


14 / 2 - to me youre perfect

Japp, blev då en sovkväll nu på alla hjärtansdag. Skulle ju egentligen varit med Sandro om det gått som planerat, menmen ändrade planer och så.. lite tråkigt, eller väldigt tråkigt.. eftersom jag saknar honom sjukt mycket!

Istället för att tycka synd om mig själv LITE GRANN kan jag dra upp min otursfredag, fredag 13. Jag sa ju här innan att jag inte brukar få otur. Det kan gå och lägga sig någon stanns!! Det var väl helt okej hela dagen i skolan, jag hann långt på syslöjden eftersom det ska vara klart nästa vecka typ och ingen knappt har börjat, blev dessutom hyffsat klar på bilden och faktiskt nöjd över teckningen. Har ALDRIG blivit de med något men det var faktiskt rätt okej med det jag gjorde. Det som var fel därefter var att jag gick och halkade överallt! Hur sjukt pinsamt som helst!
Det värsta var på stinsen i alla fall, det som förstörde hela min eftermiddag och sisådär 11 dagar framåt nu för mig. Jag hade busskortet i mina vantar, vet inte riktigt varför men jag brukar ha det när jag har vantarna på mig, för att "känna" kortet och mobilen hela tiden. Inne på stinsen hade jag inte vantarna på mig utan gick runt och bar på dom. Jag vet att jag hade dom HELA tiden, men när vi skulle hoppa på bussen var dom inte där och därför busskortet borta också. Vi gick tillbaka överallt vi hade varit, på cafét och allting. Där jag senast visste att jag hade dom. Slutsattsen blev i alla fall att någon har snott vantarna och även busskortet. SURT!!!!!!!! Eftersom jag måste göra polisanmälan och sedan lämna blankett om ersättning och efter det vänta 8-10 dagar på ett nytt kort!!! Hur fan ska jag klara mig?!!

Hahah nu har jag tagit ut all ilska (a) bilden är sen fredags. Izza, jag, Cecilia


14 / 2 - alla hjärtans dag

Okej, det blir vist ingen bra uppdatering med bilder och allt sådant idag. Det får bli imorgon mellan pluggandet o matchen. Men det var nämligen så att jag kände mig väldigt yr när jag gick in i duschen och under tiden kändes det som jag skulle svimma. Jag var i alla fall sjukt trött och vet inte om det beror på smällen jag fick under matchen eller liknande. Sov i alla fall fram till halv 10 och missade både middagen och melodifestivalen.
Sandro ringde typ precis när jag hade vaknat till och jag kände mig grymt mkt bättre efter att ha pratat med han en liten stund.

Vi kan ju börja med att berätta om "innebandy"matchen. Vi mötte Råsunda som var en femma plug tre avbytare. Inte så mycket lag att komma med i dj-serie. Vi var väl inte så jätte taggade och körde absolut inte så bra som vi kan spela. Men det räckte till en seger med 5-1 i alla fall. Detta var dock inte så himla possitivt. Alla var nog väldigt sura osv. eftersom motståndarna inte ens försökte SPELA INNEBANDY. De körde så grymt fult så att domaren fick ta flera utvisningar och gå och snacka med ledare och spelare på bänken. Haha.
Det började väl rätt okej, jag och Paula i alla fall filmade oss till ett par frislag. Men dom fick på tok över gränsen senare i andra perioden. En av dom gick och drog i min tröja och helt plötsligt skriker hon "men släpp mig din jävla idiot" haha!! Jag rörde henne inte med en millimeter. Sen var det en sjuk person när jag hade bollen nere i hörnet, som tryckte ner mig i sargen, revbenen slog i rejält och jag höll på att spy när jag trilla över sargen. Hela benen slog i på en jätte konstigt sätt så ända nere från smalbenet och ända upp på låret är jag nu helt LILA!! Sådant här hände hela matchen igenom, eftersom dom BARA gick på kropp för att skada än att spela innebandy.

