29 juni. söndagmorgon

Godmorgon alla!
Idag hade jag föredragit att sova längre igentligen. efter en sånn vecka där man inte sovit mycket alls hade man föredragit att sova i sin egen säng hur länge man vill! Men nej. Vi ska vidare nu från Jönköping till Blekinge och hälsa på mormor och mofar, sedan ner till öland som igentligen är deras landställe men mamma och min morbror har tagitöver det för att dom är för gamla.
Nere på öland kommer jag i alla fall träffa min bästavän Cecilia som är där hela sommaren, och hon ska få vääääärldens bamsekram, för hon betyder alldra mest i hela världen för mig bara så att alla vet liksom.
Kommer inte ha dator under veckan. Tror jag åker hem nästa måndag eller söndag, för jag hade tänkt träffa Ael innan han åker till Gotland.
Shoppar säkert inne i Borgholm och lägger ut bilder på det senare!
Alla får ha en bra vecka och hoppas på bra väder ! :-)
Kyss / ida

28 juni. öland nästa

Hallå ! inte skrivit alls mkt nu. Det var lite svårt att få tid till datorerna på stadiumsportscamp. Med så mycket nytt folk och träningar osv. Är hoss farmor och farfar jusst nu med 'älskade' kussin Erik. Imorgon åker jag till mormor och morfar över en dag sedan öland. Kommer inte ha tillgång till dator på någon vecka eller så .. :/
Alltså kommer jag lägga in bilder typ runnt nästa tisdag.

Och de jag skulle skriva om nu var ju sportscamp. En helt underbar vecka med mina tuffingar Cecilia, Agnes, Amanda & Lovisa! Och det riktigt tuffa var att vi kom i samma grupp som två från förra året. Mimmi & Carro. Det är lite grymt. Eftersom vi inte haft ngn kontakt alls typ och sen där träffas igen, riktigt kul!

ha det bra alla undertiden och kolla efter bilderna här, det kommer bli godis för ögonen!
kyss / idasjutton

23 juni. sportscamp!!!

hejhej. Inte så mkt att skriva igentligen. Cissi fyllde år igår och fick tårta och present av oss ! gick upp tidigt idag typ 6. och sen träningar och massa småpojkar. amanda och jag är i activitytown jusst nu och har lite ruuuligt.
puss hej, hoppas alla hare bra! <3

18 juni. sverige-ryssland.

okej jag ska börja med önska våra älskade em-pojkar lycka till ! Och jag kan väl gissa att alla sitter som fasstklistrade framför tv:n elr i kungsan elr var ni nu är. För det här får man ju INTE missa !

I alla fall täntke jag kort berätta om dan idag. Sov till 12. Senare kom amanda och agnes hit! vi åkte och solade lite grann på solkungen. Och lite brun blev man ju i alla fall. Sedan hem till mig, jag och amanda skrev på våra knalrosa tröjor som vi ska ha på sportscamp. Och det blev lite kladigt och så.. men de får man klara sig med :-)
Efter att dom hade åkt hem så blev det stor packning till stadiumsportscamp ! om jag ska vara ärlig har jag inte hunnit mer än hälften än (aa)

Efter matchen idag, åker jag ut till landet. firar midsommar där och sen direkt till sportscamp. Troligtvis kommer jag säkert vara nere vid datorerna i "activitytown" lite grann och uppdatera då.
Däremot blir det inget skrivande innan tidigast måndag. och efter sportscamp har jag nästan ingen möjlighet då heller. TYVÄRR

Ha en bra kväll. Och hejja mycket på sverige!
hejhopp gummisnopp! / ida17

17 juni. dagen idag.

På sommarlovet borde man få sova längre än till 10 tycker man !
Men nejnej, inte om man ska hinna till sjukgymnasten! Där gick det bra. Inte så mkt att gå in i detalj på.
Efter detta var jag med bästiiis amdas@ playahead på stan. Köpte knalrosa-linne som vi ska skriva massa på till sportscamp (a) bunny-öron och hår mousse. Höhö.
När vi skulle hem började det spöregna, vi fick gå rätt fort hem för att inte bli helt genomblöta. Vi tänkte ta en kopp te och typ ta det lugnt. Men det verkade det som vi glömde när vi kom hem. Vi va inne på datan och kollade skolkatalogen.
Tack för en underbar dag med dig Amanda i alla fall!
kyss / ida17