Helt sjukt. Vi fick tre poäng med oss i alla fall!!

14 / 2 -

Det kommer komma mer uppdatering under kvällen med bilder sedan middagen igår osv.. Berättar också om min OTUUUUUR under fredag den 13, lite om matchen idag också. Ska först in i duschen. PUSS

13 / 2 - fredag, otur?

Jag komprices på att det faktiskt är fredag den 13e. Läskigt värre ?! Som tur är brukar jag inte ha sånn där RIKTIGT otur som de ibland bukar få i filmer osv. Får hoppas på det bästa i år igen då!
I eftermiddag åker jag direkt ut till Sollentuna för att möta upp Izza och Cecilia. Vi har lite saker att uträtta och sedan ska vi fixa iordning oss för kvällen. Vi ska på en försenad födelsedagsmiddag till lilla Victoria som fyllde år i december (?) Det kommer bli riktigt mys med alla! Efter detta sover jag och Cecilia hos ballaste Izza. Kommer kanske uppdatera något under dagen. Annars tar jag riktigt mycket kort och lägger ut imorgon!

KYSS

Från innebandymiddag i höstas. fr v- Lovisa, Agnes, Amanda



12 / 2 - farfar haj

Haha. Okej min eftermiddag blev inte riktigt som planerad. Hade tänkt ha ännu en fullt seriös pluggdag. Men varlite trött på de och tog med mig Sara hem också, för att plugga. Och jag kunde väl räknat ut redan där att det inte skulle bli fullt seriöst?! Vi började i alla fall bra med att äta rejält med mellis och sedan kolla igenom matte kriterierna.
Allt sånt där med räta linjens ekvation som typ är Y=k x + m. Alltså helt sjukt krongligt. Trots att jag är tönt och förstår rätt mycket av det. Skulle i alla fall hjälpa Sara lite grann men någomn stanns på vägen fastnade vi och blev helt vimsiga. Hahah vi ska inte gå in på detaljer för nu i ungefär en kvart har mamma dampat för att jag varit helt hyper trots att Sara gått hem. Jag hade i alla fall en rolig eftermiddag. (Haha rubriken = den där låten som går så, började jag helt plötsligt sjunga när vi höll på med alla ekvationer, lite vimsig som sagt)

Nu väntar exakt 68 utskrivna sidor om färöarna som jag ska göra power point om. Och helt själv jämfört med resten av klassen, eftersom dumma Vincent sticker tillThailand :(



Sara i en helt oförberedd bild underifrån! :D



Mina exakt 68 räknade utskrivtsidor från internet om färöar

12 / 2 - förkyyyyld

Japp har gått o blivit lite förkyld igen. Det är mest rösten som är krasslig och det är mycket bättre efter att ha druckit en kopp te. Pappa är ju sjuk igen och det är inte konstigt om jag blir rejält sjuk nu. Har ju klarat mig hela hösten och vintern trots att ALLA runt omkring mig har varit sjuka. Men om jag har tur så blir det inte värre till helgen så att jag missar matchen!!!

Pluggade HELA eftermiddagen och kvällen igår igen, därför är uppdateringen så dålig. Skolan är seriöst helt sjuk som lägger så mycket saker till sista veckorna. I två dagar har jag inte gjort något annat än att gå upp på morgonen och gå till skolan, gå hem från skolan och plugga, äta lite middag, plugga och sedan sova. Och jag är helt seriös, jag har inte gjort NÅGOT annat däremellan. Dags för skola nu igen då..



11 / 2 - resten kvar

Blev så himla sugen på en kopp varm oboy när jag kom hem. Så jag fixade till detta och satt mig sedan direkt här vid datorn i köket. Knåpade lite på min argumenterande text till svenskan. Så nu är den klar och jag ska bara skicka den till min lärare. Det är rätt skönt att vara klar med den. Alltså har jag inga uppgifter kvar i svenskan fram till lovet och istället kan jag rikta in mig på ALL engelska vi har kvar. Nämligen två test och en hel text. Och såklart allt annat som vi har. Det är helt sjukt hur mycket dom lägger in nu de sista veckorna!!!

PUSS


10 / 2 - proppmätt

Haha efter lite pannkakor här på morgonen så är jag JÄTTE mätt! Jag kommer i alla fall slippa är skolmaten idag, det är alltid något possitivt. Juste kom på att vi har musik idag!! Inte kul, vi ska fortsätta med våra låtar och det går verkligen skit för mig. Ska dra mig iväg och borsta tänderna nu. PUSS

9 / 2 - läggdags?

Nu har jag varit på träningen som var helt okej. Satt ett tag och försökte komma vidare med mina inlämningsuppgifter, men kom ingenstans. Ska istället lägga mig nu och sova ut ordentligt. Vi har nämligen kompledigt imorgon efter filmen som alla åttor (intejag) var och kollade på förra tisdagen. Alltså börjar vi 20 i 10 imorgon och jag kan gå upp runt 8 och ta det lungt. Gjorde precis pannkakor som jag ska äta till frukost imorn! Lyx va? Men fullkornsmjöl och tillsammans med dom ska jag ha frukt och bär. Alltså blir det nyttigt och väldigt gott! Men det är ju bara något man kan unna sig när man har just sovmorgon och dessutom kan tillaga dom dagen innan. Sov gott sötnosar, ska svara på lite sms nu. PUSS




9 / 2 - plugg

Är precis hemma från skolan och hemkunskapen och det är dags att plugga. Har nämligen två texteri svenska och engelska som ska vara klar till lovet, två engelska test, ett matteprov och ett noprov. Det känns rätt stressigt just nu om jag får säga det själv. Plus att So redovisningen måste komma igång eftersom jag är själv för att Vincent helt dissat mig och flygit till Thailand. FUSK.

9 / 2 - ny vecka



Då var det måndag idag. Hade verkligen INGEN lust att gå upp imorse.
Visst, så säger jag varje dag. Men idag var det verkligen så att
ögonen stängdes och jag höll på att somna om igen.
Det blir en lång dag idag i skolan med mycket som måste göras,
sedan iväg på träning. (Bilden är helt cp, men ibland får
man bjuda på sig själv hur ful man än är. Har inget
smink och pjamaströja på mig. Nyvaken för sisådär 10 minuter sen.)

8 / 2 - hård match

Japp, nu har jag gjort lite grann på min svenska så att jag ska få lite tid i veckan att göra annat än att bara plugga. Är dock inte helt klar men sattsar på att bli det imorgon emellan skolans slut och vår träning.
Matchen idag mot Huddinge var grymt bra verkligen! Vi förlorade tyvärr med 2-0 i siffror, men inte alls i spelet! Vi körde jämt med dom hela matchen igenom. Dessutom ligger dom först i serien och jag hade förväntat mig lite mer av dom. Men vi hade en riktigt bra dag ändå så det är ju bra!
Det enda dåliga var att det bara var en domare som typ inte såg NÅGOT ALLS. En av deras himla spelare backade in mig i Lollo i målet ett antal gånger. Jag blev väl rätt irriterad och knuffade rätt mycket i ryggen, men i alla fall så fick jag några armbågar i magen som inte var speciellt skönt och sedan hela henne in i mig så jag tappade andan helt och hostade rätt rejält. Har mått jätte illa utav det hela kvällen men nu börjat det väl bli bättre.

Inget mer för kvällen tror jag.. försöker få kontakt med rätt många människor på sms som inte svarar, det är seeeeeegt. PUSS

8 / 2 - söndagmorgon

Nu har jag, Cecilia och Oldoz vaknat och ska kolla på någon film. Igår var vi inne i stan och kollade på I taket lyser stjärnorna. Den var bra, men inget slår boken!! Det roliga var att när det var som alldra sorgligast och Cecilia satt på ena sidan om mig och grät så satt Oldoz på min andra sida och skratta. Haha, hon är lite knasig hon. Fast hon förklarade sen att hon brukar skratta för att hon typ inte kan gråta till sorgliga filmer.