16 juni. alla avsnitt av gossip girl

Idag vaknade jag runnt halv 12, av att någon ringde på telefonen, det visade sig vara mamma. Jag var ensam hemma upptäckte jag sen när jag stigit upp ur sängen, Victor hade redan åkt ut till landet. Dagen tillbringade jag framför pappas 50tums tv och kolla på runnt 10 av 18 avsnitt av gossipgirl. höhö.
har ju redan sett alla.. förutom ngt som jag har råkat missa. Men en tråkig dag utan fint väder som det ska va på ett sommarlov så tycker jag man kan få ta det lite lungt också.
Nu har jag precis kommit hem från en spring runda. Inte lång alls IGEN. Jag tror verkligen jag håller på att bli sjuk INTE BRA. För jag hinner knappt börja anstränga mig innan jag får ont i halsen ? :-S
Det är inte bra nu innan sportscamp! Men jag får ha en lugn vecka och se till att bli frisk..

Ha en bra kväll !
kram, ida


15 juni.

Hejhej. Dagen har gått rätt fort. Eller vi åkte från farmor & farfar efter lunch någon gång. Vet inte riktigt när det var. Somnade i bilen samtidigt som jag lyssnade på musik på mobilen, så batteriet tog helt slut, surt! Sen kom jag på att pappa hade en laddare i bilen. Men då hade vi redan börjat närma oss stockholm och vi hade redan ätit middag på heroncity. (väldigt intressant att veta! sajjk) ajja, hade väl inget annat så..

elr, här kommer min vecka lite snabbt bara.
måndag 16/6: ska ut och springa, ses efter det?
tisdag 17/6:   har sjukgymnast och efter det vara med amdas at'p  bästis!

onsdag 18/6
:   troligtvis till kungsan med amdas at'p  bästis!

torsdag 19/6
:   packa inför öland & sportscamp, sedan åka ut till landet!

fredag 20/6
:   midsommar på landet, alltså kan inte träffa ngn!

lördag 21/6
:   kan inte träffa någon, ska ladda inför sportscamp och bara vara på landet, höhö.

söndag 22/6:   BÄSTASTEBÄSTAVÄN CECILIA FYLLER FJORTIS! och jag åker med ballaste till sportscamp!

15 juni. regnar!

Här är vädret verkligen UUUSCH! Regnet verkligen öser ner, lite konstigt för när jag gick hem från Elin ca för 2 timmar sen så var det sol. Hur är vädret för dig ?
Igår kollade man såklart på fotbollsmatchen! Och vilken besvikelse! precis i sista minuten släpper dom in det där målet! För att hålla 1-1 mot Spanien, trotts att vissa delar i matchen bli helt utspelade skulle vara kanon, visst ?!
Inget att sörja över nu, ta nya tag och vinn över Ryssland pojkar!

Det blev en liten tur till "stan" här i Jönköping med Elin igår. Fick 200 av farmor och jag trodde jag LÄTT skulle shoppa upp. Men faktiskt inte! köpte inget mer änen concealer. Som jag hade tänkt ha till läpparna, men den va inte så bra.. lite för rinnig för att få det bra.


14 juni.

Idag tror jag det blir en sväng till "stan" med Elin. Om det inte blir för sent, enligt farmor. :-)
Såklart kommer jag lägga ut bilder på det jag hittar, när jag kommer hem.
Sen blire middag hoss kussinerna.
Och sedan sverige-spaninen, det får man ju verkligen inte missa! Vet någon hur det går med Wilhemlsson ? Han får väl inte köra efter förra matchen ? :-/ när han sträckte benet.

Ha en bra dag! / ida17

13 juni. i jönköping

Och nu är det äntligen sommarlov ! Riktigt skönt faktiskt! Visst kommer sakna alla i klassen och så.. men det kommer bli skönt att slippa det ett tag också. Skaffa nya krafter och börja lite på nytt i åttan liksom.
Efter avslutningen gick jag hem, packade det sissta till jönköping och kollade på ett avsnitt av gossipgirl. Papii har ju laddat ner hela serien, rätt kul att kolla om alla avsnitt när man inte har så mycket att göra.