En annan sak. Han som spelar  Tsatsiki spelar ju Sakke i den här filmen. Och gud alla blir väl helt kär i honom? Då mitt i allt så berättar Cecilia att han går i deras skola?!! Ååh gud jag kommer vara i deras skola varje dag framöver!! Haha. Jag har ju redan världens bästa pojkvän, men lite småförtjust i en skådis kan man väl få vara? (a)


7 / 2 - outfit


Just nu ser jag ut såhär, med kjol och tsirt. Tror dock att det blir för kallt
att åka in till bion såhär. Så jag kanske byter till ett par vanliga jeans eller något sådant.
Cecilia och Oldoz åker väl snart från Sollentuna kan man hoppas, så dom hinner hit.
(det blev blixt på bilden, så man ser ju typ kritvit ut!!!)
PUSS

7 / 2 - pinsamt värre

Det var en klart pinsam match så jag nämner VERKLIGEN INTE resultatet och lägger från och med nu den bakom mig. Ikväll blir det bio Med Cecilia och Oldoz <3

7 / 2 - hemmamatch

Japp, match i Tureberg. Samling om 40 minuter. Vi kör mot Täby som ligger först i serien utan någon förlust. Vi körde däremot en väldigt jämn match mot dom förra gången och förlorade bara med ett mål precis på slutet. Så idag är det vår tur att vinna brudar! Är rejält taggad!

Älskade Lovisa i målet.


7 / 2 - memories will never die

Har hittat lite gamla bilder på allt möjligt. Minnen och bara sånna bilder som man inte sett på ruskigt länge. Haha njut!


Med fotbollen för jätte länge sen när vi hade läger på mitt land på Ekerö.
fr v. jag, Izza, Amanda & Helena


Jag som liten. Haha har ingen aning om hur gamal. Men lite halvstor sådär,
max 6 kanske.


För typ ett år sen. Haha gud hur man såg ut!
fr v. Agnes, jag, Cecilia


Saknar laget när vi var så små. Kolla Pillis längst til höger liksom, hur
sjukt liten och gullig som helst!


Victor och jag. Vill att det ska vara som när vi var små. Hatar att bråka med
dig bror.


Hehe yeeah! Första elverket för vår del. Mer än ett år sen nu. Haha, minnen
med er glömmer man aldrig!


Gamal bild på mig igen, tror jag gick i trean.


Hihi den här hittade jag på lilla Izza! OMG, blev helt kär seriöst (a) hur gullig
får hon ta och vara?!!


Och så en gamal bild från innebandyn igen. Hehe :$

7 / 2 - vädret?!

Jippiie min dator är fixad. Så det blir inget uppehåll med inläggen på grund av det. Just nu sitter jag här i köket och dricker juice och käkar olika tabletter. Alla med olika mineraler o vittaminer och vad det är. INTE gott! Försöker också tagga för match, det ärdärför jag är uppe rätt tidigt. Vi har nämligen samling i Tureberg vid 1 och då ska man ju vara lite pigg. Men det är dock lite svårt att bli pigg. Det är inte ljust alls ute, eller det är typ dimma eller något, så man ser inte ETT DUGG. Jag ser fram till balkong räcket och inte en centimeter längre. Och där hänger det massa vattendroppar. Så jag antar att snönn har smällt bort nu också. Kan det inte barara bli vår?