När jag kom till Jönköping träffade jag Elin nästan med en gång. Hon skutsade min på sin cykel, och jag skrek som vanligt. Det är ju fett läskigt att sitta på en sadel och hon skutsar, liksom hon kan ju trilla när som helst ?! (aa)
Vi träffade hennes kille, Oscar (väl?). Och dom två va grymt söta ihop ska jag säga! I morron ska vi troligtvis till "stan". Sedan kanske träffa Erika som jag inte träffat på två år! Sen blire middag hoss faster och kusiner!

Kommer såklart lägga ut bilder senare, när jag kommer hem och har sladd till datan.
ha en jätte bra helg, jag håller säkert uppdaterat här på bloggen eftersom farmor & farfar har internet!
kyss&kram / ida

fredag den 13de. skolavslutning

Idag äre då dags att säga hej då till skolan och börja vårt sommarlov! Vädret är ju inte som man har önskat sig på en skolavslutning, men det beror väl på datumet idag. Fredag den 13de. Otur.



Detta blir årets skolavslutningsklädsel. Håret har jag inte
bestämt än hur jag ska ha. Men jag har en kvart på mig att
fixa till det.

12 juni. degen idag.

Fridrottsdagen idag gick väl rätt bra antar jag. Förutom att vår mentor typ alltid ska "skämma ut oss" höhö. Han är ju lite speciell om man säger så. Kommer med värsta millitärs hatten och skriker (på skojj) över hela området som en "millitär" haha. jaja det går vi inte in på mer.
Mina knän gjorde ont som vanligt ! Men jag vet att det inte är någon fara. För jag har inte gått över "smärtskalan"s gräns. Och jag har koll på om det är "farlig" smärta eller det vanliga ont som går över. Och jag förstår att ni, mina kompisar är oroliga för att mina knän ska försöta mitt liv osv. men det är ingen fara ! Jag klarar mig och vet faktiskt bäst själv vad jag klarar av med mina knän och inte. Visst kanske jobbigt och jag går runnt , halvt haltande. Men gör som Sara då. Fråga om jag behöver hjälp eller något man kan göra. Försök inte låta som ni vet mer än jag vad som är bäst ? Okej ? :-)

Sen när jag kom hem, var jag så jävla trött så jag kollade på tre filmer i rad och bara låg och halvsov i soffan typ. Höhö.
Till middag blev det någon soppa och bröd.
Nu kom jag precis ur duschen, har lagt fram min packning tills farmor och farfar, men lägger ner den i någon väska i morgon.
Ha en mysig kväll allihopa !
kyssar / ida17

12 juni. fridrottsdag

Skulle det inte vara regn idag ? ;S Men GÄRNA. Sol är alltid mysigt, och det är ju inte kul att vara en hel dag på Kristineberg med regn! Skulle kunnat vakna 8 om inte min kärebror INTE hade struntat i att svara i telefonen ! Och eftersom den fortsatte att ringa så vaknade jag en halvtimme tidigare istället. En halvtimme som min skoltrötta kropp hade behövt!
I eftermiddag tror jag bara det blir att packa till jönköping. Åker ju till farmor och farfar i morgon direkt efter avslutningen. Pappa kan tyvärr inte cykla vätternrundan för han har fått halsfluss. TYCKER SYND OM HONOM!
Annars där nere blir det att träffa kusinerna och ELIIIIN. Och henne saknar jag så himla mkt så du anar inte!

Men i alla fall. Det där va lite av min dag idag (a) Vad ska du gra ?
Puss på munnen / ida17

11 maj onsdag

Om jag ska vara helt ärlig så var den här dagen helt onödig.
Eller rättare sagt, skoldagen var onödig. Vi började så tidigt som halv 9. Då skulle vi bara kolla på en film ! Vad har det med "udda sporter" att göra ? Och dessutom hade jag redan sett den där filmen. "Mr woodkock" och den är verkligen urusel. Sedan vare lunch. Och sen bara en utvärdering. Vad var den här dagen bra för ? När man kunnde sovit sin pigg för en gångs skull !
När vi entligen fick gå från skolan så följde jag med Sara och lämnade tillbaka en klänning som hon hade köpt. Rätt gullig, men inte riktigt min stil ändå. Eftersom Sara har fastnat för sjömansstilen i år. Som är rätt 'cute' faktiskt. Så fortsatte vi leta efter halsband med ankare osv. I spöregnet. En sväng till Åhlens på vägen hem. Och spruta ner oss (eller rättare sagt, jag spruta ner mig) med massor av parfym.

Ikväll blir det Solstugan med familjen. För solen har ju faktiskt börja titta fram nu !
Ha en bra kväll, och njut. Det kanske äre sissta vi ser av solen den här sommaren?
Kyss, idasjutton

10 juni. sverige - grekland.

eller hur överdriver alltid tidningarna ?! Det var samma sak innan Ishockey VM. Redan innan vm började var det i svenska tidningar redan klart att Sverige skulle vinna. Och det vet vi ju hur det gick. Samma sak nu. Allt kretsar om hur mycket mer press Grekerna har på sig och hur bra Sverige komemr va trotts frågeteckena på nyckelspelarna.
Och tycker ni inte att vi är allt för hårda mot så stora fotbollsspelare som Zlatan ? Liksom säg någon som har så bra bollkontroll och kan göra så många snygga saker med en fotboll ?! Visst det finns. Men skulle du kunna ställa dig på en fotbollsplan och spela så profisionelt (hur det stavas) spel som han ? Minsta lilla svaghet eller teckan på dålig form skrivs i tidningar och alla snackar om att han är överskattad ?
Skärp er.. Alla pojkar i landslaget är bra, och ingen av dom är speciellt överskattad!




mihi, Christian "chippen" wilhelmsson

9 juni. hittat avslutningskläder!

Okej, jag tar inte hela historien om min dag och dagens-elevensval: "rodd". Hela mitt inlägg i bloggen försvann så jag kör en snabbis på vilka slags "fynd" jag hittade idag på stan. Cecilia skulle kommit till mig. Men hon hade ingen bussremsa. Jag, Sara & Yasmina åkte däremot in till hötorget.



Detta blir alltså min avslutningströja. Lite för kort
för att ha utan shorts. Kan ha ett par korta så man bara
anar dom under linnet. Ett blommigt URGULLIGT linne
från åhlens (!) där jag faktiskt aldrig köpt kläder. Dels
för märkeskläderna är så dyra och för att man kanske inte
riktigt går till åhlens och shoppar kläder i första hand (?)
Där blir ju mer parfymer och smink, visst ?
149 kr. inte så värst farligt ?



Ett helt vanligt plagg från GinaTricot. "Stickad" långärmad
tröja med v-rigning. Sådanna som finns där år ut och år in.
Och eftersom jag lyckades sätta en lapp från rean på denna tröja
som igentligen kostade 149 kr men för min del 49 kr tyckte jag
det var ett riktigt fynd (?!) och dom gick ju på att det var på rean också!

9 juni. måndag igen

Jag hatar väckarklockor!! Dom ska alltid ringa när man minst vill det. Och när man samtidigt som det ringer kommer på att det är måndag. Då vill man bara slänga mobilen i väggen och somna om. VISST ?!

Dagen idag ser ut följande, vara vid sl-center klockan 5 över 9. För att åka med vår elevensvalgrupp och ro (?)
Har ingen aning när jag slutar, men cecilia slutar klockan två och därefter ska vi åka in till stan. Hon skulle ha en ny bikini, och jag är desperat efter det randiga "linnet" på H&M som är HELT SLUT ÖVERALLT. Vi ska kolla på lite kläder till stadiumsportscamp också (får se vad mina pengar räcker till).
Ha en bra dag alla, trotts att vädret inte är lika fint (?)



dagens klädsell. randigt linne från h&m och svarta shorts från
h&m. bra och enkla kläder för att ro.

8 juni. rätt snabb söndag ?!

Okej, jag har faktiskt varrt ute och sprungit en liten sväng.. men hade ont i halsen kände jag , så jag tog det lungt och gick faktiskt tillbaka från stadshuset, FUSKA JAG VET! men vill ju faktiskt inte bli sjuk nu precis innan sommarlovet !
Och dels tror jag att man blir mer "taggad" om man springer med ngn annan också, för min del papii. Men eftersom han håller på med sitt jobb i växjö så blev jag ensam idag.

Helgen som gått har då varit ff haha. Amanda sov hoss mig igår till idag. Och där måste jag sticka in också, att jag älskar den bruden otroligt, och att vi måste gra saker ihop mer ofta!

bilder från min, amandas, mickes & ackes lördagkväll!