7 / 2 - då vare kört

Höll på att kolla massor av gamla bilder på min dator, eftersom jag hade tänkt lägga upp några stycken som jag har minnen till eller bara längtar tillbaka till. Tyvärr så blev det något väldigt fel på datorn, och hela den hängde sig. Eller i alla fall plattam som man drar fingret på för att pilen ska flyttas. Haha, bra förklaring. Men i alla fall så kunde man inte göra något med den, så pappa stängde av datorn med några knappar ett par gånger och jag tog ut batteriet och satt igång den igen, men det funkade fortfarande inte att röra på musen. Det är något riktigt stort fel på den. Så ja, hur ska jag klara mig utan min dator?!! Just nu har jag i alla fall mammas dator och som tur var hann jag lägga in några bilder här på bloggen, så ni får i alla fall en bild som jag har minnen till.

Jag vet att det var väldigt mycket fjortis på den tiden, men det var ändå en bra tid. Som jag vet att jag och även andra längtar tillbaka till. Cecilia och jag hemma hos Martin (?) på bilden.


6 / 2 - myskväll

Japp som jag sa så sov jag hos Sandro igår. Åkte till honom efter träningen. Vi hade inte setts på en vecka eftersom han varit sjuk, så det var roligt att ses igen! Vi sov till kanske 12 idag och sedan var det dags för mig att åka till Cecilia. Vi var med varrandra några timmar på eftermiddagen. Tillbringade lite tid hos henne och sen vidare mot edsberg och Oldoz. Det var kul att vara med brudarna trots att vi inte gjorde något speciellt.
Nu ikväll blir det bara myskväll hemma med grönsaker och dipp. Har match imorgon och ska tagga inför den! Täby ligger först i DJ-serien och ska få sin första förlust imorgon mot oss! Det var jämt förra gången så vi vet att vi kan ta dom!


6 / 2 - fredag

Sov hos älskling igår till idag, hade ju nämligen ingen skola idag pga studiedag. Kommer mer uppdatering lite senare, men nu har ni anledningen varför jag inte skrivit något. PUSS

5 / 2 - helg

Jag är faktiskt inte helt ute och cyklar med rubriken. För vår skola får nämligen helg efter idag. Imorgon har vi studiedag och alltså en dag extra på helgen. Annars idag har vi troligtvis vårat spanska prov som vi inte hade i tisdags, religions "provet" och jag har min uppvärmning på gymnastiken. Fullspäckad dag!
FÖRESTEN, jag har tappat bort min skåpnyckel, den är helt borta! Hoppas Ebba har sin nyckel med eftersom vi delar på två skåp. Så får jag leta mer idag.

PUSS

4 / 2 - svååårt

http://www.youtube.com/watch?v=oLC73DB7jE8


Själva koden fanns inte för att lägga in låten i det här inlägget, men länkan här över är till Mariah Careys låt Hero. Just nu sitter jag och funderar på en text till den. Vi ska nämligen byta ut hela hennes text till en egen. Vet ni hur svårt det är egentligen? Jag kan säga att jag inte har kommit någon stanns på en timme typ. Önska mig lycka till, det här är nämligen vår G UPPGIFT för området "eget skapande" !!!! Fatta va svårt! Vi ska nämligen göra en helt egen låt med komp och mellodi för att få MVG. Jag känner verkligen att det mvgt som jag hade förra terminen kommer sjunka djupt djupt djupt!

4 / 2 - gymnastik

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Bla. Lars Winnerbäck. Han får mig verkligen på vårhumör!! Annars idag TROR jag att jag har ledarskap på gymnastiken nu på morgonen. Vi ska ju hålla i uppvärmning själva. Jag har dock ingen aning om det är idag eller imorgon jag har den. Jag har i alla fall med skivan som Victor behövde bränna om ett par gånger eftersom han och pappa alltid gjorde någonting fel med låtarna. Haha.
Grejen är att jag är inte nervös? Jag brukar inte vara det för sådant där. Och det är ju liksom bara klassen ändå. Men alla har typ varit fett hypade när dom snackat om uppvärmningen. Utav det blir jag typ närvös, att alla tjatat att de skulle bli fett läskigt och sen ändå gjort värsta bra uppvärmningen och fått MVG. Hihi. Men jag fixar i alla fall att göra de ;-)

Ha en bra dag!