         

tyvärr inga bilder på amanda som gömde sig bakom mobilen!

8 juni. springa idag !

Hejhej!
Amanda åkte hem för ngn timme sen elr så. Hon sov hoss mig inatt. Micke och Acke kom på kvällen och sov också här. Maria va uppe och titta till oss. Kvällen va lugn. kollade på fotbollen osv.
Idag måste jag verkligen ut och springa! Har inte gjort det på en vecka !

7 juni. amanda slaggar här.

Tjohoj. Idag hare varrt tur till Djurgården med brännboll och picknick.
Inte så mkt mer att skriva om det. Förutom att jag inte träffat Nora på aaas länge känns det som.
Idag slaggar Amanda Lindgren hoss mig och vi ska ha riktigt mysigt (aa)
/ ida17


6 juni. naionaldag

jahapp sjätte juni slut då. och det har redan gått öve midnatt och över på sjunde juni. haha.
Idag vaah jag och papii på fjäderholmarna. Riktigt fin väder, men grymt kallt i vattnet.
Träffade Emilia sen på kvällen runnt 10. Va ute och gick bara. Och gud vad det finns äckliga mänskor! Typ killar i bilar som busvisslar och sånna som väntar på att komma in på klubbar som ropar efter en! Usch man ska aldrig gå ut själv så på kvällen. Tur då att min söta syster var med mig. Tack för en fin kväll Emilia.
Sov så gott alla! / idasjutton

5 maj. femkampen

det var jue en riktigt fin dag för femkamp faktiskt! Solen sken över Kristinebergs IP. haha skojja. Men joo fint väder var det jue. Tyvärr så förlora vi mot finland. HUR DET NU GICK TILL. Eftersom vi vann typ massor av fler grenar än dom! Min kulstötning behöver vi inte enns nämna, det gick piss. Men efter alltihop så sprang jag 400 m mot teoman. Jag förlora men med 3-4 sekunder bara. Det är faktiskt grymt mot en jävla basketstjärna som typ tränar varje dag ? (aaa)

Här kommer i alla fall bilder!

image22
jag med übersnygg sverigetröja !

image23
Emilia i omklädningsrummet
Om det är ngn som är fjortis äre hon, inte jag  ! :-)

image25
Och så Emilia, Esmat & Ebba in acction

5 juni. femkamp mot finland!

Idag blire då femkamp mot finskaskolan. haha. Tyvärr så fick jag stöta kula :-S och det fattar jag inte för jag SUGER verkligen på det! menmen.
Pappa skulle väcka mig 15 över 7. han glömde det. vaknade av ljuset halv 8 istället. Tur det!
Hoppas jag får lite bilder från idag så jag kan lägga upp !
Ha en riktigt bra dag idag, för det tänker jag ha på Kristinebergs IP med EM1L1A, ebbau & esmat!
kyss / ida17

4 juni. är helt jäkla slut

Asså gud, nu är jag helt jävla slut asså ! Började 9.45 idag. hade Ultimate freesbe (hur det nu stavas) haha jag och Yasmina fick var sin minifresbee för att vi va dom två bästa tjejerna (aa) STOLT.
Sedan kickboxning. Och Ebba & Linnea hade rätt. Den där tränaren va riktigt konstig :-S

Sen stan. Och fyfan va jag va arg. Efter att ha kollar på ALLA h&m affärer på hela hötorget, hela drottninggatan och T-centralen efter mitt randiga "linne". I  ALLA affärer var den slut, och ingen hade någon aning om när den kom in igen. Uschuschusch! Hittade en riktigt gulligklänning på VeroModa, köpte inte den faktiskt. Sara köpte en sånn i grön/vit. Lite avundsjuk faktiskt. Alltså inga bilder att lägga ut från shoppingen idag !

Imorgon ska jag, Emilia, Ebba, Esmat och typ Teoman & Vincent. Va med på femkampen mot finnarna! Haha uuuuuusch, ska stöta kula. Är himlans avundsjuk på Emilia som får springa, 800 m, staffet och 100 m!! Men jag fattar faktiskt. Haha jag suger väl på att springa.