3 / 2 - nothing

Inget och säga, trött och dåligt humör. förlora dessutom matchen. PUSS

3 / 2 -

Elakt! Imorse hade vi tydligen håltimme fick vi veta när vi hade kommit till skolan. Alla var där så det var inget som någon hade sagt till en endaste person. Vi slapp spanska provet men hade ju kunnat sova och börja 10.40! Orättvist! Jag och Esmat lyckades i alla fall SOMNA i korridoren! Slå den ni!
Dagen var annars som vanligt. Alla åttor var tvugna att följa med på någon dålig bio nu efter skolan men jag slipper, eftersom jag har match om inte alls länge. Ska möta upp Tessan på pendeltåget sedan gå till väsbyskolan. Önska mig lycka till! Har ingen matchtröja kom jag på nu igen, den är dyngsur, detta ledde även till ännu ett bråk med mamma och även pappa. Orkar inte! Det är bara missförstånd som blir så himla stora!


2 / 2 - Because i had a good day

JApp, vi hade som sagt håltimme från spanskan. Det var väldigt skönt att slippa den! Dock har vi prov imorgon (hon kallar det läxförhör) så det hade varit bra att ha den sista lektionen. Men dagen blev väldigt lugn utav den där pausen och efter jag och Sara varit hemma hoss mig och hämtat pappren, var det bara geografi och hk kvar på dagen.
Det blev en wook på hemkunskapen och jag är riktigt mätt nu inför träningen! Har ca 40 minuter tills jag ska gå och under den här tiden ska jag plugga spanska och geografi. Har nämligen både spanska testet och geografi G prov imorgon. Önska mig lycka till!!


Yeeeey, min o Yasmina o Saras goda wook

2 / 2 - hååååååååltimme

Ingen spanska idag, jippie! Är hemma med Sara för att hämta lite lappar som jag glömde. Blev en sväng in här på datorn också! Ska skynda iväg nu! PUSS

2 / 2 - a new week

Måndag igen och det betyder skola. Har tre test/prov den här veckan, så det är bara plugg som gäller för min del! Surt, men ett måste. Det som är så skönt den här veckan är att vi har fredagen ledig!!! Lärarna har typ någon kurs eller något hela dagen, så vi har studiedag. Riktigt skönt! OCh sedan är det ju bara två veckor kvar till lov efter den här veckan. Alltså får man snart vila ut igen.

Nu ska jag dra mig upp mot fridhemsplan och träffa Sara och Emilia. Ha en bra dag alla, KYSS

1 / 2 - monday next

Juste tror jag har glömt att skriva att jag dessutom klippte håret idag. Det blev RIKTIGT kort!!! Så under några veckor kommer jag gå i knut på huvudet! Jag ser helt paff ut sådär, ingen kommer få se mig tills de växt en bit... Men klippningen behövdes verkligen. Det var väldigt slitet. Gillade att längden hade blivit rätt okej, men jag får hoppas att det växer ut utan att jag kommer behöva klippa bort lika mycket igen. Största anledningen att det blir så slitet är väl att mina hårstrån är så pass tunna och färgningen sliter på dom ännu mer.
Skulle ha färgat utväxten i samband med den här klippningen, men jag var lite för lat. Så det får bli någon annan dag!

JUSTE! Min älskling har typ gått o fått halsfluss eller liknande.. och vi kommer inte kunna ses på typ nästan två veckor enligt honom..! Hur hade någon tänkt att jag ska klara mig utan den underbaringen?!!



Från nrj, miss it med tjejerna!!

1 / 2 - tiden går fort

Nu är klockan redan halv 7. Jag har inte gjort något vettigt idag tror jag. Har kollat på ett par filmer. Två gamla och sedan en som jag inte sett innan. Ingen var speciellt bra så dom orkar jag inte prata mer om. Har dessutom gjort en ansiktsmask nu inpå kvällen. Det blir inte så himla stor skillnad, men man märker och framförallt känner att man är mycket fräshare i ansiktet! Nu när kanske våren kan börja komma så småningom måste jag få ordning på min fula hy, så man kan visa sig utan ett lager smink i ansiktet.