4 juni. elevensval

Godmorgon!
Idag blire elevensval. dvs. Ultimate Frisbee och Kickboxning. Kanske inte mina favoriter direkt men.. :-)
Senare blire sväng till hötorget. Ska köpa antingen klänning på ginatricot eller ett väldigt gulligt linne från h&m. Dock är linnet randigt (som jag fasstnat väldigt mkt för i år) så jag får se vilket av dom jag köper.
Bilder från idag och kläderna kommer i kväll.
Ha en bra dag. Kyss ! / ida17

alltid oavsett förevigt djurgården!

okej en bild på mig som typ jag tror fem-sexåring.
bevisar väl då att jag alltid kommer vara evigt trogen.

image21

3 juni. fotboll igen !!

Internet låg nere hela dagen idag. Så jag har inte kunnat skriva förrens nu. Började 10 i 12 idag. Alltså efter vår lunchrast! Himla skönt alltså! Sen hade vi tre lektioner och sissta timmen håltimme dåra.
Det va sissta "riktiga" skoldagen idag. Imorgon börjar elevensval som är lika med idrott. Börjar 9.45 har freesbe vafan det stavas :-) och efter lunch i skolan kickboxning.
Sedan ska väl jag, Sara & Emilia ta en sväng till hötorget/T-centralen och kolla lite kläder. I alla fall jag och Sara hade tänkt kolla på avslutningskläder. Typ klänningar ? Finns en üüüber gullig vit på Gina Tricot som jag tror alla har sett ! Jag lägger såklart ut bilder på allt jag köper!

Missade Gossip Girl pågrund av fotbolssträning. Som tur var har jag en väldigt snäll pappa som spelade in den!
Nu har jag absolut inget att göra. Sitter bara och töntar mig vid datan. Någon som har förslag vad man kan göra sånna här tråkiga kvällar ? ;o
I alla fall så får alla ha en bra tisdagskväll. Puss på rumpan / ida17

2 Juni.

Haha och jag som hade tänkt att städa rummet idag ?!
Det får vi ta tag i efter maten faktiskt! Så som det ser ut här! Jag fasstna helt vid datan och den här förbaskade bloggen ! Fixade i alla fall så att det bara är texten som rullar nedåt och inte bakrundsbilden. LÄGG MÄRKE TILL DET NÄR NI BLÄDDRAR! Mer gick fan itne att fixa. Ska prata med Sara så hon hjälper mig med genomskinlig bakrund osv (a)

Sissta riktiga skoldagen i morgon ! Yes! Sen blire elevensval i en vecka. Dessutom har vi två håltimmar i morgon på morronen och börjar därför 11.50 riktigt skönt!
Ha en bra kväll! / idasjutton

2 juni. måndag igen!

Godmorgon!
Idag + imorgon har vi sovmorgon (idag, 9.40 imorgon, 10.30) håltimme på So:n båda dagarna eftersom vi gjort klart alla arbetsområden osv.
Kom ut från duschen för en stund sen, har kollat på vakna med the voice och ätit frukost osv. Nu äre bara välja kläder och sminka klart.
Idag hade jag och papi tänkt springa. Men nejnej. Pappa blir förskyld och därför "pallar" inte jag. Haha vilken bortförklaring! Det blir lite städa rummet (faktiskt) ELLER INTE SÅ LITE. blir stor rengöring eftersom mitt rum verkligen är äckligt jusst nu!

Ha en underbar dag alla! / ida17@playahead


1 juni. sommarsommarsommar

Nu kom jag nyss hem från innebandyavslutningen. Trevligt trevligt. Körde lite brännboll, grillade, badade benen. Och tänk! Nästa gång vi kommer tillbaka till laget och innebandyn blir jag, cecilia, amanda med fler damjuniorer ;O
TRE ÅR FÖR TIDIGT. asså fyfan va läskigt seriöst. jag kommer dö så himla mkt när vi kör match mot sånna som är upp till 6 år äldre! Ajja.

Har varit på landet hela helgen. Solat osv. Robin & Billy åker till grekland idag. Ha så kul!

Föresten, det blir dom sissta två "riktiga" skoldagarna nu måndag & tisdag. Eller riktiga och riktiga. Har jue typ gjort klart allt i alla ämnen. Det är bara christina som tvingar oss att fortfarande arbeta. Typ häften i både engelska och svenska, palla! Sen blire elevensval onsdag, torsdag, måndag, tisdag, onsdag. Sen fridrottsdag torsdag och till sisst avslutning fredag.

Ha en bra kväll ikväll alla. / ida

RSS 2.0