Mamma gjorde precis en jätte god middag bestående av kycklingspett, jordnötssås och fullkornsris. MUMS!


1 / 2 - februari

Att jag inte lär mig av mina misstag. Efter att ha väckts vid halv 7 igår för att klockan ringde (somnade i alla fall om efter) så borde man ju stänga av klockan till söndagen?! Men nej, det gjorde jag alltså inte igårkväll. Och vid halv 7 idag så ringer den precis som igår. Jag var i alla fall snabb på att stänga av den och somna om, dock bara till halv 9. Så jag är VÄLDIGT trött och kommer troligen somna riktigt tidigt ikväll.

Dagen blir i alla fall att ta det lungt och försöka bli helt frisk! Jag känner mig faktiskt bättre idag än jag gjorde igår, alltså kanske det till och med hjälper att köra match?!!!
Ge gärna förslag på bra filmer, jag vill ju inte bli helt uttråkad här hemma!


1 / 2 - jag är alltid här!

Guuuuud! Jag har sett en så underbar film så det är inte sant nu! Jag vet, jag är efter på de flesta filmer. Men kvällen nu har jag spenderat framför The Notebook. Jag grät så det är inte sant! Den är verkligen sorglig!
För någon som inte sett den så kommer här en liten summering (summeringen är inte bra för de som inte sett filmen, jag avslöjar rätt mycket):

- Man får i början möta två äldre personer som är på ett äldreboende(?) Mannen besöker kvinnan för att läsa för henne. Han börjar berätta en historia om två ungdomar som möts en sommar. Dom blir blixtförälskade och spenderar mer och mer tid tillsammans. Men hösten kommer och de två förstår snart hur olika de egentligen är. Hon lever i en rik familj och han är fattig. I protester tvingas hon resa med familjen och han stannar kvar. I 165 dagar, ett år, skriver han brev till henne om hur mycket han älskar henne. Men hon får aldrig breven, mamman gömmer dom. Livet går vidare för de båda och de blir vuxna. Hon hittar en fästman och han renoverar sitt drömhus. Någon dag innan hennes bröllop ser hon en bild på sin ungdomsförälskelse i tidningen och bestämmer sig för att åka till honom. Dom möts på nytt och är tillsammans några dagar. Under dom dygnen hittar dom tillbaka till hur det var för många år sen, hur kära dom var. Mamman kommer till huset där han bor, förklarar att hon ska fatta de rätta beslutet, att hennes fästman är i samma stad. Det sista hon gör innan hon går är att lämna breven som flickan aldrig fick som tonnåring. Hon förstår att hon alltid älskat killen och överger alltså sin fästman. Tillbaka till de två äldre personerna. Man fattar direkt att personerna är de två i berättelsen som mannen berättar. Det sorgliga är att damen har någon slags sjukdom så hon glömmer allting, om det beror på åldern eller något annat. Mannen har läst historien om ungdomarna varje dag för henne, historien som handlar om dom själva. För att hon kanske en dag ska minnas allting och inte glömma det till dagen efter. På slutet minns hon i alla fall allting ända in på natten då han kommer in till henne. Dom somnar hand i hand och dagen därpå är båda döda.. hand i hand.

Hur sorglig är inte den här filmen tror ni?!! Jag kan säga i alla fall, att jag störtbölade hela sista biten av filmen. Tänk att somna in en sista gång med personen man älskat hela sitt liv, fyfan alltså! Och innan de somnade sa han dessutom att han alltid skulle vara hoss henne. Jaja en bra film som ni borde se om ni inte gjort det, trots min väldigt avslöjande sammanfattning!


RSS 2.0